Account Manager

Edenred Sweden AB 30-09-2021

Med 50 miljoner slutanvändare och verksamhet i 47 länder är Edenred världsledande inom förmåner till anställda. Edenred Sweden, erbjuder tjänster som ska öka hälsa och motivation bland medarbetare och därigenom bidra till att minska personalomsättning samt sjuktal vilket leder till förbättrad produktiviteten hos våra kunder. Företaget är mitt inne i en förändringsresa, bland annat tack vare den utveckling av nya och befintliga produkter som skett under de senaste åren. Edenred är idag en marknadsledare inom sitt segment med en stadig tillväxt. De varumärken som företaget säljer och marknadsför är Edenred Lunchförmån (f d Rikskuponger), Edenred Friskvårdsbidrag, Edenred Elevkortet och Edenred Delicard. 

Nu har MADE FOR fått i uppdrag att hitta en driven Account Manager till Edenreds härliga och framgångsrika team som sitter i ljusa fina lokaler vid Liljeholmen.

I rollen som Account Manager ingår du i ett team av professionella medarbetare där du har en viktig roll i utvecklingen av Edenreds verksamhet. Du bearbetar nya kunder på managementnivå samtidigt som du utvecklar redan befintliga kundrelationer. Du leder hela säljprocessen från första kontakt till genomförandet av affären med kund. Tillsammans med dina kollegor inom Edenred skapar ni ett erbjudande som är anpassat utifrån kundens unika förutsättningar. 

Vi söker dig som brinner för försäljning, älskar hög säljpuls och förstår att affärer skapas genom hög kundnärvaro. Du har troligtvis minst två-tre års dokumenterad erfarenhet av konsultativ tjänsteförsäljning med stor vana att framgångsrikt driva säljprocessen från bokade möten till påskrivet avtal. Du har minst gymnasieexamen och meriterande är någon form av eftergymnasial sälj- eller marknadsutbildning, t ex från IHM eller Sälj & Marknadshögskolan.

Som person är du affärsmässig och förstår vikten av att förmedla värde till kund. Du är ödmjuk, prestigelös och tar gärna egna initiativ till att lösa uppgifter. Du har ett starkt eget driv, är strukturerad med tydlig vilja att leverera säljresultat. Vidare är du en god relationsbyggare som både har förmåga att snabbt initiera kontakt med många nya potentiella kunder och samtidigt t hur man utvecklar kundrelationerna över tid. Självklart är du en teamplayer samtidigt som du trivs att arbeta självständigt. Du har en god kommunikationsförmåga där dina presentations- och retorikkunskaper är av hög kvalitet och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Det är en stor fördel om du är intresserad av förmåner och hur det påverkar en anställds välmående.

Du erbjuds en utvecklande roll i ett världsledande bolag där du säljer mot befattningar på ledningsnivå. Du erbjuds stor frihet i rollen och har alla förutsättningar att utvecklas som säljare. För rätt person finns det på sikt en fantastisk utvecklingspotential och möjlighet att klättra inom organisationen, även på internationell nivå. Du får möjlighet att sälja en tjänst som ligger rätt i tiden och påverkar anställdas trivsel och välmående.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta MADE FORs rekryteringskonsult Lisen Olander på nummer nedan.

Edenred är ett världsledande fintechbolag inom affärslösningar för företag, anställda och handlare, och hanterar transaktioner till ett värde av 300 Miljarder SEK 2021, främst via digitala format. Edenred är noterat på aktiebörsen Euronext Paris och är verksamt i 46 länder med närmare 10 000 anställda.

Har du några frågor angående tjänsten?

Lisen Olander

0707223346

Fler lediga tjänster

Sales and Marketing Manager

Stockholm

Rekryteringsspecialist

Stockholm

Head of HR PMO

Stockholm

Säljansvarig

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Operative Marketing & Product Manager – Interim

Stockholm

Sales Engineer Nordics

Hela landet

Säljare

Malmö

Säljare

Stockholm

Sales and Business Development Manager

Hela landet

Account Manager

Stockholm

Area Sales Manager

Stockholm

Transportplanerare

Partille

Säljcoach

Partnerchef

Stockholm

Channel Account Manager

Stockholm

Search Consultant

Stockholm

Sales Manager

Marknadskommunikatör

Stockholm, Göteborg eller Jönköping

Teknisk säljare

Kalmar

Säljare Jönköping

Jönköpingsregionen

Account Manager

Stockholm

Sales Manager

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Rekryteringskonsult – Offentlig sektor

Hela landet

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan