Advisory

I den föränderliga värld som råder idag är kompetens en färskvara som snabbt blir daterad om vi inte kontinuerligt kompetensutvecklar oss som individer och organisationer.

Vår Academy har lång erfarenhet av att utveckla både individer och organisationer inom försäljning, ledarskap, service och kommunikation. Vi hjälper våra kunder att skapa lärande organisationer med hjälp av våra konkreta kompetensutvecklingsprogram.

Vi börjar alltid med att förstå vilka resultat ni vill uppnå med ett utbildningsprogram och när vi vet det kan vi börja designa innehållet i syfte att det ska leda till att era mål kan uppnås.

Vårt förarbete gör att vi förstår er verksamhet och anpassningen gör att ni kommer känna igen er verklighet och vokabulär även i den teoretiska delen av utbildningen. Varje utbildningsprogram vi skapar är unikt för just den kunden.

Ledarskap

Engagemang är en väldigt stark framgångsfaktor och inget påverkar medarbetares engagemang mer än ledarskapet. Ett bra ledarskap skapar medarbetarengagemang och det leder i sin tur till starkare tillväxt och förbättrade resultat. Vi anpassar våra utbildningar till era mål och er som individer. Ofta skiljer sig ledarnas erfarenhet av ledarskap åt inom en organisation där vissa kanske behöver grundläggande ledarskapsträning medan andra kommit längre i sin ledarkarriär. Vi vet av erfarenhet att utgångspunkten att först lära sig att leda sig själv för att sen lära sig att leda andra, ofta är ett bra utgångsläge att börja i. Nästa steg – att lära sig leda en verksamhet faller då naturligt in i utvecklingsstegen för de som genomgår våra ledarskapsprogram.

Försäljning

Som säljare blir man aldrig fullärd. Oavsett hur lång erfarenhet man har av säljyrket finns det hela tiden saker att utveckla och säljrollen idag skiljer sig ganska mycket mot säljrollen igår. Framförallt är trenden att automatisera de enklare delarna av försäljningsprocessen och istället behöver säljare idag vara beredda på att axla mer komplexa säljrollerna än tidigare. Kunderna kan själva hitta information och vara pålästa på de produkter och tjänster de är intresserade av. Detta ställer krav på säljare idag att vara nyfikna, pålästa och anpassningsbara för att lyckas i säljrollen. Våra utbildningar spänner över ett brett fält där vi har utbildningar för allt från nya säljare inom transaktionsförsäljning till erfarna säljare som arbetar med komplexa affärer. I våra utbildningar varvar vi utveckling av de säljtekniska färdigheterna med att utveckla den mentala delen hos säljarna. Båda delarna måste finnas på plats för att bli framgångsrik enligt vårt synsätt. Vi anpassar våra utbildningsprogram till er verksamhet och miljö för att säljarna ska känna igen sig och därmed ta till sig träningen ännu bättre. Vårt primära syfte med att utbilda era säljare är att ni ska nå resultat och snabbt kunna räkna hem utbildningen.

Service

Service är något som behöver genomsyra hela företaget, det är något som skall kännas i kulturen. I dagens globala konkurrens är det svårt att särskilja sig genom sitt erbjudande och då är service en helt avgörande faktor för vilken leverantör vi väljer. Det handlar om attityd till andra människor i form av hjälpsamhet, ett öppet bemötande och lösningsfokus. För att uppnå förbättrad service i sin organisation behöver man börja med att skapa lojalitet hos sin personal och på så sätt skapa interna ambassadörer som brinner för sitt företag. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa organisationer att utveckla sitt serviceerbjudande. Vår utgångspunkt inför en utbildningsinsats är att först förstå ert nuläge inom service. Därefter bygger vi succesivt upp medarbetarnas förmåga till service genom att först skapa självinsikt där en betydande del handlar om att förstå hur den egna kommunikationen påverkar andra. Grundläggande i våra utbildningar är ett fokus på självinsikt, reflektion och förståelse för hur den egna kommunikationen påverkar andra. Med självinsikten som bas bygger vi sedan vidare på hur medarbetarna skall agera i serviceögonblicken och tillsammans skapa en kraftfull servicekultur.

Presentationsteknik

Presentationsteknik – Att nå fram med sitt budskap

Undrar du ibland över hur du uppfattas av andra när du presenterar saker, stort som smått? Vill du utveckla din förmåga att presentera ett budskap eller en idé på ett konkret och övertygande sätt? Vill du minska din nervositet inför en presentation och känna trygghet genom en tydlig struktur och god planering? Vi kan hjälpa både individer och organisationer att utveckla sin presentationsteknik, nå fram med sitt budskap och därmed minska pressen som många upplever inför en presentation. Våra utbildningar inom presentationsteknik har fått många tidigare deltagare att ta stora utvecklingskliv i sitt sätt att göra presentationer på ett övertygande sätt.

Metodik
Inför ett utbildningsprogram vill vi alltid få en bild av ert nuläge:

  • Vi vill intervjua nyckelpersoner inom ert företag
  • Vi vill ta del av vissa nyckeltal för att kunna mäta hur de förändras av träningen
  • Vi vill att de som skall delta i träningen svarar på enkätfrågor baserat på vår Nulägesbarometer

Vill du bli kontaktad för att prata utbildning? Fyll i så återkommer vi snarast

Kontaktpersoner

Lisen Olander

Executive Search Consultant

lisen.olander@madeforsales.se
0707223346

Göran Fryklund

Executive Search Consultant

göran.fryklund@madeforsales.se
0733464210

”I min yrkesroll där jag under de senaste 25 åren befunnit mig inom sälj och marknadsledande befattningar så har en viktig del i mitt arbete varit att träffa rätt i alla de olika rekryteringsprocesser som jag varit delaktig i. Konkurrensen mellan olika rekryteringsbolag är hård. Det är många rek-bolag som tillhandahåller god leverans med hög kvalitet i sina tjänster. Nyligen slutförde jag en mycket viktig rekrytering av en strategisk nyckelperson. Med facit i hand visade det sig vara den bästa och mest professionella rekryteringsprocess jag upplevt, jag delar den uppfattning även bland mina kollegor. Jag kan med varm hand starkt rekommendera bolaget Made For och rekryteringskonsult Sanna Österström med team. Vi Hammarby Fotboll erhöll rakt igenom den bästa leverans på alla plan som jag upplevt, allt i från, research, rapportering, uppföljning, förankring, slutlig leverans och anställning. Tack Sanna och Made For 🙏".

Patrik Blomquist

Marknadschef

Hammarby Fotboll

”MADE FOR har hjälpt oss med flera lyckade rekryteringar till affärsnära roller. Vi har samarbetat med andra rekryteringsaktörer genom åren men MADE FOR utmärker sig verkligen som en oerhört professionell aktör där grundarbete med analys, kravprofil och annons är genomarbetat och proffsigt. De håller det dom lovar och är ärliga med marknadsläge och eventuella utmaningar men har alltid hittat toppkandidater som överträffat våra förväntningar. Alla medarbetare vi varit i kontakt med hos MADE FOR är lyhörda och har snabbt satt sig in i vår affär och behov. Vi har genomgående fått positiv feedback från de kandidater som varit i kontakt med MADE FOR genom våra rekryteringsprocesser, vilka är oerhört värdefullt för oss som kund och gör att vi känner oss i trygga händer. Dessutom är de också ett härligt gäng som gör att samarbetet är väldigt roligt! Jag vill ge MADE FOR mina varmaste rekommendationer. ".

Ida Lindberg

HR Manager

Aaro Systems AB

”Vi började arbeta med Made for Sales våren 2015 då vi hade ett behov av utbildning inom kundtjänst. Genom den utbildningen skapades en relation och sedan dess har vi använt Made for Sales för både bemanning och även rekrytering. Samarbetet har fungerat bra och jag upplever att de är väldigt lyhörda, snabba och effektiva. Rekryteraren har skaffat sig en bra bild av vår verksamhet genom att vara på plats, lära känna arbetet vi gör i kundtjänst och prata med våra medarbetare."

Elisabeth Dabbech

Kundtjänstchef/Växelchef

Ragnsells

"Processen har fungerat mycket bra, det har vart bra och tät kommunikation och personalen på Made for Sales är jätteproffsiga och härliga att jobba med. Vi har tidigare rekommenderat Made for Sales till andra företag, som nischaktör med fokus på försäljning har Made for Sales de absolut bästa kandidaterna. Vi fick en personlig kontakt, bra service och samarbetet fungerade bra."

Benita Helistö

Procountor

"Jag anlitade Sara Sollerman och Made For Sales för att hitta och anställa en Account Manager och en Senior Account Manager i en bransch där erfaren personal är ständigt eftertraktad. Rekryteringsprocessen genomfördes på ett mycket bra och effektivt sätt från Made for Sales sida och jag upplever att de visar en professionalism som sticker ut ur mängden. Sällan har jag upplevt en sådan punktlighet i återkopplingar och tillgänglighet, till och med när ansvarig rekryterare hade en veckas semester mitt i processen flöt arbetet på och drevs framåt."

Peter Olsson

Sales Manager Göteborg

Toshiba TEC Nordic AB

"När jag blev kontaktad av Made for sales fick jag genast intrycket av ett väldigt seriöst och kompetent företag. De sålde in tjänsten och företaget och fångade verkligen mitt intresse. Som kandidat var det väldigt skönt att hela tiden få information gällande hur processen gick framåt. Hela rekryteringsprocessen var väldigt rolig och lärorik. Jag fick en väldigt grundlig genomgång och feedback från personlighets- samt kunskapstestet, vilket var väldigt intressant. Jag rekommenderar både kandidater samt företag att ta kontakt med Made for sales så fort de är i behov av ny personal eller när någon är redo för nästa steg i karriären. "

Patrik Larsson

Regionchef

Santex System AB

"Då vi på UC Marknadsinformation stod inför behovet att rekrytera Försäljningschef och Key Account Manager var det viktigt för oss att hitta en nischad searchleverantör inom försäljning. Made for Sales rekryteringskonsult Karin Hult Fryklund, med kollegor, har levererat hög nivå genom hela rekryteringsprocessen – från den initiala analysfasen, kartläggning av marknaden, ett gediget och strukturerat searcharbete – allt i syfte att ta fram riktigt bra kandidater till oss. Samarbetet har löpt smidigt, vi har hållits välinformerade genom hela processen och vi har känt oss trygga med att Made for Sales representerat UC Marknadsinformation som varumärke på allra bästa sätt. Vi kommer gärna samarbeta med Made for Sales igen och kan varmt rekommendera Made for Sales till både kandidater och företag som vill anlita en riktigt engagerad och kunnig rekryteringsbyrå. "

Pierre Lingheim

VD

UC Marknadsinformation

"Made for Sales satte sig väl in i vår verksamhet och våra behov, och deras engagemang och drivkraft i sökprocessen gav matchningar av högsta kvalitet. De lyckades på ett professionellt sätt få oss att i varje steg känna oss komfortabla med resultatet. "

Rita Nautsch

Manager Partner Relations

Bonnier Digital

"Made For Sales har sedan starten 2011 hjälpt Svensk Fastighetsförmedling med att hålla oberoende avgångssamtal med mäklare och searchat fram franschisekandidater och fastighetsmäklarkandidater till butiker i Stockholm. Det märks att Made For Sales har god kunskap inom mäklarbranschen, de agerar professionellt och har levererat tjänsten effektivt. Vi känner oss 100 procent trygga i att vi får den leverans vi efterfrågat och samarbetet fungerar mycket smidigt. "

Elisabeth Fogelström

Rekryteringschef

Svensk Fastighetsförmedling

”Jag är mycket nöjd med samarbetet med Made for Sales och Karin Hult Fryklund. Karin är lyhörd och engagerad, är lätt att arbeta med och har en bra struktur och uppföljning. De rekryteringar vi genomfört under 2017 har fungerat utmärkt och jag kan varmt rekommendera Karin och hennes team.”

Åsa Lagerlöf

Försäljningschef

Veidekke Bostad

”Vi valgte Made For Sales når vi skulle rekruttere Country Manager til vårt datterselskap Didac AB. Vårt valg var i stor grad basert på at vi fikk en bra kjemi og tiltro til de sentrale personene som kulle bistå oss. Det viste seg at vi valgte riktig! Made For Sales kom fram med meget gode kandidater og gjorde det heldigvis vanskelig for oss å velge. Men vi er strålende fornøyde med vårt valg som skal hjelpe oss å utvikle vår satsing i Sverige. Made For Sales var svært ryddige og informerte oss godt gjennom hele prosessen, og deres vurderinger av kandidatene stemte godt med våre egne. Og for en fantastisk gjeng mennesker Made For Sales består av, vi opplevde en service og gjestfrihet hver gang vi besøkte kontorene vi sjelden har sett! Vi vil varmt anbefale Made For Sales for alle som skal rekruttere til senior posisjoner!".

Christopher Seeberg

VD

Didac

”Jag har haft nöjet att få arbeta med MADE FOR och Helene Aspensjö med team som hjälpt Bruske Entreprenad med rekryteringen av vår nyckelroll som Ekonomiansvarig. MADE FOR har levererat på ett proffsigt och strukturerat sätt och Helene har med stort hjärta och engagemang levererat genom hela processen. Det har vart ett sant nöje att få arbeta med Helene och hennes team och jag ser fram emot att göra det igen. Jag vill därför ge MADE FOR och Helene de bästa rekommendationerna!".

Joakim Sörensen

VD

Bruske Entreprenad

”Jag har under vår sista säljrekrytering arbetat tillsammans med MADE FOR och Lisen Olander. Jag har under vårt arbete upplevt Lisen och MADE FOR, som oerhört professionella och snabba i återkoppling samt att jag fått ett gediget urval av kandidater med samma profil som jag haft i min kravprofil gällande tjänsten. Lisen besitter en enorm förmåga i att läsa av kandidaterna och har lagt ner mycket tid och energi för att matcha rätt kandidater för oss. Detta med mycket lyckat resultat! Vid presentation av urvalet har jag fått en genomarbetad och initierad genomgång av kandidaterna. Slutligen, jag är väldigt nöjd med vårt samarbete och kan verkligen rekommendera att anlita Lisen och MADE FOR för er nästa rekrytering! ”

Anne-Lie Tillbom

Ragnsells

1 / 13