Affärsområdeschef Technology

Nexer 21-01-2021

Lockas du av en roll som Affärsområdeschef i ett nytänkande och starkt växande IT-bolag – ett bolag som redan har en stark position med god lönsamhet nationellt, skickliga medarbetare välrenommerade kunder och som nu ytterligare skall accelerera stark tillväxt på Stockholmsmarknaden? Nexer befinner sig i ett mycket spännande läge – tillväxt och utveckling, med målet att bli Sveriges mest framgångsrika IT-bolag. Made For söker nu, på uppdrag av Nexer, en driven och affärsorienterad Affärsområdeschef, med vilja och förmåga att bygga en outstanding verksamhet inom it-konsulting i Stockholm.

I rollen som Affärsområdeschef ansvarar du för att bygga en stark konsultverksamhet i Stockholmsregionen och utveckla den lokala marknaden – vilket innebär att skapa affärer, nätverka med och rekrytera skickliga konsulter och medarbetare, sätta strategi och affärsplan – samt bygga och utveckla verksamheten, som har mycket stor potential i Stockholm. Du kommer röra dig mellan strategiskt och operativt arbete, och du skall skapa driv och engagemang i ditt team genom ditt sätt att vara – ”the sky is the limit”.

Vi söker dig som brinner för att utveckla verksamheter och kan skapa resultat – både genom din förmåga att göra affärer och ditt ledarskap. Du är tydligt affärs- och säljdriven och har en historik av starka resultat i ryggen. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har erfarenhet från IT-konsulting eller närliggande branscher – du har ett mycket starkt intresse och förståelse för IT/Tech. Du har en förmåga att attrahera och rekrytera duktiga konsulter och för med lätthet dialog med och sätter dig in i dina kunders behov. Förutom att du har ett enastående driv, är du en skicklig relationsbyggare, en person som alltid ser möjligheter och lösning och troligtvis har du en entreprenöriell ådra – samtidigt som du trivs bäst i en organisation där du till din hjälp har skickliga kollegor och ett mycket starkt etablerat erbjudande till marknaden.

Du erbjuds en nyckelroll i den fortsatta tillväxten på Stockholmsmarknaden – med högsta prioritet från ledning. Du får möjlighet att driva och utveckla ditt affärsområde, med både frihet och stöttning från organisationen – där din prestation kommer innebära intressanta utvecklingsmöjligheter. Allt detta får du göra under ett mycket starkt varumärke och det stora företagets resurser i ryggen samtidigt som det finns en entreprenöriell spirit i verksamheten.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made For, på nummer nedan.

Nexer leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar Nexer det. Nexer utmanar sig själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper sina kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Nexer har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien – två gånger. Nexers stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad. Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Nexer finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.

Har du några frågor angående tjänsten?

Julia Gäreskog

0768339795

Fler lediga tjänster

Kundansvarig säljare

Stockholm

Säljare

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Säljare

Oskarshamn

Key Account Manager

Stockholm eller Malmö

Affärsområdeschef

Stockholm

Projektutvecklare

Stockholm

Arkitektrådgivare

Göteborg

Produktchef

Stockholm

Kundtjänstmedarbetare

Stockholm

Country manager, I-Valo & Veko

Stockholm

Platschef Halmstad

Sales Account Executive – Nordics

Stockholm

Business Development Manager

Linköping

Account Manager – inriktning Installation

Trollhättan

Account Manager

Skövde

Teknisk säljare

Malmö

Säljare Brandposter / Stigarledningar

Malmö

Business Manager

Stockholm

Affärsområdeschef Technology

Stockholm

Rekryteringskonsult – Offentlig sektor

Hela landet

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan