Regionsäljare Väst

Cembrit AB 16-08-2021

Cembrit är en av Europas ledande tillverkare av multi-funktionella fibercementprodukter. Deras produkter och lösningar ger nya spännande möjligheter att skapa attraktiva och hållbara miljöer. Företaget kännetecknas av innovation och banbrytande idéer och befinner sig i en spännande och expansiv fas.

Cembrit vill nu förstärka sin säljorganisation och Made for Sales har fått i uppdrag att rekrytera en driven regionsäljare till västra Sverige.

I rollen som regionsäljare ansvarar du för att bearbeta marknaden i region väst – en region i starkt tillväxt och där det händer otroligt mycket inom byggsektorn. Du skapar själv din marknadsbearbetningsplan, bokar och genomför kundmöten. Du ingår i ett team om 6 regionsäljare och rapporterar till försäljningschef. Med eget budgetansvar för den expansiva marknaden i västra Sverige ansvarar du både för befintliga kunder och för att hitta nya affärsmöjligheter. Du bearbetar kunder i föreskrivande led, återförsäljare och entreprenörer. I en bransch med stor tillväxtpotential har du som målsättning att ta marknadsandelar i takt med att marknaden förändras i och med nya innovationer. I rollen ingår dagsresor i regionen och övernattningar förekommer. Till din hjälp har du ett mycket kompetent supportteam och ett starkt varumärke som präglas av hög kvalitet och leder utvecklingen i branschen. Du jobbar nära dina kollegor i säljorganisationen och bidrar till hela företagets framgång. Organisationen kännetecknas av ett gott samarbete och ett trevligt arbetsklimat.

Vi söker dig med erfarenhet av någon form av teknisk försäljning och du har gärna med dig en utbildning med teknisk inriktning. Du har troligen erfarenhet från byggbranschen eller närliggande branscher och du har ett genuint tekniskt intresse som lett till att du genomfört husbygge, egna renoveringsprojekt eller liknande som har givit dig chansen att lära om olika typer av byggmaterial.

Du är van vid att självständigt planera och strukturera ditt säljarbete i en roll där du får stor möjlighet att själv vara med och påverka resultatet. Du är en skicklig relationsbyggare som inger förtroende och vårdar relationer. Vidare är du en person med ett högt driv och ett starkt resultatfokus. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska både muntligt och skriftligt.

Du erbjuds en spännande roll som regionsäljare i västra Sverige där det finns goda förutsättningar att skapa starka resultat och bidra till företagets fortsatta tillväxt. Cembrit har ett mycket gott renommé och har en ledande position på marknaden och du kommer att ingå i ett team med trevliga och drivna kollegor.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, Julia Gäreskog på nedan nummer.

Cembrit AB ingår i Cembrit Holding A/S, som är en av Europas ledande inom produktområdet fibercement. Cembrit AB registrerades 2003 men har funnits under olika namn i 60 år och ingår i en stor företagsgrupp med 1 200 anställda och en omsättning på ca 2 miljarder kronor med huvudkontor i Danmark.

Har du några frågor angående tjänsten?

Julia Gäreskog

0768339795

Fler lediga tjänster

Säljcoach

Partnerchef

Stockholm

Channel Account Manager

Stockholm

Search Consultant

Stockholm

Sales Manager

Marknadskommunikatör

Stockholm, Göteborg eller Jönköping

Teknisk säljare

Kalmar

Säljare Jönköping

Jönköpingsregionen

Account Manager

Linköping

Regionsäljare Väst

Göteborg

Key Account Manager

Stockholm

Marknadskoordinator

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Sales Manager

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Säljare

Malmö

Rekryteringskonsult – Offentlig sektor

Hela landet

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan