Försäljningschef

Simployer 17-09-2020

Är du en person som trivs i en företagskultur som präglas av visionärt tänkande och framåtanda? Har du ett intresse för IT och SaaS? Vill du vara med och påverka framtidens HR organisationer? Är du en skicklig ledare som brinner för affär och försäljning? Simployer är ett snabbväxande HR-techbolag med några av Sveriges mest välkända företag som kunder. Simployer används idag av fler än 1 000 000 ledare och medarbetare i Skandinavien och rekryterar nu en högpresterande och engagerande Försäljningschef, med placering i Stockholm.

I rollen som Försäljningschef leder du ett ambitiöst och drivet säljteam, som erbjuder sina kunder ett av marknadens mest värdeskapande och nytänkande HR-stöd. Simployers erbjudande innefattar både licensaffär och konsulttjänster, där kunderna utgörs av både större och mindre företag och organisationer, spridda över hela Sverige. Du coachar och inspirerar ditt team och du kommer röra dig mellan både mer hands-on säljuppföljningsarbete till att agera bollplank i affärsstrategiska case. Simployer är ett bolag med mycket hjärta och engagemang, där ett ”walk-the-talk” ledarskap och en ”laget före jaget” approach är avgörande för att trivas och för att nå framgång tillsammans. Då Simployer är ett starkt expansivt bolag, med en resursstark ägare, kan rollen innebära stora möjligheter att successivt axla ett ännu större ansvar. Befattningen rapporterar till Affärschef.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av komplex lösningsförsäljning inom SaaS-bolag, där du framgångsrikt lett ett säljteam. Du har troligtvis en akademisk utbildning och är van att arbeta i en modern försäljningsorganisation, med en digitaliserad och integrerad säljprocess. Du är van att navigera i större organisationer/företag och i kombination med starkt affärsdriv är du strategisk och tar med lätthet diskussioner som kräver höjd, både med Simployers kunder och dina medarbetare. Du kan förmedla kunskap till ditt team på ett pedagogiskt sätt och till detta har du en coachande förmåga, där du lotsar ditt team med lyhördhet och fingertoppskänsla. Vi tror att en av dina drivkrafter är att bidra till utveckling och förbättring inom organisationer och för enskilda individer. Du är en trygg och stabil ledare som skapar förtroende genom ditt sätt att agera och har förmåga att anpassa ditt ledarskap utifrån medarbetarnas individuella kunskaper och färdigheter. För att lyckas i rollen och dessutom trivas inom Simployer är det viktigt att du är en prestigelös teamplayer som alltid sätter laget före jaget.

Du erbjuds en nyckelroll i ett företag med höga ambitioner och tydliga tillväxtplaner, väl förankrade i en etablerad och lönsam affärsmodell – och med en stark ägare i ryggen. Företaget präglas av visionärt tänkande och framåtanda, där teamkänsla och god samarbetsförmåga är viktigt och två absoluta framgångsfaktorer. Hos Simployer får du vara med på en verklig tillväxtresa i en attraktiv bransch, där dina goda resultat och starka engagemang kommer ge dig tydliga utvecklingsmöjligheter. Tillsammans med ett professionellt och kunnigt team ges här mycket goda förutsättningar att lyckas och utvecklas vidare i din roll som Försäljningschef. Välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan redan idag. Simployer har valt att samarbeta med Made for Sales i denna rekrytering och vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Made for Sales rekryteringskonsult Karin Fryklund på telefon 073-779 52 49.

Simployer hjälper företag att säkerställa att varje anställd når sin fulla potential. Det gör man med hjälp av att erbjuda expertsupport och utbildning inom HR, lön, skatt och moms samt en SaaS-lösning för HR Management. Genom att Simployer samlar systemlösningar, lärande och expertis i ett unikt erbjudande så ser de till att kunderna får en enklare arbetsvardag – samtidigt som de kan känna sig säkra i att göra rätt när det gäller lagar och regler. Simployer har kontor i Stockholm och Göteborg och är dotterbolag till norska Simployer i Sarpsborg. Läs gärna mer på www.simployer.se

Har du några frågor angående tjänsten?

Karin Hult Fryklund

0737-795249

Fler lediga tjänster

Managing Director

Stockholm

Kundtjänstmedarbetare

Göteborg

Säljare/Affärsutvecklare

Västerås

Kundtjänstmedarbetare

Stockholm

Rekryteringskonsult – Offentlig sektor

Hela landet

Ekonomiassistent

Stockholm

Distriktsäljare södra Sverige

Södra/Västra Sverige

Distriktsäljare Stockholm

Stockholm

Teknisk innesäljare

Stockholm

2nd line support/IT-tekniker

Stockholm

Rekryterare deltid

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Channel Partner Manager

Stockholm

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan