Affärsutvecklingschef

Skola24 07-05-2020

Skola24 är ett IT- och kunskapsföretag som är marknadsledande inom det skoladministrativa området. Företaget brinner för skolan och vill göra det möjligt för skolorna att leva upp till sitt uppdrag och omvärldens förväntningar och krav. Genom sin långa erfarenhet av hur man organiserar verksamheten på både grundskolor och gymnasieskolor är Skola24 experter och ledande i Sverige på skolans arbete med schemaläggning och närvaro. Skola24 är innovativa och utvecklar moderna IT-lösningar som gör skillnad och förenklar närvaro. Nu vill företaget förstärka sin organisation med en Affärsutvecklingschef som, med placering på huvudkontoret i Falköping, skall ansvara för de övergripande strategierna för verksamhetens kommersiella utveckling och tillväxt.

I rollen som Affärsutvecklingschef på Skola24 är ditt fokus att utveckla våra affärsmöjligheter och sättet vi arbetar för att säkra värde och tillväxt. Du ansvarar för att arbeta fram strategier, processer och aktiviteter som proaktivt säkrar Skola24s långsiktiga affärs- och tillväxtmål. I ansvaret ligger även att planera och säkerställa att de beslutade vägvalen och aktiviteterna i nästa steg blir genomförda och kontinuerligt utvärderas och utvecklas. Som Affärsutvecklingschef är du övergripande ansvarig för avdelningarna inom Område Affär. Respektive avdelning har sin avdelningschef som rapporterar direkt till dig. I ditt ansvar ligger också att följa upp, coacha och utveckla dina medarbetare samtidigt som du är en god förebild som kollega. Du kommer att arbeta nära Skola24s kunder och aktivt vara med och bidra till strategisk produktutveckling genom att förstå och se marknadens behov av funktionalitet och arbetssätt, även på något längre sikt. Över tid ser vi även gärna att du undersöker möjligheter och behov för att lyckas på andra marknader/kundsegment inom Sverige och även internationellt. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Vi söker dig som har erfarenhet från ledande positioner med dokumenterat goda resultat inom affärsutveckling och försäljning. Du har erfarenhet av ledningsgruppsarbete och är en person som bidrar med ett helhetsperspektiv i en ledningsgrupp. Som blivande ledare inom Skola24 vill vi att du står för ett modernt sätt att leda vilket för dig innebär att leda med ett coachande förhållningsätt och att du tillämpar ett situationsanpassat ledarskap. Kännetecknande för dig som ledare är att du är tydlig med dina förväntningar och följer upp och återkopplar dina medarbetare kontinuerligt. Genom att du har kunskap om komplex och konsultativ försäljning mot större kundkonton kommer du att bidra till att både du och teamen blir framgångsrika och att uppsatta mål nås. Vi ser gärna att du har arbetat med etableringar på nya kundsegment/marknader, och det är meriterande om du även gjort det på en internationell nivå. Som person har du en strategisk höjd och har ett konceptuellt sätt att tänka. Vidare är du modig och resultatfokuserad, med en stark förmåga att driva flera parallella processer, samtidigt som du håller ditt fokus. Du är affärsmässig och en relationsbyggare som drivs av att skapa värde för både dina kunder och ditt företag. Självklart behärskar du svenska och engelska i tal och skrift och har en god påverkande förmåga både verbalt och skriftligt.

Du erbjuds en mycket viktig och spännande roll som Affärsutvecklingschef inom Skola24, där du får möjlighet att ha stort inflytande på den fortsatta utvecklingen i ett företag som vill ligga i framkant. Man har inom Skola24 en offensiv tillväxtplan där man tänker nya marknader både nationellt och på sikt även internationellt. Kulturen internt är präglad av ett ödmjukt självförtroende med ett stort mått av mänskligt perspektiv och ambitionerna och förväntningarna på framtiden är höga. Som Affärsutvecklingschef kommer du spela en mycket viktig roll i Skola24’s fortsatta tillväxt.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande.

Skola24 har sedan starten haft skolan och framförallt eleven i fokus. Elever ska gå i en skola där allt är möjligt. Varje dag strävar vi efter att vara innovativa och utveckla moderna IT-lösningar som gör skillnad och förenklar närvaro. Vi är experter på skolans arbete med schemaläggning, resursoptimering, tjänstefördelning och närvarohantering.

Företaget, med ca 70 medarbetare, har kontor i Falköping och i Stockholm – dessutom sitter våra Key Account Managers utplacerade i södra, mellan och norra Sverige för att vara nära våra kunder på plats.

Har du några frågor angående tjänsten?

Kristofer Blixt

0708977892

Fler lediga tjänster

Key Account Manager

Stockholm eller Malmö

Regionansvarig säljare – Stockholm

Stockholm

Affärsutvecklingschef

Göteborg

Säljare

Göteborg

Projektör

Åsbro

Distriktsäljare Stockholm

Stockholm

Distriktsäljare södra Sverige

Södra/Västra Sverige

Sales Manager

Stockholm

Account Manager

Göteborg

Fakturaansvarig

Stockholm

Customer Service Specialist

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Comp & Ben specialist – Interim

Hela landet

Säljare belysning

Norra Sverige

Channel Partner Manager

Stockholm

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan