Försäljningschef

LeanOn AB 02-03-2020

LeanOn, IT-bolaget med lösningar som används av några av Nordens största banker, börser och värdepappersbolag, tar nästa kliv i sin utveckling och söker nu en driven försäljningschef till kontoret i Stockholm. Vill du arbeta i ett stabilt och moget bolag med stark företagskultur och moderna produkter? Då kan rollen som försäljningschef vara en mycket intressant möjlighet för dig.

I rollen som försäljningschef på LeanOn ansvarar du för att planera och leda företagets försäljning i tätt samarbete med säljteamet. Tjänsten innefattar både coaching och strategiska arbetsuppgifter såväl som dagliga operativa arbetsuppgifter inom sälj- och marknadsföring. Du blir en viktig nyckelspelare i den fortsatta expansionen med del i företagets ledningsgrupp och rapporterande till VD. Du ansvarar i huvudsak för att:

·      Leda bolagets säljaktiviteter samt utveckla befintliga säljprocesser

·      Strategiskt och operativt arbeta med nykundsbearbetning

·      Tillsammans med kundansvariga utveckla affärerna med befintliga kunder

·      Tillsammans med affärsutvecklare och produktägare ta fram effektiva och attraktiva produkter och tjänsteerbjudanden

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av komplex mjukvaruförsäljning. Du har dokumenterad erfarenhet av nykundsbearbetning och vana att arbeta strategiskt och operativt med försäljning. I tidigare roller har du uppnått och överträffat din budget och försäljningsmål. För att lyckas i rollen krävs att du är:

·      Driven och engagerad med en god förmåga att driva företagets försäljning

·      Socialt kompetent och duktig på att bibehålla och utveckla goda kundrelationer

·      Pedagogisk och coachande med en förmåga att kunna påverka retoriskt

·      Pålitlig och proaktiv med en förmåga att snabbt identifiera möjligheter och se till helheten när beslut ska fattas

Du erbjuds en spännande roll som försäljningschef där du får stort ansvar för att bygga upp och utveckla säljfunktionen på bolaget samtidigt som du utgör en viktig medlem i ledningsgruppen. På LeanOn är medarbetarnas välmående, engagemang och utveckling i fokus vilket har inneburit att de tre år i rad blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser av ”Great Place To Work”. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team där det är högt i tak och en öppen atmosfär. LeanOn sitter i fräscha lokaler i centrala Stockholm.

Är du den vi söker? Sänd in din ansökan nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Made for Sales.

LeanOn är ett IT-bolag som hjälper Nordens största banker och börser, såväl som nischade företag inom den finansiella sektorn. Bolaget består av 36 anställda fördelade på kontor i Uppsala, Stockholm och Mariehamn och omsätter ca 45-50 Mkr.

Har du några frågor angående tjänsten?

Göran Fryklund

0732-043224

Fler lediga tjänster

Key Account Manager

Stockholm eller Malmö

Regionansvarig säljare – Stockholm

Stockholm

Affärsutvecklingschef

Göteborg

Säljare

Göteborg

Projektör

Åsbro

Distriktsäljare Stockholm

Stockholm

Distriktsäljare södra Sverige

Södra/Västra Sverige

Sales Manager

Stockholm

Account Manager

Göteborg

Fakturaansvarig

Stockholm

Customer Service Specialist

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Comp & Ben specialist – Interim

Hela landet

Säljare belysning

Norra Sverige

Channel Partner Manager

Stockholm

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan