Account Manager

Bring Cargo International 01-09-2021

Bring Cargo International har höga ambitioner och söker du en roll i ett företag där du kan växa och vara med och utveckla affärer inom internationella transporter, är Bring Cargo International rätt företag för dig. Bring Cargo International löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i Norden, som är bolagets hemmamarknad. Made for Sales har nu fått i uppdrag att rekrytera en driven och engagerad Account Manager till Bring Cargo Internationals kontor i Linköping.

I rollen som Account Manager rapporterar du till Platschefen och säljer skräddarsydda lösningar för internationella transporter. Då det finns få standardlösningar behöver du ha väl utvecklad förmåga att genomföra en behovsanalys för att sedan ta fram kostnadseffektiva och högkvalitativa tjänster till kunden. Du arbetar i Östergötland och Närke, med Linköping som utgångspunkt. För dig är det självklart med hög kundnärvaro som leder till att du snabbt etablerar nya kundkontakter och utvecklar affären hos befintliga kunder.

Vidare innebär rollen att:

  • du jobbar aktivt med kundanpassad nyförsäljning
  • planera och genomföra kund- och säljaktiviteter
  • ansvara för dina egna säljmål
  • samarbeta med övriga säljare i organisationen och samtidigt kunna agera självständigt
  • du representerar företaget i olika sammanhang såsom säljkonferenser och övriga marknadsaktiviteter

Vi söker dig som har erfarenhet av kundanpassad försäljning mot företagskunder och har arbetat med nykundsförsäljning, gärna av logistiklösningar. Du har B-körkort, är digitalt mogen samt använder svenska och engelska obehindrat.

Som person är du resultatorienterad, självgående och har mycket god samarbetsförmåga – du motiveras av att nå högt uppsatta individuella mål men vill också bidra till teamets fortsatta framgång. Du är en naturlig relationsbyggare som med lätthet skapar kontakt med många typer av människor eftersom du är socialt skicklig, orädd, öppen och rak. Vidare triggas du av fart, fläkt och att vara ute på många intressanta möten hos potentiella kunder. Uthållighet och tålamod är något som karaktäriserar dig som person och du viker inte ner dig i första taget. I mötet med kunden har du en ödmjuk inställning som märks genom din förmåga att lyssna och förstå kundens behov.

Du erbjuds en spännande roll med internationell prägel i ett av Nordens ledande bolag inom logistik. Bring Cargo International är ett expansivt företag där man värdesätter mångfald och erbjuder utvecklingsmöjligheter. Du kommer till ett sammansvetsat team med härliga kollegor som har driv, högt i tak och roligt tillsammans. Gruppen består av säljare, speditörer och platschef som tillsammans har många års erfarenhet inom branschen som de mer än gärna delar med sig av.

Tycker du detta låter intressant? Då kan rollen som Account Manager inom Bring Cargo International innebära en mycket spännande karriärmöjlighet för dig! Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande.

Bring är Posten Norges varumärke och riktar sig mot företagskunder, och är en av Nordens ledande logistikaktörer. Våra värdeord; Tar ansvar, spelar för laget och vill mer, styr vårt sätt att arbeta och bidrar till en inkluderande och mångfaldig arbetsplats.

Har du några frågor angående tjänsten?

Kristofer Blixt

0708977892

Fler lediga tjänster

Säljcoach

Partnerchef

Stockholm

Channel Account Manager

Stockholm

Search Consultant

Stockholm

Sales Manager

Marknadskommunikatör

Stockholm, Göteborg eller Jönköping

Teknisk säljare

Kalmar

Säljare Jönköping

Jönköpingsregionen

Account Manager

Linköping

Regionsäljare Väst

Göteborg

Key Account Manager

Stockholm

Marknadskoordinator

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Sales Manager

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Säljare

Malmö

Rekryteringskonsult – Offentlig sektor

Hela landet

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan