Kundtjänstmedarbetare

Envac AB 06-04-2021

Envac Scandinavia AB är ett internationellt miljöteknikföretag som bidrar till hållbara samhällen med hjälp av modern avfallshantering, sopsuganläggningar. Bolaget vill att deras sopsuganläggningar, som transporterar avfallet under mark och i kulvertar, ska vara en naturlig del av stadens infrastruktur och det självklara valet för insamling av avfall i städer, på sjukhus och på flygplatser. Företaget grundades 1953 och har 35 kontor i sammanlagt 22 länder. Envac Scandinavia AB tillhör Stenakoncernen och har ca 110 anställda i Sverige fördelade på Stockholm, Göteborg och Malmö och omsätter ca 420 miljoner kronor.

Vill du ingå i en sammansvetsad grupp kollegor som jobbar mot tydliga servicemål? Envac söker just nu en energisk och flexibel kundtjänstmedarbetare till sin verksamhet i Hammarby Sjöstad.

I rollen som kundtjänstmedarbetare jobbar du med hantering av inkommande ärenden i företagets affärssystem, även externa system, via telefon, mail och web för hela Sverige. Du servar organisationen med intern support gällande t.ex. statistik, anläggningsinfo mm och uppdaterar/administrerar Envac Scandinavia AB´s system löpande. Tillsammans med hela teamet, under ledning av ung och driven teamledare, jobbar du mot uppsatta mål för Kundtjänst och säkerställer bästa möjliga service och återkoppling gentemot bolagets kunder. I rollen som Kundtjänstmedarbetare har du även en viktig uppgift i att aktivt arbeta för att öka merförsäljning på eftermarknad.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Administrera ärenden rörande Service (tex uppdatering kundinformation, hantering av information till och från servicetekniker vid jouröverlämning mm)
  • Återrapportera/återkoppla till kund
  • Registrera ärenden som kommer ifrån olika kanaler både internt och externt via mail och telefon från tekniker och driftledare
  • Intern support och kommunikation gällande t.ex. statistik, anläggningsinformation mm
  • Driva projekt/arbetsuppgifter delegerade av Teamledare.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande och minst två års erfarenhet av att arbeta i en dynamisk kundtjänst präglad av högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du är digitalt mogen, behärskar Office-paketet och uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat inom verksamhet som präglas av teknik och att du har erfarenhet av CRM- och ärendehanteringssystem.

För att trivas och lyckas i rollen som Kundtjänstmedarbetare tror vi du är en person som gillar när det blir tempohöjning och med lätthet växlar mellan olika arbetsuppgifter. Du är en energisk och driven lagspelare som har 100% kundfokus och utför dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och snabbt sätt. Du trivs i en serviceinriktad roll, är lyhörd för kundens önskemål och har lätt för att hitta lösningar. Stor vikt vid urval kommer att läggas vid personlighet där Envac Scandinavia AB är öppen för att satsa på en ny servicestjärna som har potential att utvecklas inom och med bolaget.

Du erbjuds en viktig roll i ett modernt företag vars affärsidé och vision ligger helt rätt i tiden. Företagets affärsmodell och långtgående kundrelationer gör att det är en trygg och långsiktig arbetsgivare med målet att expandera verksamheten. Arbetstid 07.00-16.00 med sex veckors semester.

Envac Scandinavia AB vill att du påbörjar din anställning i början eller mitten av juni. Det finns möjlighet att få upp till 3 veckor sammanhängande sommarledighet.

Är du den vi söker? Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar genom att klicka på knappen nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta MADE FOR, rekryteringskonsult Lisen Olander, 0707-223346.

Har du några frågor angående tjänsten?

Lisen Olander

0707223346

Fler lediga tjänster

Säljare

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Säljare

Oskarshamn

Key Account Manager

Stockholm eller Malmö

Affärsområdeschef

Stockholm

Projektutvecklare

Stockholm

Arkitektrådgivare

Göteborg

Produktchef

Stockholm

Kundtjänstmedarbetare

Stockholm

Country manager, I-Valo & Veko

Stockholm

Platschef Halmstad

Sales Account Executive – Nordics

Stockholm

Business Development Manager

Linköping

Account Manager – inriktning Installation

Trollhättan

Account Manager

Skövde

Teknisk säljare

Malmö

Säljare Brandposter / Stigarledningar

Malmö

Business Manager

Stockholm

Affärsområdeschef Technology

Stockholm

Rekryteringskonsult – Offentlig sektor

Hela landet

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan