Lediga tjänster

Office Manager

Stockholm

Säljare

Hela landet

Säljare

Stockholm

Marketing Coordinator

Stockholm

Account Manager

Skellefteå

Account Manager

Luleå

Account Manager

Umeå

Platschef Göteborg

Göteborg

Säljcoach

Stockholm

Affärsområdeschef

Stockholm

Säljare

Malmö

Sales Engineer Nordics

Malmö

Rekryteringsspecialist

Stockholm

Head of HR PMO

Stockholm

Säljansvarig

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Säljare

Stockholm

Sales and Business Development Manager

Hela landet

Channel Account Manager

Stockholm

Search Consultant

Stockholm

Teknisk säljare

Kalmar

Sales Manager

Stockholm

Rekryteringskonsult – Offentlig sektor

Hela landet

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Våra kunder

 

 

Processen för dig som kandidat

Made for Sales arbetar med rekrytering av säljare, marknadsförare och ledare som brinner för försäljning/marknad och vill utvecklas vidare i en ny miljö. Våra kandidater utmärker sig genom att ha driv, höga ambitioner och en stark vilja att lyckas.

Skicka in ditt CV

Läs mer

Om du är intresserad av en tjänst vi rekryterar till är du välkommen att skicka in din ansökan till oss. Du kommer inom två dygn få en bekräftelse på att vi mottagit dina handlingar. När vi rekryterar till våra kunder använder vi oss naturligtvis även av vårt egna nätverk av kandidater, där du är varmt välkommen att bli medlem i vårt kandidatnätverk!

Intervjuer

Läs mer

Efter att ha läst igenom inkomna ansökningar kallar vi successivt de mest relevanta kandidaterna till intervju och förhoppningsvis är du en av dem. Då får även du som kandidat möjlighet att ställa kompletterande frågor kring det aktuella företaget och befattningen. Om vi bedömer dig kvalificerad för rollen kallar vi till intervju inom två till tre veckor efter det att vi mottagit din ansökan. Har du frågor innan dess är du självklart varmt välkommen att ringa oss direkt. Är din profil inte lämpad för just denna befattning meddelar vi dig detta.

Möte med potentiell ny arbetsgivare

Läs mer

Om dina kvalifikationer och din motivation för befattningen stämmer med vår kravprofil och du står dig i konkurrensen bland andra sökande så kan du sedan bli inbokad för ett möte med vår uppdragsgivare. Vid detta möte medverkar ibland även en konsult från Made for Sales. Mötet äger antingen rum i Made for Sales lokaler, framförallt om det är av stor vikt att anonymiteten ska kunna upprätthållas, eller i kundens lokaler.

Fördjupad intervju och referenstagning

Läs mer

Om ömsesidigt intresse uppstår mellan dig och vår uppdragsgivare kallas du till ytterligare en intervju hos oss – en kompletterande och fördjupad bedömning i förhållande till den aktuella befattningen och organisationen. I slutbedömningen använder vi oss även av välbeprövade testverktyg. Vi kommer även be dig om minst två referenspersoner som vi kontaktar.

Introduktion och uppföljning

Läs mer

Om både du och uppdragsgivaren är överens om att gå vidare till anställning så kommer vi att finnas till hands för att assistera och samordna de avslutande förhandlingarna. Cirka fyra månader efter påbörjad anställning genomför vi uppföljningssamtal både med dig som ny medarbetare och med vår uppdragsgivare.

Vill du bli Interimskonsult – hör av dig till oss redan idag!

Vi vill gärna ge dig några argument på vägen – varför du ska arbeta som Interimskonsult. Idag är trenden tydlig att vi går mot en friare arbetsmarknad i GIG-ekonomins tidevarv och där kommer konsulten in i bilden. Vi tror att det kommer finnas gott om intressanta uppdrag att ta sig an för interimskonsulter och en stor fördel för många är friheten att kunna välja sina uppdrag och, med den, också känslan av att äga sin tid på ett helt annat sätt. Möjligheten till att bygga sitt personliga nätverk är också värdefull som kan leda till mer och mer intressanta uppdrag i takt med att nätverket expanderar

Vad gör då en Interimskonsult?

Jo, oftast är det en erfaren ledare eller specialist som med kort varsel kan gå in i en organisation och bidra med värde från start ofta med en hands-on approach. Företaget har kanske en specifik utmaning som behöver lösas och söker en person som passar just den situationen. Det kan t ex vara att ersätta en kritisk ledningsfunktion under en begränsad tid eller driva vissa projekt som befintlig organisation inte hinner med eller att genomföra en större förändring och då fungera som förändringsledare. Ja listan kan göras lång när det gäller vad en interimschef kan bidra med. När uppdraget är slutfört är målet alltid att interimskonsulten lämnar organisationen i ett mer välfungerande tillstånd än när man påbörjade uppdraget. En Interimskonsult är aldrig bättre än sin senaste leverans och har därför en stark inre motor att leverera värde varje timme. Ibland kan ett interimsuppdrag även övergå i en fast anställning och då är det ju en rekrytering med mindre risk eftersom båda parter verkligen hunnit testa varandra.

The Network – Bli Interimskonsult på MADE FOR