Account Manager – inriktning Installation

Hilti Svenska AB 15-03-2021

Hilti fortsätter att öka sin försäljning och stärka sin redan ledande position inom byggbranschen. En rolig och spännande resa – där Made for Sales har fått uppdraget att rekrytera en engagerad och driven Account Manager med ansvar för installationskunder i Trestadsregionen.

I rollen som Account Manager på Hilti äger och driver du försäljningen i ditt distrikt. Du får möjlighet att sälja branschens mest banbrytande produkter och tjänster i ett geografiskt område med stor potential. Du hjälper dina kunder, som utgörs av både mindre lokala installatörer och stora rikstäckande installationsföretag, till de mest innovativa och kostnadseffektiva lösningarna utifrån deras behov. Du kommer att följa upp och säkerställa kvalitet i alla led via telefon och personliga möten och utgår från ett färdigt kundunderlag, men ansvarar själv för att planera och boka dina egna säljbesök. Du erbjuds en varierande vardag – ena stunden rullar du upp ärmarna för att demonstrera några av de mest banbrytande produkter i branschen och i nästa säljer du Hiltis revolutionerande mjukvara tillsammans med all den service och eftervård som kommer med Hiltis varumärke. Du ansvarar för att upprätthålla den goda kundrelationen och öka omsättningen samt säkerställa tillväxten hos dina befintliga kunder och kommer även bearbeta nya kunder. Du ingår i ett positivt och drivet team, där du och dina kollegor utgår från hemmakontor – du rapporterar till och har nära kontakt med Regionchef.

Vi söker dig som har samma genuina engagemang för mötet med kunden som Hilti står för. Du har ett stort driv och lockas av att utvecklas i rollen som säljare i ett stort globalt bolag, med en positiv prestationskultur, tydliga och sunda värderingar samt utpräglad teamanda. Du har antingen en bakgrund inom försäljning, med fördel från bolag med strukturerade säljprocesser samt tydliga målsättningar. Eller, så har du kanske erfarenhet i roller som tex montör eller arbetsledare inom installationsbranschen och lockas av att ta steget vidare i en säljroll, där du kan nyttja dina erfarenheter och kunskaper. Oavsett din bakgrund så är det i säljrollen du trivs bäst! I de roller du haft har du alltid presterat, de mål du arbetat mot har du antingen nått eller överträffat. B-körkort är ett krav, då du använder bilen i ditt dagliga arbete.

Som person är du:

  • van att arbeta självständigt och tar stort ansvar för ditt eget resultat.
  • driven och resultatinriktad – med stark framgångstro och vilja att lyckas.
  • socialt skicklig, anpassningsbar och nyfiken – du har lätt för att finna dig i de flesta miljöer och skapar med lätthet kontakt, oavsett vem du har framför dig.
  • strukturerad och systematisk – du har god planeringsförmåga och har lätt för att leda dig själv utifrån den plan du satt upp.
  • relationsbyggande – du drivs av att bygga och vårda relationer samt har ett starkt affärssinne som också driver dig framåt.

Du erbjuds en spännande tjänst på ett bolag med en stark företagskultur, som värnar om dig som medarbetare och er som team. Hilti har under flera års tid varit på och även toppat listan för Sveriges bästa arbetsplatser. Hilti ger dig allt du behöver för att nå framgång i din roll – nära coaching och stöd från chef och kollegor, ett omfattande introduktionsprogram inklusive utbildningar nationellt och internationellt samt regelbunden fortbildning för att säkerställa både personlig utveckling och kompetensutveckling. Du erbjuds även ett brett flexibilitetskoncept med friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, pensionsgrundande bonus, förmånsbil samt andra förmåner. Förutsatt ambition och prestation finns mycket goda möjligheter att skapa egen framgång och utvecklas vidare inom organisationen.

Är du den vi söker? Sänd in din ansökan nedan, urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista datum. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, Julia Gäreskog på telefonnummer nedan.

Hilti är ett globalt företag som finns i över 120 länder och har 30 000 anställda. De konstruerar och tillverkar branschledande teknik, programvara och tjänster för den professionella byggmarknaden. Med placering i hela världen erbjuder de allt som kan tänkas behövas inom byggnation och förmedlar professionell service genom sina konsultativa och kompetenta medarbetare. Läs mer om Hilti på www.hilti.se

Har du några frågor angående tjänsten?

Julia Gäreskog

0768339795

Fler lediga tjänster

Säljare

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Säljare

Oskarshamn

Key Account Manager

Stockholm eller Malmö

Affärsområdeschef

Stockholm

Projektutvecklare

Stockholm

Arkitektrådgivare

Göteborg

Produktchef

Stockholm

Kundtjänstmedarbetare

Stockholm

Country manager, I-Valo & Veko

Stockholm

Platschef Halmstad

Sales Account Executive – Nordics

Stockholm

Business Development Manager

Linköping

Account Manager – inriktning Installation

Trollhättan

Account Manager

Skövde

Teknisk säljare

Malmö

Säljare Brandposter / Stigarledningar

Malmö

Business Manager

Stockholm

Affärsområdeschef Technology

Stockholm

Rekryteringskonsult – Offentlig sektor

Hela landet

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan