Ekonomiansvarig

Bruske Entreprenad 22-01-2020

Bruske Entreprenad är ett privatägt bolag som är verksamt i Stockholm och Mälardalen. Företaget är en komplett partner som bedriver löpande drift- och underhållsarbeten samt om- och tillbyggnadsarbeten åt privata och publika fastighetsbolag.

Det är en spännande tid att jobba hos Bruske Entreprenad. Företaget är inne i en expansiv fas vilket skapar goda möjligheter för personlig utveckling och att växa tillsammans med företaget. Det är en modern, värderingsstyrd organisation med högt i tak och tydliga visioner för framtiden. Vill du utmana dig själv i en nyckelroll där du får ta ägandeskap över verksamhetsområdet ekonomi? Bruske Entreprenad söker just nu en driven och engagerad Ekonomiansvarig till det nya kontoret vid Globen.

I rollen som Ekonomiansvarig har du det övergripande ansvaret för företagets ekonomi. Detta innefattar att leda budgetarbetet, ta fram månatliga rapportpaket, förbereda samt delta i styrelsemöten samt övrigt bokslutsarbete. Vidare sköter du administration av fakturor, kund- och leverantörsreskontra och har ekonomisystemet Entré som ditt huvudsakliga verktyg. Du ansvarar även för att planera tid- och aktivitetsplan för företagets årsredovisning, genomföra bokslut och upprätta årsredovisning. Du ingår i ledningsgruppen och innehar såldes en nyckelroll i företaget där du genom att utveckla struktur och ge förslag på förbättringar ser till att företaget utvecklas i rätt riktning.

Vi söker dig som värdesätter frihet under ansvar och en modern, inkluderande kultur. Du är affärsorienterad och vill ta ägarskap kring verksamhetsområde ekonomi. Du har gärna eftergymnasial utbildning inom relevant område och minst 4 års erfarenhet av liknande arbete och ansvar, med fördel från en organisation i utveckling med stark tillväxt. Du har ett stort eget driv, är ansvarstagande i ditt arbete och tycker att det känns spännande att få vara med och påverka bolagets framtid. Du är uttrycker dig väl i tal och skrift och räds inte för att hålla presentationer inför grupp. Har du erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen ses det som meriterande. 

Du erbjuds en spännande roll där du som Ekonomiansvarig på Bruske Entreprenad ges möjlighet att agera ekonomisk expert i ett bolag som just nu befinner sig på en spännande resa. Som Ekonomiansvarig får du stor frihet att vara med och utforma och skapa företagets fortsatta tillväxt. Rollen är en nyckelposition med påverkan på utveckling, tillväxt och kultur där du arbetar i nära samarbete med bolagets VD. Företagets affärsmodell och långtgående kundrelationer gör att det är en trygg och långsiktig arbetsgivare med målet att expandera verksamheten.

Är du den vi söker? Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar genom att klicka på knappen nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta MADE FOR, rekryteringskonsult Helene Aspensjö på 070-145 14 48.

Har du några frågor angående tjänsten?

Helene Aspensjö

0701451448

Fler lediga tjänster

Partner Manager

Stockholm

Platschef

Malmö

Inköpschef – Interim

Stockholm

Comp & Ben specialist – Interim

Hela landet

Presale & Bid manager

Stockholm

Sales Manager

Stockholm

Financial Controllers

Stockholm

Redovisningsekonomer

Stockholm

Account Manager

Göteborg

Kundservicemedarbetare

Stockholm

Customer Success Manager

Stockholm

Area Sales Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Ekonomiansvarig

Stockholm

Sales Executive Norsktalande

Stockholm

Business Development Manager

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Account Manager

Jönköping

Säljare belysning

Norra Sverige

Webbstrateg

Habo

Channel Partner Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Sales Representative

Stockholm

Applikationsspecialist

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Innesäljare

Stockholm

Säljare

Stockholm

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan