Säljare

Nordr Sverige AB 08-02-2021

Att sälja nyproduktion hos Nordr handlar om samarbete – något av det mest nordiska som finns. Det är i konsensus vi möts, så också vi och våra kunder. Det är när vi känner stolthet och våra kunder är nöjda vår verksamhet lyckats. Med respektfullt samarbete i fokus kan vi vara trygga, för det handlar inte om att ha rätt, utan om att våga vara öppen och lyssnande. På det viset strävar vi efter att uppföra hem som är anpassade efter, inte till, människors behov – och då möts vi och våra kunder på en ny nivå. Med vår expertis bygger vi hem som är lika beständiga som vårt namn.

Nordr är en av Skandinaviens största fastighetsutvecklare och är tidigare Veidekke Eiendom. Nordr ägs av ett konsortium av starka och framgångsrika norska investment- och fastighetsbolag. Företaget befinner sig nu i ett mycket intressant läge med stort fokus på kund, affär och försäljning, där köpet kan ses som ett viktigt steg för bolagets långsiktiga utveckling.

Made for Sales har nu fått i uppdrag att rekrytera en driven och bostadsintresserad Säljare till Nordr – som har fina lokaler i Arenastaden.

Rollen som Säljare inom Nordr innebär ett helhetsansvar för försäljning av bostäder i Nordrs projekt, där du som säljare driver försäljningen genom hela processen. I samråd med projektgruppen definierar du faktorer som avgör förutsättningar för försäljning, däribland utformning av bostäderna och i samråd med säljchef tar du fram prissättningen i regionens projekt. Som säljare är du den första kontakt en presumtiv bostadskund har med Nordr – där du framförallt säljer på ritning. Du håller visningar, både digitala och fysiska på plats, upprättar avtal och därefter involverar en kundkoordinator, tillsammans med vilken du är kontaktperson för dina kunder hela vägen fram till inflyttning. Stor del av säljarbetet drivs digitalt, via bland annat VR-visningar. Du har även nära samarbete med marknadsfunktionen som är en mycket viktig del i säljprocessen – då den ansvarar för att marknadsföra projektet och se till att potentiella köpare kommer till visning – därefter tar du som Säljare den potentiella köparen vidare till kontraktsskrivning. Säljcykeln sträcker sig över en relativt lång tid – den tar sin början innan byggstart och kan löpa ända tills dess att huset står klart. I ditt genuina intresse för bostäder och bostadsmarknaden, bevakar du din lokala marknad och snappar upp bostadstrender – och nyttjar dina kunskaper i din roll som Säljare. Befattningen ingår i ett engagerat säljteam och rapporterar till Försäljningschef, Stockholm.

Vi söker dig som har erfarenhet av och nått stor framgång inom försäljning – du brinner för affärer och kundnöjdhet. Kanske har du en mäklarbakgrund – eller så har du erfarenhet från branscher närliggande bostadsutveckling eller andra sällanköpsbranscher så som bilbranschen eller reseindustrin. Oavsett din bakgrund har du ett starkt intresse för bostäder och bostadsaffärer och lockas av att arbeta i en roll där du hjälper dina kunder hitta sitt drömboende. Som person är du starkt affärsdriven, målinriktad och handlingsorienterad – du ser ofta lösningar som kanske inte är de givna – men som leder framåt mot affär. Vidare är du orädd och har förmåga att få med dig din omgivning på dina idéer – du har ett naturligt förtroendeingivande sätt och är en skicklig relationsbyggare som uppskattar samarbete. Då rollen innebär att löpande vara delaktig i flera olika projekt, är det viktigt att du med lätthet håller många bollar i luften och har en tydlig förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete. För att lyckas i rollen som Säljare inom Nordr är det viktigt att du är uthållig och inte ger upp i första taget – och självklart månar du kundupplevelsen i alla delar av säljprocessen.

Kan du konsten att sälja en dröm? Vill du arbeta i ett expansivt företag – ett nytt bolag och varumärke, men med en lång historik av erfarenhet, kunder, affärer, projekt? Lockas du av att arbeta med bostadsaffärer och bli en del i en framåtriktad och kompetent sälj- och marknadsorganisation? Då är rollen som Säljare inom Nordr en mycket spännande karriärmöjlighet för dig!

Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales på nedan telefonnummer.

Nordr är en av Skandinaviens största fastighetsutvecklare och är tidigare Veidekke Eiendom. Nordr ägs av ett konsortium av starka och framgångsrika norska investment- och fastighetsbolag – som köpt Veidekke Eiendomsverksamheten i både Norge och Sverige. Nordr utvecklar bostäder, stadsdelar och kommersiella fastigheter i både Norge och Sverige. Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger är några av de städer Nordr har haft möjlighet att sätta positiva landmärken på. Nordr har över 160 anställda, har 26 projekt under uppbyggnad, 30 projekt till försäljning nu och har cirka 147 projekt med 17 650 bostäder under utveckling. Läs mer på www.nordr.se

Har du några frågor angående tjänsten?

Julia Gäreskog

0768339795

Fler lediga tjänster

Executive Business Developer

Stockholm

Channel Account Manager

Stockholm

Kundtjänstmedarbetare

Partille

Fältsäljare

Göteborg

Marknadsförare

Stockholm

Rådgivare – Föreskrivande led

Göteborg

Säljare

Lidköping

Finskspråkig Sales Executive

Stockholm

Säljare

Malmö

Säljare

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Försäljningschef Sverige

Stockholm

Internkommunikatör

Gävle

Account Manager

Stockholm

Försäljningschef

Primärt Stockholm eller Göteborg

Business Manager

Stockholm

Affärsutvecklare

Stockholm

Sales Executive New Business

Stockholm

Head of Implementation Partner

Linköping

Säljare

Stockholm

Junior säljare B2B

Göteborg

Säljare

Göteborg

Affärsområdeschef Technology

Stockholm

Regionansvarig säljare – Mälardalen/Värmland

Örebro

Account Executive – Retail Solutions

Stockholm

Account Manager

Malmö

Affärsutvecklare

Stockholm

Key Account Manager, Retail

Stockholm

Rekryteringskonsult – Offentlig sektor

Hela landet

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan