Affärsutvecklare

Folkhem 10-02-2021

Nu finns chansen att arbeta i en roll och i ett bolag där du genom dina insatser på riktigt bidrar till en positiv förändring i klimatfrågan – och till att göra Sverige vackrare. Folkhem bygger bara hus i trä. Det beslutet har man tagit mot bakgrund av den viktiga klimatfrågan och kunskapen kring den positiva effekt som ett ökat byggande i trä innebär. Efter en framgångsrik start av projektet Cederhusen i Hagastaden, som Stockholms första massivträprojekt, satsar nu Folkhem för att fortsatt etablera sig som den aktör som jobbar på frontlinjen vad gäller utveckling av storskaligt trähusbyggande, där arkitekturen är av största vikt.

Folkhem har en unik position som den enda storskaliga byggaktör där man tagit principbeslutet att bara bygga i trä och därigenom aktivt driva utvecklingen av branschen genom sin portfölj av fina bostadsprojekt i Stockholm, Uppsala och Sundbyberg. En portfölj som nu skall utvecklas och realiseras!

Made For har nu fått i uppdrag att rekrytera en kunnig och affärsorienterad Affärsutvecklare – med placering i Arenastaden.

I rollen som Affärsutvecklare ges du möjlighet att komma in i ett unikt läge i Folkhems utveckling, där du i en viktig nyckelroll kommer vara en av de första personerna in i verksamheten. Du får möjligheten att genom dina erfarenheter och engagemang bidra till och vara en av grundstenarna i Folkhems fortsatta resa och utveckling. Du blir en tongivande person som ett av Folkhems ansikten utåt i arbetet med att etablera och stärka varumärket inom ramen för affärsutvecklingen. I rollen som Affärsutvecklare inom Folkhem förväntas du ta ett övergripande ansvar både kring befintlig portfölj samt vara med och sätta strategin framåt. Målet är att Folkhem skall växa till ett eget självförsörjande bolag inom en snar framtid med projekt inte bara i Stockholm, utan i övriga storstadsregioner i landet. Du kommer successivt arbeta mer med Folkhems långsiktiga försörjning av projekt i enlighet med bolagets övergripande mål, genom självständig idégenerering, ackvisition och projektutveckling i tidiga skeden.

Som Affärsutvecklare driver du ett proaktivt arbete, där du är ute och träffar kommuner, arkitekter, fastighetsägare och andra intressenter för att kunna göra genomtänkta bedömningar av vilka områden som är intressanta och som står inför utveckling. Du kommer, genom varumärket Folkhem, vara viktig för marknadspositioneringen som en förespråkare för utveckling av trähusbyggande utifrån ett stadsutvecklingsperspektiv. Perspektivet är brett och utöver stads- och fastighetsutveckling är klimatfrågan och vacker arkitektur Folkhems hjärtefrågor. Du kommer ha ett nära samarbete med Affärsutvecklingsenheten inom Nordr vilket skapar synergier. Du rapporterar till Projekt- och Affärsutvecklingschef Folkhem, som sitter i Stockholm.

Vi söker dig som har en akademisk examen. Troligtvis är du civilingenjör, lantmätare, arkitekt, fastighets- eller civilekonom eller jurist och har erfarenheter som givit dig en bred förståelse och kunskap inom markförvärv samt bostadsutveckling. Kanske är du redan idag Affärsutvecklare, eller annars Projektutvecklare som vill utveckla sig mer mot området affärsutveckling. Du kanske arbetar med stadsplanering/exploateringsfrågor i en kommun, eller är arkitekt med ett stort intresse för affär och analys och lockas av en roll där du kan nyttja dina arkitektkunskaper i en annan kontext och roll. Oavsett din bakgrund är du tydligt affärsorienterad och har erfarenhet av att se en helhet ur ett ackvisitions-perspektiv. Du ser vikten av att arbeta aktivt med ditt befintliga nätverk, bygga nya relationer, fånga upp trender, skapa analyser och agera på flera olika fronter och därmed skapa en positiv positionering när det gäller markförvärv.

Du har ett starkt inre driv – du trivs i sammanhang där du får vara med att bygga – skapa tillväxt och agera entreprenöriellt. Du bygger förtroende genom ditt sätt att agera, där ditt nyfikna och öppna sätt hjälper dig att se olika perspektiv och gör dig bra på att hitta vägen fram till framgångsrika situationer och affärer. Du jobbar genomtänkt och långsiktigt på ett sätt som bidrar till din framgång. Hållbarhet och miljö är frågor som utgör en drivkraft i ditt arbete – och att få arbeta i ett bolag som tar klimatfrågan på allvar och agerar för att skapa förändring ser du som en fantastisk möjlighet.

Du erbjuds en viktig roll i ett expansivt och nytänkande företag, som bidrar till värde för både enskilda privatpersoner och samhället i stort – en roll där du ges möjlighet att verkligen göra skillnad. Med starka ägare i ryggen och med tydliga mål för framtiden är detta ett intressant läge att bli en del av Folkhem.

Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made For på nedan telefonnummer.

Folkhem Trä AB marknadsförs under varumärket Folkhem och ägs gemensamt av Nordr och Rikshem – två långsiktiga och ekonomiskt starka bolag och är ett resultat av en gemensam strategisk klimatsatsning genom ett starkt eget varumärke och bolag. Anställningen sker in i Nordr som idag ansvarar för resurssättning av bolaget Folkhem.

Nordr är en av Skandinaviens största fastighetsutvecklare, som utvecklar bostäder, stadsdelar och kommersiella fastigheter i både Norge och Sverige. Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger. Nordr har drygt 160 anställda, har 26 projekt under uppbyggnad, 30 projekt till försäljning nu och har cirka 147 projekt med 17 650 bostäder under utveckling.

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Rikshem äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner och erbjuder ett tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF Pensionsförsäkring AB.

Har du några frågor angående tjänsten?

Julia Gäreskog

0768339795

Fler lediga tjänster

Executive Business Developer

Stockholm

Channel Account Manager

Stockholm

Kundtjänstmedarbetare

Partille

Fältsäljare

Göteborg

Marknadsförare

Stockholm

Rådgivare – Föreskrivande led

Göteborg

Säljare

Lidköping

Finskspråkig Sales Executive

Stockholm

Säljare

Malmö

Säljare

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Försäljningschef Sverige

Stockholm

Internkommunikatör

Gävle

Account Manager

Stockholm

Försäljningschef

Primärt Stockholm eller Göteborg

Business Manager

Stockholm

Affärsutvecklare

Stockholm

Sales Executive New Business

Stockholm

Head of Implementation Partner

Linköping

Säljare

Stockholm

Junior säljare B2B

Göteborg

Säljare

Göteborg

Affärsområdeschef Technology

Stockholm

Regionansvarig säljare – Mälardalen/Värmland

Örebro

Account Executive – Retail Solutions

Stockholm

Account Manager

Malmö

Affärsutvecklare

Stockholm

Key Account Manager, Retail

Stockholm

Rekryteringskonsult – Offentlig sektor

Hela landet

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan