Säljansvarig

Nordr Sverige AB 14-10-2021

Att sälja nyproduktion hos Nordr handlar om att sälja en dröm – bostaden är ju inte byggd än. Tillsammans med kunder och samarbetspartners utvecklar Nordr bostäder som är genomtänkta, solida och hållbara. Hos Nordr handlar mycket om samarbete – något av det mest nordiska som finns. Det är när vi känner stolthet och våra kunder är nöjda vår verksamhet lyckats. Med respektfullt samarbete i fokus kan vi vara trygga, för det handlar inte om att ha rätt, utan om att våga vara öppen och lyssnande. På det viset strävar vi efter att uppföra hem som är anpassade efter människors behov – och då möts vi och våra kunder på en ny nivå. Med vår expertis bygger vi hem som är lika beständiga som vårt namn.

Nordr är i stark tillväxt och befinner sig nu i ett mycket intressant och expansivt läge där stort fokus läggs kring kund, affär och försäljning. Made for Sales har nu fått i uppdrag att rekrytera en kunnig och affärsdriven Säljansvarig till Nordr – med placering i Stockholm

Rollen som Säljansvarig inom Nordr innebär ett helhetsansvar för försäljning av bostäder i Nordrs projekt med fokus på Stockholm/Uppsala, där du som Säljansvarig driver försäljningen genom hela processen och är involverad från utvecklingsskede till slutsålt. I samråd med projektgruppen definierar du faktorer som avgör förutsättningar för försäljning, däribland utformning av bostäderna och i samråd med säljchef tar du fram säljstrategi och prissättning i regionens projekt. Som Säljansvarig ansvarar du för att driva affärs- och kundnytta genom hela projektprocessen; från interna kontakter med affärsutvecklare och projektutvecklare, till upphandling och säljledning av den mäklare som förmedlar bostäderna. Du är, tillsammans med mäklaren, kundens viktigaste kontaktyta under intressentfasen, du deltar i VIP-säljstarter och andra kundevent och du har genom hela processen ett nära och stort engagemang för kunderna och försäljningen i projektet. I ditt genuina intresse för bostäder och bostadsmarknaden, bevakar du din lokala marknad och snappar upp bostadstrender – och nyttjar dina kunskaper i din roll som Säljansvarig. Befattningen ingår i ett engagerat säljteam och rapporterar till Säljchef, Stockholm.

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och har en bakgrund inom bostadsbranschen – kanske som mäklare eller som säljare av nyproducerade bostäder. Du är van att arbeta i projekt och vi ser gärna att du har intresse för/erfarenhet av människors köpbeteende och målgruppstänk. Som person är du starkt affärsdriven, målinriktad och handlingsorienterad – du ser ofta lösningar som kanske inte är de givna – men som leder framåt mot affär. Vidare är du orädd och har förmåga att få med dig din omgivning på dina idéer – du har ett naturligt förtroendeingivande sätt och är en skicklig relationsbyggare som uppskattar samarbete. Då rollen innebär att löpande vara delaktig i flera olika projekt, är det viktigt att du med lätthet håller många bollar i luften och har en tydlig förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete. För att lyckas i rollen som Säljansvarig inom Nordr är det viktigt att du är uthållig och inte ger upp i första taget – och självklart månar du kundupplevelsen i alla delar av säljprocessen.

Kan du konsten att sälja en dröm? Vill du arbeta i ett starkt expansivt företag – ett nytt bolag och varumärke, men med en lång historik av erfarenhet, kunder, affärer, projekt? Gillar du att arbeta med bostadsaffärer och bli en del i en framåtriktad och kompetent sälj- och marknadsorganisation? Då är rollen som Säljansvarig inom Nordr en mycket spännande möjlighet för dig!

Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Julia Gäreskog, Made for Sales på nedan telefonnummer.

Nordr är en av Skandinaviens största fastighetsutvecklare och ägs av ett konsortium av starka och framgångsrika norska investment- och fastighetsbolag – som köpt Veidekke Eiendomsverksamheten i både Norge och Sverige. Nordr utvecklar bostäder, stadsdelar och kommersiella fastigheter i både Norge och Sverige. Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger är några av de städer Nordr har haft möjlighet att sätta positiva landmärken på. Nordr har över 160 anställda, har 26 projekt under uppbyggnad, 30 projekt till försäljning nu och har cirka 147 projekt med 17 650 bostäder under utveckling. Läs mer på www.nordr.se

Har du några frågor angående tjänsten?

Julia Gäreskog

0768339795

Fler lediga tjänster

Office Manager

Stockholm

Säljare

Hela landet

Säljare

Stockholm

Marketing Coordinator

Stockholm

Account Manager

Skellefteå

Account Manager

Luleå

Account Manager

Umeå

Platschef Göteborg

Göteborg

Säljcoach

Stockholm

Affärsområdeschef

Stockholm

Säljare

Malmö

Sales Engineer Nordics

Malmö

Rekryteringsspecialist

Stockholm

Head of HR PMO

Stockholm

Säljansvarig

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Säljare

Stockholm

Sales and Business Development Manager

Hela landet

Channel Account Manager

Stockholm

Search Consultant

Stockholm

Teknisk säljare

Kalmar

Sales Manager

Stockholm

Rekryteringskonsult – Offentlig sektor

Hela landet

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan