Business Manager

Nexer Tech Talent 11-02-2021

Nexer Tech Talent växer och behöver nu utöka sitt team med ytterligare en Business Manager. Som Business Manager på Nexer Tech Talent representerar du ett av koncernens snabbast växande bolag som nyligen också utsågs till årets Business Area. Du kommer in i ett företag i stark tillväxt och blir en del av en företagskultur med stort utrymme för innovation, passion och entreprenörskraft! Made for Sales har nu fått i uppdrag att rekrytera en driven och framgångsrik Business Manager till Nexer Tech Talents kontor i Stockholm.

I rollen som Business Manager arbetar du med kvalitativ försäljning av konsulttjänster och stora skräddarsydda talangprogram till några av Sveriges mest framgångsrika företag. Fokus ligger på att hjälpa kunderna att växa med stöd av Tech Talents tjänster inom talent management. Inom koncernen finns många existerande kunder som du ges möjlighet att arbeta tillsammans med, samtidigt som du också förväntas etablera nya kontakter och samarbeten. Du ansvarar för hela samarbetet och relationen till dina kunder och kan själv påverka din kundportfölj efter branscher och bolag som du brinner för.

”Förutom att jag älskar att styra över min egen arbetsdag får man träffa väldigt spännande kunder. Vi arbetar med några av de största bolagen i Stockholm och får vara en del av teknikutvecklingen.” – Daniel, Business Manager, Nexer Tech Talent 

Vi söker dig som vill växa med Young Talent och bidra till att skapa det bästa IT-konsultbolaget there is! Sigma Young Talent har en stark tillväxtplan och är du en person som triggas av tillväxt så kommer du förmodligen trivas fantastiskt bra. För att lyckas som Business Manager har du mycket energi och starkt eget driv, med ett självklart fokus på att utveckla dina kundrelationer. Din personlighet präglas av att du gillar att ta action och tycker att det bästa med arbetsdagen är att vara hos dina kunder. Din sociala förmåga hjälper dig att bygga relationer och du kan på ett naturligt sätt påverka din omgivning och få gehör för dina förslag. Du har med största sannolikhet en bakgrund inom försäljning och vill fortsätta utvecklas till nästa nivå. Har du jobbat inom bemanningsbranschen och ser dig själv ta steget in i konsultbranschen så är det ett klart plus.

Du erbjuds en roll i ett företag i stark tillväxt och blir en del av en företagskultur som står för nytänkande, passion och entreprenörskraft! Dina blivande kollegor består idag av femton personer med en mix av rekryterare, konsultchefer och säljare. Det är ett sammansvetsat, hjälpsamt team som är skickliga och håller högt tempo men glömmer inte bort att ha roligt längs vägen. När de inte är ute och träffar kunder – håller teamet till på Valhallavägen i Stockholm i fräscha, stora lokaler.

Har vi lyckats fånga ditt intresse? Då ser vi fram emot att höra från dig!

Urval av ansökningar sker löpande så vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Made for Sales ansvarige konsult Kristofer Blixt på nedan telefonnummer.

Nexer leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar Nexer det. Nexer utmanar sig själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper sina kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Nexer har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien – två gånger. Nexers stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad. Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Nexer finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.

Har du några frågor angående tjänsten?

Kristofer Blixt

0708977892

Fler lediga tjänster

Kundansvarig säljare

Stockholm

Säljare

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Säljare

Oskarshamn

Key Account Manager

Stockholm eller Malmö

Affärsområdeschef

Stockholm

Projektutvecklare

Stockholm

Arkitektrådgivare

Göteborg

Produktchef

Stockholm

Kundtjänstmedarbetare

Stockholm

Country manager, I-Valo & Veko

Stockholm

Platschef Halmstad

Sales Account Executive – Nordics

Stockholm

Business Development Manager

Linköping

Account Manager – inriktning Installation

Trollhättan

Account Manager

Skövde

Teknisk säljare

Malmö

Säljare Brandposter / Stigarledningar

Malmö

Business Manager

Stockholm

Affärsområdeschef Technology

Stockholm

Rekryteringskonsult – Offentlig sektor

Hela landet

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan