Säljare

Cibes Kalea Sverige AB 17-05-2021

Cibes ambition är att vara världsledande och erbjuda innovativa hisslösningar som förenklar vardagen för privatpersoner, företag och inom publika/kommersiella miljöer. Tillsammans med sina kunder verkar Cibes för att revolutionera bilden av hissar och samtidigt bidra till en mer hållbar framtid.

Företaget kännetecknas av innovation och banbrytande idéer och befinner sig i en spännande och expansiv fas där Cibes Kalea Sverige AB vill förstärka sin säljorganisation genom att accelerera bearbetningen av arkitekter, byggare, privatkunder och projektledare inom fastighetsbranschen och rekryterar nu en design- och teknikintresserad säljare med placering i Cibes lyxiga showroom på söder i Stockholm.

I rollen som design- och teknikintresserad säljare hos Cibes Kalea Sverige AB (Cibes Kalea) kommer du att ansvara för både sälj- och marknadsaktiviteter i bolagets showroom på söder i Stockholm. Rollen är helt ny och du får en nyckelroll i bearbetningen av marknaden i Sverige med fokus på Stockholm, där du blir sälj- och budgetansvarig för hela kundresan i allt ifrån att bearbeta befintliga kunder och identifiera nya kunder. Intresset från marknaden är stort och en viktig del är att överträffa kundernas förväntningar genom att inspirera, rådge, informera och sälja in helhetsupplevelser och konceptlösningar.

Cibes Kaleas showroom, där du är med och skapar professionella kundupplevelser, blir din bas och Stockholm med omnejd ditt arbetsområde. Exempel på aktiviteter är att möta potentiella kunder dagligen, boka separata kundmöten och arrangera kundkvällar och events för både privatkunder, arkitekter, byggare och projektledare inom fastighetsbranschen. Trenden är tydlig, allt fler privatpersoner väljer att installera villahissar i sina hem och till Cibes Kalea söker vi dig som vill vara med och bygga nästa stora trendkoncept; villahissen som en stilren och modern inredningsdetalj.

Du använder Cibes Kaleas referensprojekt i dina presentationer och skapar med ditt engagerande och kreativa sätt intresse och nyfikenhet kring bolagets produkter och hur de kan användas på både konventionella och okonventionella sätt. Alla hissarna är skräddarsydda och möjligheterna är stora för en säljare som har förmåga att lyssna in kundens önskemål, idésälja och driva affären i mål.

Stockholm är en region som växer – där Cibes Kalea redan har en mycket stark position på marknaden – men med stor potential för ytterligare tillväxt i och med mer aktiv bearbetning av föreskrivande led, privatkunder, byggare och projektledare inom fastighetsbranschen. Du ingår i ett team bestående av åtta kollegor där du rapporterar till försäljningschef Sverige.

Vi söker dig som är van att jobba konceptuellt med tekniska designlösningar och som alltid har kunden i fokus. Du har minst tre års erfarenhet av försäljning B2B och gärna mot föreskrivande led – antingen har du haft en roll som rådgivare eller säljare, du kanske har arbetat som inredningsförsäljare, fastighetsmäklare, säljare av balkonglösningar eller exklusiva kökslösningar och lockas av att nyttja dina erfarenheter i en annan typ av roll. Erfarenhet från bygg, arkitekt och/eller fastighetsbranschen är meriterande och förmåga att driva en affär med många intressenter likaså.

Du har teknisk förståelse (du kan läsa en ritning utan problem) och du trivs i en roll där du ges möjlighet att hålla engagerande presentationer för mindre och medelstora grupper. Cibes Kalea erbjuder produkter med spännande arkitektoniska möjligheter och för att lyckas väcka intresse och skapa nyfikenhet hos föreskrivande led är det viktigt att du har kunskap eller tydligt intresse av design- och teknik. Som person har du starkt eget driv, du är van att relativt självständigt planera och prioritera ditt arbete och du trivs som bäst då du får möjlighet att arbeta i en roll som utmärks av frihet under ansvar. Du beskrivs som social, utåtriktad, affärsdriven, initiativrik och nätverkande – att träffa människor ger dig energi – du trivs i en roll där du både bygger relationer med nya kontakter samtidigt som du utvecklar och vårdar befintliga kontakter.

Du erbjuds en självständig, stimulerande och kreativ roll som säljare inom ett marknadsledande företag med gott renommé– där du som säljare inom Cibes Kalea är med och sätter varumärket på kartan. Som arbetsgivare prioriterar Cibes Kalea sina medarbetares engagemang och trivsel högt; jobbet ska vara roligt, inspirerande och utvecklande. Bolaget har högt i tak och värnar om humor, gemenskap och prestigelöshet.

Du kommer med dina insatser vara starkt bidragande till Cibes Kaleas fortsatta utveckling. Med en kombination av kreativitet och målfokus kommer du vara delaktig i att sätta många, nya spännande projekt på kartan i din region. Till din hjälp har du en välfungerande organisation, kompetenta, erfarna och stöttande kollegor, en inspirerande och coachande chef – och, du kommer verka på en marknad med mycket stor potential.

Är du den vi söker? Vi ser fram emot att läsa dina ansökningshandlingar, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales – Julia Gäreskog på nedan telefonnummer.

Cibes Kalea Sverige AB (CKS) är en del av Cibes Lift Group och ansvarar för koncernens svenska sälj- och serviceverksamhet. CKS med dotterföretag omsätter idag drygt 180 MSEK och har 70-talet anställda fördelat på kontor i Gävle, Stockholm, Uppsala, Malmö och Göteborg. CKS är ett team med snabb tillväxttakt som har växt både organiskt såväl som genom förvärv de senaste åren. Nu står bolaget rustat att erbjuda kompletta lösningar och hjälpa våra kunder genom att vara den pålitliga och självklara partnern genom hela produktlivscykeln.

Cibes Lift Group är en internationell koncern och Europas ledande tillverkare av utrymmeseffektiva, modulbaserade hissar av svensk kvalitet och design med försäljning till i stort sett hela världen. Vi har över 940 anställda, en omsättning på 1,5 miljarder SEK, och präglas av ett intensivt förändringsarbete för att säkra företagets strävan till fortsatt tillväxt. Läs gärna mer på www.cibesliftgroup.com

Har du några frågor angående tjänsten?

Julia Gäreskog

0768339795

Fler lediga tjänster

Account Manager

Linköping

Sales Consultant B2B

Stockholm

Talent Acquisition Partner

Stockholm

Marknadskommunikatör

Stockholm, Göteborg eller Jönköping

Account Manager – inriktning Installation

Trollhättan

Säljare

Malmö

Teknisk säljare

Jönköpingsregionen

Säljare

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Säljare

Oskarshamn

Affärsområdeschef

Stockholm

Produktchef

Stockholm

Country manager, I-Valo & Veko

Stockholm

Sales Account Executive – Nordics

Stockholm

Rekryteringskonsult – Offentlig sektor

Hela landet

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan