Webbstrateg

Fagerhult 20-12-2019

Fagerhult är en av Europas ledande belysningskoncerner – där starkt kundfokus, tydlig prestationskultur och innovativt tänkande tillsammans med kompetenta och drivna medarbetare har resulterat i stark tillväxt. Till Fagerhults marknadsteam rekryterar nu MADE FOR en skicklig och driven Webbstrateg, med placering i Habo.

I rollen som Webbstrateg kommer du utgöra en viktig del av Fagerhults interna ”kommunikationsbyrå” – ett team om ca 15 kompetenta medarbetare som ansvarar för bolagets alla verksamhetsområden Outdoor, Indoor och Retail. Teamet hanterar allt från sortimentslanseringar, content marketing, mässor, kundevents till 3D visualiseringar och webbutveckling. Du arbetar med Fagerhults webbplats och strävar efter att utveckla en god, optimerad användarupplevelse, funktionalitet och webbstruktur. För att kunna driva relevant trafik till webbplatsen jobbar du systematiskt med sökordsoptimering och målgruppsanpassning. Du ansvarar även för populering och webblansering på Fagerhults olika marknader. Arbetssättet är sprintbaserat och du är en viktig del i ett CHR-forum (change-request) i syfte att optimera och underhålla Episerver. I dina arbetsuppgifter ingår även testning, felsökning och driftsättning av förändringar. I rollen som Webbstrateg rapporterar du till Marknadschef, som är placerad i Habo.

Vi söker dig som har erfarenhet av och förståelse för webbens och hemsidans roll i säljprocessen och vill skapa bra förutsättningar för att ta Fagerhults arbete med detta till nästa nivå, kombinerat med att skapa god affärsnytta. Du har en akademisk examen inom webbdesign, grafisk kommunikation, utveckling, projektledning eller motsvarande och har hunnit bygga på dig några års relevant arbetslivserfarenhet. Kanske har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter men lockas av att verka i ett internationellt bolag där du även har närhet till utvecklingen. Dina kunskaper inom webbanalys är goda och du arbetar noggrant och strukturerat, med hjälp av effektstyrning. Du har intresse för och inser vikten av e-commerce i ett modernt producerande bolag. Du trivs i roller som även innebär produktions-/projektledning. Vidare har du erfarenhet av att arbeta med kravställning och om du har tidigare erfarenhet av webbplatser och kopplingar mot ett PIM-system så utgör det en merit.

Som person är du en utpräglad teamplayer och gillar att arbeta med många projekt samtidigt, tillsammans med andra. Du har god initiativförmåga, men är även lyhörd och observant på din omgivning. Du är naturligt skicklig kontaktskapare, både internt och externt och rör dig med lätthet mellan detaljfokus och helikopterperspektiv.  

Du erbjuds en utvecklande roll som Webbstrateg inom ett stabilt och lönsamt bolag med stark tillväxt – vars varumärke är ett av branschens starkaste. Din insats kommer vara mycket betydelsefull för den fortsatta utvecklingen inom marknad/kommunikation och till din hjälp kommer du ha kompetenta kollegor – ett team som präglas av teamanda och gemensamt fokus. Fagerhult är ett företag som kommer bidra till din egen utveckling både genom att du kommer vara omgiven av många duktiga kollegor som du kan lära av – och som stor koncern kan företaget erbjuda intressanta karriärvägar om du själv har ambitioner.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, rekryteringskonsult Göran Fryklund på 073-204 32 24. Intervjuer kommer ske i januari.

Fagerhult är en av Europas ledande belysningskoncerner med cirka 5 000 anställda och verksamheter i drygt 25 länder. Fagerhult skapar moderna produkter och spännande, energisnåla och miljöanpassade belysningssystem som på ett effektivt sätt integreras i den miljö där de ska verka. I koncernen ingår starka varumärken som till exempel Fagerhult, Ateljé Lyktan, LTS, Whitecroft Lighting, Designplan, I-Valo, LED Linear och Arlight, WE-EF samt Veko Lightsystems International B.V. AB Fagerhult är noterat på Nasdaq OMX Nordiska Börs i Stockholm. Läs gärna vidare på www.fagerhult.se

Har du några frågor angående tjänsten?

Göran Fryklund

0732-043224

Fler lediga tjänster

Partner Manager

Stockholm

Platschef

Malmö

Inköpschef – Interim

Stockholm

Comp & Ben specialist – Interim

Hela landet

Presale & Bid manager

Stockholm

Sales Manager

Stockholm

Financial Controllers

Stockholm

Redovisningsekonomer

Stockholm

Account Manager

Göteborg

Kundservicemedarbetare

Stockholm

Customer Success Manager

Stockholm

Area Sales Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Ekonomiansvarig

Stockholm

Sales Executive Norsktalande

Stockholm

Business Development Manager

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Account Manager

Jönköping

Säljare belysning

Norra Sverige

Webbstrateg

Habo

Channel Partner Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Sales Representative

Stockholm

Applikationsspecialist

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Innesäljare

Stockholm

Säljare

Stockholm

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan