Platschef Halmstad

Bring Cargo International 30-03-2021

Bring Cargo International har höga ambitioner. Söker du en roll i ett företag där du kan växa och vara med och utveckla affärer inom internationella transporter är Bring Cargo International rätt företag för dig. Bring Cargo International löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i Norden, som är Brings hemmamarknad.

Made for Sales har nu fått i uppdrag att rekrytera en driven och engagerad Platschef till Bring Cargo Internationals kontor i Halmstad

I rollen som Platschef har du det strategiska och operativa ansvaret för Bring Cargo International i Halmstad. Som en del av ledningsgruppen för Bring Cargo International är du med och skapar förutsättningar för branschledande logistiklösningar för internationella transporter. Du rapporterar till VD.

I dina arbetsuppgifter ingår

  • Strategisk affärsplanering & säljbearbetning
  • Ansvar för mål, budget och uppföljning av ekonomin
  • Personal- och arbetsmiljöansvar
  • Analys och utveckling av arbetsprocesser
  • Förändringsarbete; driva, utveckla och följa upp verksamheten

Vi söker dig som vill ha ett arbete där du förutom att leda din grupp också arbetar med att driva affären och ekonomin. Vi förutsätter att du är duktig på affärsmannaskap och att du har arbetat inom logistik- eller speditionsbranschen under ett antal år. Du har goda kunskaper i både logistik och ekonomi samt förstår både affären och komplexiteten. Att du har haft ledaransvar och också tycker det är roligt att leda en grupp är nödvändigt för att lyckas i rollen. Som ledare är du lösningsorienterad, prestigelös och trivs med att samarbeta och bygga relationer såväl internt som externt. Vidare är du driven och engagerad, ditt team är viktigt för dig och du förstår att resultat skapas genom delaktighet. Bring Cargo International Halmstad är ett välskött kontor med god ekonomi och återkommande kunder. I rollen som platschef blir ett viktigt uppdrag att bredda kundbasen och hitta nya kreativa sätt att ingå avtal med strategiskt viktiga kunder. Då försäljning och affärsplanering är viktiga inslag i rollen som platschef är ett krav att du framgångsrikt själv arbetat i någon form av säljroll B2B- med eget budgetansvar- under minst två år. Du är digitalt mogen och uttrycker dig obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska. Om du även kan tyska är det meriterande.

Du erbjuds ett spännande arbete där du vara med och påverka Bring Cargo Internationals fortsatta utveckling, ett roligt uppdrag för en idérik och kreativ person. Om du gillar utmaningar, att ta tag i och driva affärer framåt mot offensivt uppsatta mål är detta uppgiften för dig. Här får du möjlighet att bygga ett lag genom att arbeta med gruppdynamik och skapa vi-känsla. I den här rollen får du använda dig av ditt välutvecklade affärsmannaskap och själv ansvara för kunder och göra affärer. Samtidigt har du ett tätt samarbete med andra kontor och koncernen överlag där man hjälper varandra i affärer.

Tycker du detta låter intressant? Då kan rollen som Platschef inom Bring Cargo International innebära en mycket spännande karriärmöjlighet för dig! Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande.

Bring är Posten Norges varumärke och riktar sig mot företagskunder, och är en av Nordens ledande logistikaktörer. Våra värdeord; Tar ansvar, spelar för laget och vill mer, styr vårt sätt att arbeta och bidrar till en inkluderande och mångfaldig arbetsplats.

Har du några frågor angående tjänsten?

Lisen Olander

0707223346

Fler lediga tjänster

Säljare

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Säljare

Oskarshamn

Key Account Manager

Stockholm eller Malmö

Affärsområdeschef

Stockholm

Projektutvecklare

Stockholm

Arkitektrådgivare

Göteborg

Produktchef

Stockholm

Kundtjänstmedarbetare

Stockholm

Country manager, I-Valo & Veko

Stockholm

Platschef Halmstad

Sales Account Executive – Nordics

Stockholm

Business Development Manager

Linköping

Account Manager – inriktning Installation

Trollhättan

Account Manager

Skövde

Teknisk säljare

Malmö

Säljare Brandposter / Stigarledningar

Malmö

Business Manager

Stockholm

Affärsområdeschef Technology

Stockholm

Rekryteringskonsult – Offentlig sektor

Hela landet

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan