Välkommen till Made for Sales!
Vi arbetar med rekrytering och interimstjänster inom försäljning

Kontakta oss

Made for Sales löfte – Made for Sales hjälper företag att förbättra sin lönsamhet och tillväxt genom att rekrytera de bäst matchade kandidaterna som har förmågan att leverera resultat i linje med sin fulla potential.

Vill du bli kontaktad? Fyll i så återkommer vi snarast

”I början av 2016 startade Procountor upp i Sverige. Vi hade svårt att hitta bra säljare till vårt uppstartstbolag. Inledningsvis använde vi ett annat rekryteringsbolag men valde sedan Made For Sales. Processen har fungerat mycket bra, det har vart bra och tät kommunikation och personalen på Made for Sales är jätteproffsiga och härliga att jobba med. Vi har tidigare rekommenderat Made for Sales till andra företag, som nischaktör med fokus på försäljning har Made for Sales de absolut bästa kandidaterna. Vi fick en personlig kontakt, bra service och samarbetet fungerade bra.”

Benita Helistö

Procountor

”Vi har haft mycket samarbete med Made for Sales genom åren både inom utbildning och hjälp med rekryteringar på chefsnivå och säljarnivå. Vi började arbeta ihop redan 2011, inledningsvis mest beroende på att vi fick ett stort förtroende för Karin Hult-Fryklund. Samarbetet fungerade väldigt bra och sedan har det rullat på. Vi har flera gånger använt Lisen Olander för utbildningar inom sälj och det har vart jättebra. Hon är väldigt engagerad och duktig.”

Jan Pellfolk

Optimera

”Vi började arbeta med Made for Sales våren 2015 då vi hade ett behov av utbildning inom kundtjänst. Genom den utbildningen skapades en relation och sedan dess har vi använt Made for Sales för både bemanning och även rekrytering. Mest har vi använt Made for Sales för bemanning till vår kundtjänst. Samarbetet har fungerat bra och jag upplever att de är väldigt lyhörda, snabba och effektiva. Rekryteraren har skaffat sig en bra bild av vår verksamhet genom att vara på plats, lära känna arbetet vi gör i kundtjänst och prata med våra medarbetare. Uppställningen av kandidater som presenteras har genomgående vart mycket bra.”

Elisabeth Dabbech

Ragnsells

”Jag anlitade Sara Sollerman och Made For Sales för att hitta och anställa en Account Manager och en Senior Account Manager i en bransch där erfaren personal är ständigt eftertraktad. Rekryteringsprocessen genomfördes på ett mycket bra och effektivt sätt från Made for Sales sida och jag upplever att de visar en professionalism som sticker ut ur mängden. Sällan har jag upplevt en sådan punktlighet i återkopplingar och tillgänglighet, till och med när ansvarig rekryterare hade en veckas semester mitt i processen flöt arbetet på och drevs framåt.”

Peter Olsson

Sales Manager Göteborg

Toshiba TEC Nordic AB

”Jag är mycket nöjd med samarbetet med Made for Sales och Karin Hult Fryklund. Karin är lyhörd och engagerad, är lätt att arbeta med och har en bra struktur och uppföljning. De rekryteringar vi genomfört under 2017 har fungerat utmärkt och jag kan varmt rekommendera Karin och hennes team.”

Åsa Lagerlöf

Försäljningschef

Veidekke Bostad

”Ett framgångsrikt resultat uppfyllde våra förväntningar när vi samarbetade med Made for Sales. Genom hela processen så upplevde vi en bra kommunikation och förståelse för den kravprofil vi sökte. Vi hade en återkommande dialog som var värdefull för att få fram rätt person på en väldigt kort tid. Jag tycker att Made for Sales är professionella och har ett effektivt och positivt arbetssätt som passar oss väldigt bra".

Uno Hallgren

Regionchef

Maskinentreprenörerna AB

”Vi valgte Made For Sales når vi skulle rekruttere Country Manager til vårt datterselskap Didac AB. Vårt valg var i stor grad basert på at vi fikk en bra kjemi og tiltro til de sentrale personene som kulle bistå oss. Det viste seg at vi valgte riktig! Made For Sales kom fram med meget gode kandidater og gjorde det heldigvis vanskelig for oss å velge. Men vi er strålende fornøyde med vårt valg som skal hjelpe oss å utvikle vår satsing i Sverige. Made For Sales var svært ryddige og informerte oss godt gjennom hele prosessen, og deres vurderinger av kandidatene stemte godt med våre egne. Og for en fantastisk gjeng mennesker Made For Sales består av, vi opplevde en service og gjestfrihet hver gang vi besøkte kontorene vi sjelden har sett! Vi vil varmt anbefale Made For Sales for alle som skal rekruttere til senior posisjoner!".

Christopher Seeberg

VD

Didac

Referenser

1/7

The Network – Bli en del av Made for Sales Nätverk →