Lediga säljtjänster

Produktchef

Stockholm

Marknadsförare

Stockholm

Country manager, I-Valo & Veko

Stockholm

Platschef Halmstad

Sales Account Executive – Nordics

Stockholm

Business Development Manager

Linköping

Account Manager – inriktning Installation

Trollhättan

Account Manager

Skövde

Teknisk säljare

Malmö

Business Development Manager

Göteborg

Säljare Brandposter / Stigarledningar

Malmö

Executive Business Developer

Stockholm

Rådgivare – Föreskrivande led

Göteborg

Internkommunikatör

Gävle

Business Manager

Stockholm

Finskspråkig Sales Executive New Business

Stockholm

Junior säljare B2B

Göteborg

Affärsområdeschef Technology

Stockholm

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Hitta lediga säljjobb

Hos Made For Sales kan du hitta ett antal lediga säljjobb i Stockholm, Göteborg och Norra Sverige. Bläddra bland alternativen och hitta jobbet som intresserar dig.

Processen för dig som kandidat

Made for Sales arbetar med rekrytering av säljare, marknadsförare och ledare som brinner för försäljning/marknad och vill utvecklas vidare i en ny miljö. Våra kandidater utmärker sig genom att ha driv, höga ambitioner och en stark vilja att lyckas.

Skicka in ditt CV

Läs mer

Om du är intresserad av en tjänst vi rekryterar till är du välkommen att skicka in din ansökan till oss. Du kommer inom två dygn få en bekräftelse på att vi mottagit dina handlingar. När vi rekryterar till våra kunder använder vi oss naturligtvis även av vårt egna nätverk av kandidater, där du är varmt välkommen att bli medlem i vårt kandidatnätverk!

Intervjuer

Läs mer

Efter att ha läst igenom inkomna ansökningar kallar vi successivt de mest relevanta kandidaterna till intervju och förhoppningsvis är du en av dem. Då får även du som kandidat möjlighet att ställa kompletterande frågor kring det aktuella företaget och befattningen. Om vi bedömer dig kvalificerad för rollen kallar vi till intervju inom två till tre veckor efter det att vi mottagit din ansökan. Har du frågor innan dess är du självklart varmt välkommen att ringa oss direkt. Är din profil inte lämpad för just denna befattning meddelar vi dig detta.

Möte med potentiell ny arbetsgivare

Läs mer

Om dina kvalifikationer och din motivation för befattningen stämmer med vår kravprofil och du står dig i konkurrensen bland andra sökande så kan du sedan bli inbokad för ett möte med vår uppdragsgivare. Vid detta möte medverkar ibland även en konsult från Made for Sales. Mötet äger antingen rum i Made for Sales lokaler, framförallt om det är av stor vikt att anonymiteten ska kunna upprätthållas, eller i kundens lokaler.

Fördjupad intervju och referenstagning

Läs mer

Om ömsesidigt intresse uppstår mellan dig och vår uppdragsgivare kallas du till ytterligare en intervju hos oss – en kompletterande och fördjupad bedömning i förhållande till den aktuella befattningen och organisationen. I slutbedömningen använder vi oss även av välbeprövade testverktyg. Vi kommer även be dig om minst två referenspersoner som vi kontaktar.

Introduktion och uppföljning

Läs mer

Om både du och uppdragsgivaren är överens om att gå vidare till anställning så kommer vi att finnas till hands för att assistera och samordna de avslutande förhandlingarna. Cirka fyra månader efter påbörjad anställning genomför vi uppföljningssamtal både med dig som ny medarbetare och med vår uppdragsgivare.

The Network – Bli en del av Made for Sales Nätverk