Marknadskoordinator

Alcadon AB 16-08-2021

Alcadon har sedan starten 1988 etablerat sig som en ledande nordisk leverantör av produkter och system för data- och telekommunikation i Norden. Styrkan i Alcadons affärskoncept ligger i omfattande kompetens och erfarenhet från nätverkslösningar och den tekniska utvecklingen inom området, i kombination med ett stort fokus på kvalitet och service.

Made for Sales har nu fått i uppdrag att rekrytera en engagerad och kunnig Marknadskoordinator till Alcadon, med placering i Stockholm.

Rollen som Marknadskoordinator är bred och utvecklande – du kommer primärt arbeta med frågor av operativ karaktär, men även bidra i arbetet med marknadsplaner och andra mer strategiskt orienterade frågor. Ditt fokus ligger på att planera, strukturera, koordinera, genomföra och utvärdera olika typer av kommunikations- och marknadsföringsaktiviteter – så som nyhetsbrev och kampanjer/utskick, skriva pressreleaser, ansvara för sociala medier samt uppdatering av hemsida, ansvara för intranätet, ta fram broschyrer och give-aways, ansvara för mässor och events, genomföra marknadsanalyser samt kundundersökningar mm. Som sagt, en bred och spännande roll – där du är involverad i många olika delar av bolaget, med kontaktytor både inom sälj- och produktavdelning. Du arbetar nära Försäljningschef Sverige, till vilken du även rapporterar.

Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet inom marknadsföring – kanske från en roll som marknadskoordinator, marknadsassistent eller kanske är du idag på byrå och lockas av att arbeta mer långsiktigt i en marknadsroll in-house. Du har grundläggande kunskaper inom grafisk design och är van att arbeta både digitalt och med tryckt material. Verktyg du kommer arbeta i och som du är van att använda är InDesign, Photoshop och Illustrator. Då rollen innebär att producera en hel del content – både digitalt och i tryckt media, kommer du få stor nytta av din förmåga uttrycka dig väl i text, framförallt på svenska. Du har förmodligen en högskoleexamen eller motsvarande inom marknadsföring och kommunikation eller annan relevant utbildning, men du kan också ha skaffat dig din kunskap genom arbetslivserfarenhet. Som person är du noggrann och strukturerad – i kombination med kreativ och idérik. Du ser möjligheter och vägar fram, snarare än hinder och begränsningar. Att arbeta i en roll som har stor spännvidd i arbetsuppgifter ser du som stimulerande och du tycker det är roligare att jonglera med många bollar än bara en. Du beskrivs som engagerad och ansvarstagande och tycker om att vara ”spindeln i nätet” – du syr med lätthet ihop allt från en snygg mässmonter till en genomtänkt marknadsplan.

Du erbjuds en bred marknadsroll i ett branschledande bolag, med trevliga kollegor och gott klimat. En roll där du genom dina insatser är en mycket viktigt del i Alcadons fortsatta framgång. Bara ditt engagemang och din ambition sätter gränserna för hur rollen utvecklas och förutsatt prestation ges goda möjligheter till utveckling.

Är du den vi söker? Vi ser fram emot att läsa dina ansökningshandlingar, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales – Julia Gäreskog på nedan nummer.

Alcadon har sedan starten 1988 etablerat sig som en ledande nordisk leverantör av produkter och system för data- och telekommunikation i Norden. Alcadon erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa lösningar från ledande varumärken och egenutvecklade varumärken som ECS, European Cabling Systems och DC-Line. Styrkan i Alcadons affärskoncept ligger i omfattande kompetens och erfarenhet fån nätverkslösningar och den tekniska utvecklingen inom området, i kombination med ett stort fokus på kvalitet och service. Detta gör det möjligt för Alcadon att erbjuda välfungerande helhetslösningar för nätverksinfrastruktur till en bred kundbas av nätverksinstallatörer, byggföretag, system-integratörer, datahallar, industri och nätägare.

Idag bedrivs verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland. Alcadon har cirka 84 anställda med huvudkontor i Stockholm. Alcadon AB ingår i Alcadon Group AB som är listat på Nasdaq First North. Läs mer på www.alcadon.se

Har du några frågor angående tjänsten?

Julia Gäreskog

0768339795

Fler lediga tjänster

Säljcoach

Partnerchef

Stockholm

Channel Account Manager

Stockholm

Search Consultant

Stockholm

Sales Manager

Marknadskommunikatör

Stockholm, Göteborg eller Jönköping

Teknisk säljare

Kalmar

Säljare Jönköping

Jönköpingsregionen

Account Manager

Linköping

Regionsäljare Väst

Göteborg

Key Account Manager

Stockholm

Marknadskoordinator

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Sales Manager

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Säljare

Malmö

Rekryteringskonsult – Offentlig sektor

Hela landet

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan