Sales Executive Norsktalande

Readynez 21-01-2020

Readynez har utvecklat kompetens och talang för lyckad digital transformation på den nordiska marknaden sedan 2008. Readynez lösningar täcker Training-, talent- och Learning Services, som skapar möjlighet att göra förändringar till konkreta resultat. Man jobbar mot alla typer av verksamheter – stora som små över hela världen. Med Readynez kommer du att göra framsteg snabbare och få ut mer av dina investeringar i transformation med målinriktad utbildning, rekrytering av nya talanger, samt rollbaserade utbildningsspår och learning analytics.

Med ett gott renommé hos sina kunder har man nu tagit hjälp av MADE FOR att rekrytera tre Sales Executive till sitt kontor i centrala Stockholm, för att ytterligare stärka sin varumärkespositionering och tillgänglighet på den norska marknaden.

I rollen som Sales Executive utgör du en viktigt del av Readynez fortsatta tillväxtresa. Du kommer att starta och följa upp affärsprocesser på befintliga likväl som nya kunder där du använder telefonen som ditt främsta arbetsverktyg. Du kommer var ansvarig för hela säljprocessen samt ägandet av de kunder som dras in. Som Sales Executive kommer du att belysa värdeskapande hos kunden genom att diskutera och presentera utbildningstjänster utefter företagets och kursdeltagares behov.

I dina arbetsuppgifter ligger ditt huvudsakliga fokus på:

  • Nykundsbearbetning och prospektering för att bidra till ökad tillväxt inom affärsområdet försäljning, både på varma och kalla leads.
  • Självständigt leda hela säljprocesser
  • Deltagande på mässor och andra kundevent.

Vi söker dig som har flytande förståelse för norska i både tal och skriv samt drivs av personlig och professionell utveckling. Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av B2B-försäljning där du har en gedigen arbetsvana av att använda telefon och skype. Vi ser gärna att du är teknik-intresserad och har en grundläggande teknisk förståelse.

För att lyckas i rollen krävs att du är:

  • Proaktiv i uppsökande av nya potentiella kunder i kombination med ett strukturerat och systematiskt försäljningsarbete.
  • Är uthållig med förmåga att hålla aktivitet och tempo över längre tid.
  • Är strategisk, analytisk.
  • Är professionell, förtroendeingivande och konsultativ.
  • Trivs i att arbeta i en organisation där feedback hör till vardagen.

Du erbjuds att arbeta i ett spännande innovativt företag i en bransch som har en stark framtid samt arbetar på en individ, organisations- och samhällsnivå. Readynez är ett värdegrundsstyrt företag där det är högt i tak och har en öppen atmosfär, där man som anställd har en stor möjlighet att påverka. Det finns tydliga karriärmöjligheter inom bolaget då Readynez lägger ett stort engagemang i sina anställdas individuella utveckling. Readynez har blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser av ”Great Place To Work”.

Sänd in din ansökan nedan, urval påbörjas i oktober och tjänsten kan tillsättas innan sista datum. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sarah Berlin på telefonnummer nedan.

Har du några frågor angående tjänsten?

Sarah Berlin

0733810656

Fler lediga tjänster

Partner Manager

Stockholm

Platschef

Malmö

Inköpschef – Interim

Stockholm

Comp & Ben specialist – Interim

Hela landet

Presale & Bid manager

Stockholm

Sales Manager

Stockholm

Financial Controllers

Stockholm

Redovisningsekonomer

Stockholm

Account Manager

Göteborg

Kundservicemedarbetare

Stockholm

Customer Success Manager

Stockholm

Area Sales Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Ekonomiansvarig

Stockholm

Sales Executive Norsktalande

Stockholm

Business Development Manager

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Account Manager

Jönköping

Säljare belysning

Norra Sverige

Webbstrateg

Habo

Channel Partner Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Sales Representative

Stockholm

Applikationsspecialist

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Innesäljare

Stockholm

Säljare

Stockholm

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan