Produktchef

Time Care AB 08-04-2021

Time Care är en del av det globala företaget Allocate software. Time Care är marknadsledande inom Workforce Management och har mer än 60% av Sveriges kommuner och landsting som kunder. Koncernen växer snabbt, både organiskt och genom förvärv, vilket skapar en livlig, dynamisk miljö och ger goda möjligheter till personlig utveckling.

Made for Sales har nu fått i uppdrag att rekrytera en driven Produktchef till Time Care – en roll där du erbjuds en spännande, utmanande och internationell miljö, där du är kommersiellt ansvarig för branschens vassaste produkter.

Rollen som Produktchef innebär ett övergripande ansvar för hela Time Care-sviten, med produkter inom schemahantering, vikarieplanering – där datoroptimering och automationslösningar utgör viktiga delar i erbjudandet. I rollen som Produktchef har du nära dialog med försäljning, marknad och utveckling – du har även nära samarbete med övriga produktchefer i det globala teamet, i vilket du ingår organisatoriskt och rapporterar till Line Manager Product Management i UK. Du spenderar minst en dag i veckan ute hos kund, där du både följer implementering av befintliga produkter och fångar upp möjligheter till merförsäljning. Du arbetar med den övergripande visionen och planen för produkten, du sätter strategier och följer upp utfall. Du definierar roadmaps och kommunicerar till dina kollegor i Stockholm, men är även del i globala projekt kring product management. Prissättning, sammanställning av affärscase som avser nya produkter eller produktförbättringar samt insamling och analys av data som avser de produkter du ansvarar för utgör andra centrala delar i rollen. 

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med mjukvaru-/SaaS-lösningar – antingen i en roll som produktchef, produktägare eller projektledare. Alternativt har du en bakgrund från sälj/marknad, med tydligt fokus och intresse för utveckling och lansering av produkter/lösningar inom system/mjukvara ur ett kommersiellt perspektiv. Oavsett bakgrund så excellerar du i en roll där du verkar sammanlänkande mellan olika funktioner i ett bolag – sälj, marknad, utveckling – du har tydligt affärsfokus, knyter kontakter och skapar synergier. Du har med fördel en akademisk examen. Erfarenhet och kunskap om bemanningsoptimering och tillhörande lösningar är meriterande.

Som person är du självgående och drivande och du trivs i snabbrörliga miljöer, förändring ser du som något positivt och du har ett agilt sätt att tänka och arbeta. Du fattar välövervägda beslut baserat på fakta och analys och beskrivs som strukturerad, genomtänkt med god förmåga att planera. Men, du fastnar inte i strategi – du är en skicklig balanskonstnär när det gäller strategi och genomförande, vilket gör dig till en pragmatisk problemlösare och doer – med kundnytta och affär i fokus. Du har en väl utvecklad affärsförståelse och intresserar dig även för de finansiella aspekterna i en produktlansering eller produktutveckling. Du har mycket goda kommunikativa förmågor, både i tal och skrift, du är lika bekväm i att uttrycka dig på engelska som på svenska. Ett visst mått resande, både inom och utom Sveriges gränser ser du som givande och roligt.

Du erbjuds en spännande möjlighet att bli en del av ett marknadsledande bolag med starkt och välkänt varumärke som ingår i en stor, global koncern – ledande inom sin bransch. I rollen som Produktchef ges du möjlighet att arbeta i ett internationellt team, samtidigt som du dagligen för dialog med dina svenska kollegor på kontoret i Stockholm. Du bidrar till att skapa ett stort värde och mycket nytta i de samhällsviktiga verksamheter som utgör huvuddelen av Time Cares kunder. Företaget präglas av ett öppet klimat, framåtanda och engagemang där du omges av positiva, kompetenta och drivna medarbetare. På Time Care tar man hand om och coachar sin personal och man ser till att den anställde nyttjar sin fulla potential.

Lockas du av möjligheten att bidra till den fortsatta tillväxten i ett framgångsrikt internationellt IT-företag, där goda prestationer ger möjlighet till utveckling? Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, Julia Gäreskog på nedan nummer.

Sedan 2009 är Time Care en del av Allocate Software, Europas ledande företag inom workforce management inom vård och omsorg. Koncernen har en hög tillväxt både organiskt och via förvärv. Allocates brittiska huvudkontor finns i London med verksamhet i Sverige, Tyskland, Danmark, Makedonien och Australien. I Sverige finns kontor i Stockholm och Göteborg, där merparten av medarbetarna av de ca 45 anställda utgår från kontoret i Stockholm – beläget i ljusa och fina lokaler på Kungsholmen.

Har du några frågor angående tjänsten?

Julia Gäreskog

0768339795

Fler lediga tjänster

Kundansvarig säljare

Stockholm

Säljare

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Säljare

Oskarshamn

Key Account Manager

Stockholm eller Malmö

Affärsområdeschef

Stockholm

Projektutvecklare

Stockholm

Arkitektrådgivare

Göteborg

Produktchef

Stockholm

Kundtjänstmedarbetare

Stockholm

Country manager, I-Valo & Veko

Stockholm

Platschef Halmstad

Sales Account Executive – Nordics

Stockholm

Business Development Manager

Linköping

Account Manager – inriktning Installation

Trollhättan

Account Manager

Skövde

Teknisk säljare

Malmö

Säljare Brandposter / Stigarledningar

Malmö

Business Manager

Stockholm

Affärsområdeschef Technology

Stockholm

Rekryteringskonsult – Offentlig sektor

Hela landet

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan