Teknisk säljare

Paroc AB 15-03-2021

PAROC är marknadsledande inom isolering och står för hållbara, energieffektiva och brandsäkra isoleringslösningar av stenull. Bolaget ingår i den stabila och lönsamma byggindustrikoncernen, Owens Corning och har en mycket stark och positiv tillväxt. Till region Syd med trolig placeringsort i Skåne, rekryterar Made for Sales en driven Teknisk säljare – som vill vara med på Parocs fortsatta resa.

I rollen som Teknisk säljare ansvarar du för att driva och utveckla försäljningen inom teknisk isolering i region Syd. Huvuddelen av din tid kommer du lägga på kunder lokalt i din region som sträcker sig från Skåne upp till Östergötland. Du ansvarar för hela säljprocessen och bearbetar både nya och befintliga kunder, som till största delen består av isolerentreprenörer samt återförsäljare, men även OEM tillverkare samt föreskrivande led. Genom ett drivet relationsbyggande och affärsmässighet skapar du affärer och långsiktiga relationer. Till din hjälp har du ett team med kompetenta medarbetare, ett mycket starkt varumärke och en produktportfölj som ligger i framkant – där värden som hållbarhet och miljö står högt på agendan. I rollen som Teknisk säljare är du en del av ett positivt och kunnigt team med ett klimat som utmärks av gott samarbete och ett gemensamt målfokus.

Vi söker dig som har en teknisk säljbakgrund – där du har minst ett par års erfarenhet av att självständigt driva kvalificerad b2b-försäljning. Du har troligtvis erfarenhet av att bearbeta både entreprenörer, återförsäljare/grossister och föreskrivande led, så som konsulter eller arkitekter. Du är van att självständigt planera och strukturera ditt säljarbete och trivs i en roll där du får stor möjlighet att själv påverka resultatet i en expansiv organisation. Du är en skicklig relationsbyggare och som person har du ett högt driv samt ett starkt resultatfokus. Du har en stark tro till din förmåga att lyckas, är engagerande som person och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Ytterligare en av dina framgångsfaktorer i säljrollen är din genomtänkhet och långsiktighet – där du på ett strategiskt sätt skapar värde för alla inblandade. Vidare uttrycker du dig obehindrat på engelska och svenska, både muntligt och skriftligt.

Du erbjuds en spännande roll som Teknisk säljare, där du får möjlighet att bidra till försäljningen i ett mycket lönsamt och expansivt företag med välkänt och välrenommerat varumärke. Paroc kännetecknas av hög kvalitet och har en mycket stark position på marknaden, där dina goda resultat kan ge dig tydliga och intressanta utvecklingsmöjligheter.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, Kristofer Blixt på nedan nummer.

Genom sin 80-åriga historia har Paroc fått ett välförtjänt rykte för sin höga produktprestanda, tekniska expertis och hållbarhet bland proffsbyggare, arkitekter, entreprenörer, återförsäljare och industriella byggentreprenörer. Idag är Paroc marknadsledande, räknat i marknadsandel, på sina huvudmarknader i Finland, Sverige och Baltikum, inom såväl byggisolering som teknisk isolering. Dessutom har PAROC-produkter starka positioner som utmanare till nuvarande marknadsledare i Polen, Tyskland, Storbritannien, Norge och Ryssland.

Har du några frågor angående tjänsten?

Kristofer Blixt

0708977892

Fler lediga tjänster

Kundansvarig säljare

Stockholm

Säljare

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Säljare

Oskarshamn

Key Account Manager

Stockholm eller Malmö

Affärsområdeschef

Stockholm

Projektutvecklare

Stockholm

Arkitektrådgivare

Göteborg

Produktchef

Stockholm

Kundtjänstmedarbetare

Stockholm

Country manager, I-Valo & Veko

Stockholm

Platschef Halmstad

Sales Account Executive – Nordics

Stockholm

Business Development Manager

Linköping

Account Manager – inriktning Installation

Trollhättan

Account Manager

Skövde

Teknisk säljare

Malmö

Säljare Brandposter / Stigarledningar

Malmö

Business Manager

Stockholm

Affärsområdeschef Technology

Stockholm

Rekryteringskonsult – Offentlig sektor

Hela landet

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan