Marknadskommunikatör

Nordr Sverige AB 21-12-2021

Att sälja nyproduktion hos Nordr handlar om att sälja en dröm – bostaden är ju inte byggd än. Tillsammans med kunder och samarbetspartners utvecklar Nordr bostäder som är genomtänkta och hållbara. Hos Nordr handlar mycket om samarbete – något av det mest nordiska som finns. Det är när vi känner stolthet och våra kunder är nöjda vår verksamhet lyckats. Med respektfullt samarbete i fokus kan vi vara trygga, för det handlar inte om att ha rätt, utan om att våga vara öppen och lyssnande. På det viset strävar vi efter att uppföra hem som är anpassade efter människors behov – och då möts vi och våra kunder på en ny nivå. Med vår expertis bygger vi hem som är lika beständiga som vårt namn.

Nordr är i stark tillväxt och befinner sig nu i ett mycket intressant och expansivt läge där stort fokus läggs kring kund, affär, försäljning och marknad. Made for Sales har nu fått i uppdrag att rekrytera en kunnig och engagerad Marknadskommunikatör till Nordr – med placering i Stockholm.

Rollen som Marknadskommunikatör utgör en viktig del av försäljning- och marknadsteamet och är en central pusselbit i att skapa framgångsrika satsningar inom marknadsföring som talar till befintliga och nya kunder – med det övergripande målet att på ett kostnadseffektivt sätt generera intressenter till Nordrs projekt. Du arbetar tätt tillsammans med Säljansvarig, Kundansvarig, Marknads- och försäljningschef samt Projektutvecklare i de olika bostadsprojekten. Marknadskommunikatören är ansvarig för utformning och kanalval för regionens marknadsföring, huvudsakligen riktad till bostadsköpare. Du tar fram kommunikationsplan och ansvarar för marknadskommunikationen i de olika projekten – du skapar texter för både nyhetsbrev, webb, sociala medier och säljmaterial samt beskriver på ett enkelt och tryggt sätt bostadsaffären för befintliga och potentiella bostadsköpare. För att säkerställa försäljningen i projekten arbetar du med kampanjer som omfattar både digitala och andra kanaler. Du planerar, genomför, analyserar och följer upp de olika insatserna. Vidare är du beställare och kravställare gentemot Nordrs samarbetspartners.  

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av marknadsföring och kommunikation, med fördel från bostadsbranschen – alternativt har du erfarenhet från andra sällanköpsbranscher. Du är digitalt intresserad och har erfarenhet av att skapa content till sociala medier, både organiskt och köpt. Du är van att arbeta med bla Facebook Business Manager och Google Analytics. Vidare har du erfarenhet av att analysera effekten av digitala kampanjer, du är van produktionsledare för både digitalt och print och har god arbetsvana från Indesign och Photoshop. Du är trygg i att kommunicera med kunder i text – både på svenska och engelska och du har förmåga att på ett tydligt och tryggt sätt beskriva bostadsaffären för Nordrs kunder. Som person har du tydligt eget driv och har förmåga att leda dig själv, du är nyfiken och vågar komma med idéer och prova nya spår. Du håller god struktur och systematik i ditt arbete och navigerar med självklarhet och säkerhet både internt och externt. Du involverar kollegor i ditt arbete samt trivs med att själv bli involverad i andras arbete. Nordr är ett företag i ständig utveckling och verkar i en bransch som genomgår intressanta förändringar. Detta innebär att det digitala landskap i vilket Nordr verkar skiftar kontinuerligt och för att lyckas i rollen som Marknadskommunikatör krävs övergripande förståelse för den digitala spelplanen samt vilka kanaler som finns att tillgå.

Kan du konsten att marknadsföra en dröm? Vill du arbeta i ett expansivt företag, i en framåtriktad och kompetent sälj- och marknadsorganisation? Då är rollen som Marknadskommunikatör inom Nordr en mycket spännande karriärmöjlighet för dig!

Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande – men intervjuer kommer ske andra halvan av januari. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Fryklund, Made for Sales på nedan telefonnummer.

Nordr är en av Skandinaviens största fastighetsutvecklare och ägs av ett konsortium av starka och framgångsrika norska investment- och fastighetsbolag – som köpt Veidekke Eiendomsverksamheten i både Norge och Sverige. Nordr utvecklar bostäder, stadsdelar och kommersiella fastigheter i både Norge och Sverige. Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger är några av de städer Nordr har haft möjlighet att sätta positiva landmärken på. Nordr har över 160 anställda, har 26 projekt under uppbyggnad, 30 projekt till försäljning nu och har cirka 147 projekt med 17 650 bostäder under utveckling. Läs mer på www.nordr.com

Har du några frågor angående tjänsten?

Karin Hult Fryklund

0737-795249

Fler lediga tjänster

Account Manager

Göteborg

Bli mäklare i Nacka via Mäklarskolan- unik möjlighet för junior säljare

Stockholm

Junior Rekryteringskonsult

Stockholm

Rekryterare till ledande revisionsbyrå

Stockholm

Fastighetsmäklare Nacka

Stockholm

Regionansvarig säljare Västra Sverige

Göteborg

Teknisk säljare

Södra/Västra Sverige

Account Manager

Göteborg

Rådgivare – Föreskrivande led

Stockholm

Regionansvarig säljare Östra Sverige

Jönköping

Säljare

Stockholm

Marknadskommunikatör

Stockholm

Account Manager

Västerås

Regionchef Syd

Malmö

Teknisk säljare

Jönköping

Lead Talent Acquisition

Stockholm

Säljare

Stockholm

Account Manager

Skellefteå

Account Manager

Luleå

Account Manager

Umeå

Platschef Göteborg

Göteborg

Affärsområdeschef

Stockholm

Sales and Business Development Manager

Hela landet

Sales Manager

Stockholm

Rekryteringskonsult – Offentlig sektor

Hela landet

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan