Säljare Brandposter / Stigarledningar

Presto Brandsäkerhet AB 08-03-2021

Presto Brandsäkerhet AB är en komplett leverantör av produkter och tjänster inom brandskydd och utrymningssäkerhet med rikstäckande service. Vi står mitt uppe i en tillväxtresa där tempo och aktivitet kommer vara avgörande för hur lyckosamma vi blir i slutändan. Nu söker Affärsområde Brandposter/Stigarledningar en säljare till Region Syd.

I rollen som säljare Brandposter/Stigarledningar är ditt fokusområde att bearbeta VVS-grossister, VVS-installatörer och föreskrivande led med mål att bredda kundbasen inom Prestos södra region. Cirka 20% är uppsökande försäljning och 80% merförsäljning hos befintliga kunder. En vanlig arbetsvecka är du ute på fältet och gör kundbesök cirka 3 dagar och jobbar med inkommande förfrågningar och aktiv kundbearbetning de andra dagarna. Dina tre främsta målgrupper är VVS-grossister, VVS-installatörer och föreskrivande led. Hos grossisterna bearbetar du säljare inom bygg & industri, hos installatörerna projektledare och inköp samt i föreskrivande led rörkonsulter och de som arbetar med brandposter/stigarledningar. Du jobbar både med bokade besök och med ”canvas” där du fångar möjligheten att ha hög lokal närvaro inom dina kundsegment. För att trivas i rollen behöver du vara bekväm i att presentera inför grupp då du vid dina bokade kundbesök ofta håller presentationer om Prestos produkter och tjänster inför de olika kundmålgrupperna. Gruppstorleken kan variera mellan 2-20 deltagare.

Vi söker dig som är van vid hög kundnärvaro, kan planera din egen arbetsvecka på ett effektivt och strukturerat sätt och har förmåga att nå de besöksmål som sätts upp. Du har minst gymnasieutbildning, är it-mogen, talar och skriver svenska obehindrat och har några års erfarenhet av försäljning B2B med dokumenterat goda säljresultat. Det är en stor fördel om du har jobbat som säljare mot VVS-branschen, sålt mot grossist eller bearbetat föreskrivande led. Som person är du både självmotiverande, driven, lyhörd, lättsam och vinner snabbt kundernas gillande och förtroende. Då jobbet innebär en hel del resdagar/år har du en familjesituation där övernattningar fungerar.                 

Du erbjuds att ingå i ett tight säljteam som präglas av god stämning med mycket humor och av nära samverkan mellan sälj, produktion och kundtjänst. Fyra gånger per år har säljgruppen kvartalsmöten under två dagar med övernattning i Gnosjö samt månadsmöten på huvudkontoret i Katrineholm. Du utgår från Prestos kontor i Malmö.

” Jag heter Robert Johansson och är Affärsområdeschef på Presto Brandsäkerhet AB. För dig som vill vara med på en grym tillväxt- och förändringsresa är Presto det rätta valet. Dessutom har vi kul tillsammans på vägen! Nu vill jag hitta en Säljare Brandposter/Stigarledningar som tillsammans med mig, mitt säljteam och Prestos organisation bidrar till att avståndet till konkurrenterna i Region Syd ökar ytterligare, vill du vara med mig på den resan?”

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales rekryteringskonsult Lisen Olander på nummer nedan.

Presto Brandsäkerhet AB är en del av Presto-koncernen som grundades 1959 i Katrineholm. Presto finns lokalt närvarande i hela Norden genom egna dotterbolag, servicekontor och samarbetspartners. Koncernen har idag ca 700 anställda och växer successivt i en spännande och utvecklande bransch. Företaget är en komplett leverantör av tjänster och produkter inom brandsäkerhet och riskhantering. För mer information se www.presto.se

Har du några frågor angående tjänsten?

Lisen Olander

0707223346

Fler lediga tjänster

Kundansvarig säljare

Stockholm

Säljare

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Säljare

Oskarshamn

Key Account Manager

Stockholm eller Malmö

Affärsområdeschef

Stockholm

Projektutvecklare

Stockholm

Arkitektrådgivare

Göteborg

Produktchef

Stockholm

Kundtjänstmedarbetare

Stockholm

Country manager, I-Valo & Veko

Stockholm

Platschef Halmstad

Sales Account Executive – Nordics

Stockholm

Business Development Manager

Linköping

Account Manager – inriktning Installation

Trollhättan

Account Manager

Skövde

Teknisk säljare

Malmö

Säljare Brandposter / Stigarledningar

Malmö

Business Manager

Stockholm

Affärsområdeschef Technology

Stockholm

Rekryteringskonsult – Offentlig sektor

Hela landet

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan