Teknisk innesäljare

Betongindustri AB 30-09-2020

Om du vill arbeta i en intressant roll på ett marknadsledande företag inom byggindustrin så ska du kika på den här annonsen! Betongindustri är den marknadsledande tillverkaren och leverantören av fabrikstillverkad betong till byggindustrin och för privatpersoner. Deras arbetssätt bygger på ett kundfokus och att de inte bara levererar högkvalitativ betong utan också levererar lösningar som bidrar till kundens framgång. Made for Sales har nu fått i uppdrag att rekrytera en Teknisk Innesäljare till Stockholm med placering på kontoret i Marievik.

I rollen som Teknisk Innesäljare kommer du bland annat arbeta med:

  • Proaktiv försäljning vilket innebär att besvara förfrågningar via inkommande samtal och mejl.
  • Logistik- och resurssamordning.
  • Lämna prisuppgifter till privatpersoner och mindre byggföretag enligt attesträtt.
  • Lämna offerter via mall i CRM och aktiv uppföljning av dessa.
  • Uppdatera affärssystem, CRM och kundportal.
  • Genomföra konkurrent- och omvärldsbevakning, dela input med kollegor på regionen.
  • Förhandla och inom givna ramar göra avslut.
  • Stödja faktureringshanteringen.
  • Erbjuda lösningar och teknisk rådgivning av säsongs- och VAP-produkter för betong, pump och Teknik & Provning.
  • Rapportera avvikelser, tillbud och reklamationer

Som person har du gott ordningssinne och är van att arbeta systematiskt och strukturerat. Du har erfarenhet av tidigare arbete som innesäljare och är kundorienterad. Det är meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen eller annan teknisk verksamhet. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och bidrar till att kundtjänstfunktionen utvecklas till den bästa inom branschen. Som medarbetare inom Betongindustri är du lojal, engagerad, duktig på att samarbeta, samt bidrar till en god arbetsmiljö. Du blir en del av ett framgångsrikt säljteam, där din insats är viktig. Du rapporterar till Försäljningschef.

Det här är rollen för dig som vill vara del av ett framgångsrikt team och skapa grunden för morgondagens samhälle i ett företag som arbetar målmedvetet för en hållbar utveckling med målet att leverera betongprodukter för ett klimatneutralt byggande. Du erbjuds en intressant tjänst på ett bolag med starka värderingar och engagerade kollegor.

Välkommen med din ansökan! Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kristofer Blixt på telefonnummer nedan.

Sedan starten 1932 har Betongindustri varit med och utvecklat betongbranschen kontinuerligt och man bidrar med en stark kompetens- och kvalitetsstämpel genom sitt kundfokuserade arbetssätt i alla projekt. De levererar fabriksbetong till byggnader och infrastruktur som utgör grunden i det moderna, hållbara samhället. Betongindustri har utfört större delar av Stockholms stads byggnationer – var du än befinner dig i staden är det aldrig längre än 25 meter till en konstruktion som de har varit inblandad i. Betongindustri är spridda från Malmö i söder till Östersund i norr med runt 250 engagerade och kompetenta medarbetare som tillsammans skapar ETT Betongindustri. Betongindustri är en del av Heidelbergkoncernen och har flera systerbolag såsom Jehander, Cementa och Abetong.

Har du några frågor angående tjänsten?

Kristofer Blixt

0708977892

Fler lediga tjänster

Managing Director

Stockholm

Kundtjänstmedarbetare

Göteborg

Säljare/Affärsutvecklare

Västerås

Kundtjänstmedarbetare

Stockholm

Rekryteringskonsult – Offentlig sektor

Hela landet

Ekonomiassistent

Stockholm

Distriktsäljare södra Sverige

Södra/Västra Sverige

Distriktsäljare Stockholm

Stockholm

Teknisk innesäljare

Stockholm

2nd line support/IT-tekniker

Stockholm

Rekryterare deltid

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Channel Partner Manager

Stockholm

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan