Försäljningschef

Svensk Handel 11-05-2021

Vill du arbeta i en bransch i ständig förändring? Då ska du läsa vidare. Svensk Handel söker nu en driven Försäljningschef med placeringsort centralt i Stockholm. Svensk Handel är handelns bransch- och arbetsgivarorganisation som dagligen arbetar för att förbättra villkoren för handeln i Sverige.

I rollen som Försäljningschef på Svensk Handel har du ansvaret för att driva, optimera och följa upp försäljningsarbetet genom att inspirera, leda och utveckla dina medarbetare. Du kommer ha ett huvudansvar för de individuella och gemensamma resultaten samt skapa rätt förutsättningar för din grupp att lyckas. Tillsammans stärker ni befintliga och utvecklar nya affärsrelationer och når därmed de tydligt satta säljmålen.

Vi söker dig som är digitalt mogen och har erfarenhet av att framgångsrikt ha arbetat med försäljning B2B eller B2C, gärna inom handel mot fysisk butik eller e-handel, där en fördel är om du arbetat med att driva försäljning via medlemsvärvning. Du har erfarenhet av ledarskap, men behöver inte tidigare haft direkt personalansvar. Svensk Handel lägger stor vikt vid personlighet och söker dig som trivs att jobba i en föränderlig miljö, välkomnar nya digitala hjälpmedel och älskar att få ditt team att trivas och prestera på topp. Ditt starka intresse för försäljning och nyfikenhet på vad som händer i omvärlden resulterar ofta i att du bidrar med affärsutveckling i de verksamheter du kliver in i.

Som person är du en framåtlutad teamspelare med en förmåga att analysera, coacha och motivera en grupp att arbeta mot gemensamma mål genom ditt situationsanpassade ledarskap. Du är självgående, upplevs som karismatisk och är någon som kan nå framgång både internt och externt med din entusiasm och positiva inställning. Du är lösningsorienterad och beskrivs som en strukturerad doer med god analytisk förmåga. 

Du erbjuds att bli ledare för ett mindre team med kompetenta, framåtriktade kollegor och ett starkt, välrenommerat varumärke. Svensk Handel är en arbetsgivare som är mån om sina medarbetare, ett gott arbetsklimat och engagerar alla medarbetare i mål- och värdegrundsarbetet. De erbjuder bra villkor och förmåner och placeringsort är Stockholm.

Välkommen med din ansökan! Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kristofer Blixt på telefonnummer nedan.

Svensk Handel är en arbetsgivarorganisation som driver handelns frågor för parti-, detalj- och e-handeln. Svensk Handel är en av Svenskt Näringslivs största medlemsorganisation och har som fokus att förbättra villkoren för sina 9000 medlemmar inom handeln i Sverige. Svensk Handel har cirka 100 medarbetare på sju kontor runtom i landet.

Har du några frågor angående tjänsten?

Kristofer Blixt

0708977892

Fler lediga tjänster

Account Manager

Linköping

Sales Consultant B2B

Stockholm

Talent Acquisition Partner

Stockholm

Marknadskommunikatör

Stockholm, Göteborg eller Jönköping

Account Manager – inriktning Installation

Trollhättan

Säljare

Malmö

Teknisk säljare

Jönköpingsregionen

Säljare

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Säljare

Oskarshamn

Affärsområdeschef

Stockholm

Produktchef

Stockholm

Country manager, I-Valo & Veko

Stockholm

Sales Account Executive – Nordics

Stockholm

Rekryteringskonsult – Offentlig sektor

Hela landet

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan