Account Manager

Hilti Svenska AB 06-02-2020

Account Manager – Göteborg

Hilti fortsätter att öka sin försäljning och stärka sin redan ledande position inom byggbranschen och vill nu förstärka säljkåren ytterligare. Made for Sales har därmed fått uppdraget att rekrytera en driven Account Manager med ansvar för kunder i region Göteborg.

I rollen som Account Manager på Hilti äger och driver du affärsutvecklingen i ditt distrikt. Du får möjlighet att sälja branschens mest banbrytande produkter och tjänster i ett geografiskt område med stor potential. Du hjälper dina kunder, som utgörs av både mindre lokala byggföretag och stora rikstäckande byggföretag, till de mest innovativa och kostnadseffektiva lösningarna utifrån deras behov. Du kommer att följa upp och säkerställa kvalitet i alla led via telefon och personliga möten och utgår från ett färdigt kundunderlag, men ansvarar själv för att planera och boka dina egna säljbesök. Du arbetar i en varierande vardag – ena stunden rullar du upp ärmarna för att demonstrera några av de mest banbrytande produkter i branschen och i nästa säljer du Hiltis revolutionerande mjukvara tillsammans med all den service och eftervård som kommer med Hiltis varumärke. Du ansvarar för att upprätthålla den goda kundrelationen och öka omsättningen samt säkerställa tillväxten hos dina befintliga kunder och kommer även i viss mån bearbeta nya kunder.

Vi söker dig som har samma genuina engagemang för mötet med kunden som Hilti står för. Du har ett stort driv, din arbetsbakgrund är troligtvis inom någon form av försäljning och du tycker det är genuint roligt att vara i en säljande roll. Din sociala förmåga gör dig enkelt för dig att anpassa dig till den miljön du befinner dig i hos kund, oavsett om det är i kontorsmiljö eller på arbetsplats. Har du erfarenhet från bakgrund från installation och/eller byggbranschen på något sätt tidigare är det meriterande, men inte ett krav. I de roller du haft har du alltid presterat, de mål du arbetat mot har du antingen nått eller överträffat. B-körkort är ett krav, då du använder bilen i ditt dagliga arbete.

Som person är du:

·     van att arbeta självständigt och tar stort ansvar för ditt eget resultat.

·     driven och resultatinriktad – med stark framgångstro och vilja att lyckas.

·     anpassningsbar – du har lätt för att finna dig i de flesta miljöer och skapar med lätthet kontakt,
      oavsett vem du har framför dig.

·     strukturerad och systematisk – gärna med vana att arbeta i ett CRM.

·     relationsbyggande – du drivs av att bygga och vårda relationer samt har ett starkt affärssinne
      som också driver dig framåt.

Du erbjuds en spännande tjänst på ett bolag med en stark företagskultur och som värnar om dig som medarbetare och er som team. Hilti har under flera års tid varit på och även toppat listan för Sveriges bästa arbetsplatser. Hilti ger dig allt du behöver för att nå framgång i din roll – nära coaching och stöd från chef och kollegor, ett omfattande introduktionsprogram inklusive utbildningar nationellt och internationellt samt regelbunden fortbildning för att säkerställa både personlig utveckling och kompetensutveckling. Du erbjuds även ett brett flexibilitetskoncept med friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, pensionsgrundande bonus, förmånsbil samt andra förmåner. Förutsatt ambition och prestation finns mycket goda möjligheter att skapa egen framgång och utvecklas vidare inom organisationen.

Är du den vi söker? Sänd in din ansökan nedan, urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista datum. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, rekryteringskonsult Sanna Österström på telefonnummer nedan.

Hilti är ett globalt företag som finns i över 120 länder och har 28 000 anställda. De konstruerar och tillverkar branschledande teknik, programvara och tjänster för den professionella byggmarknaden. Med placering i hela världen erbjuder de allt som kan tänkas behövas inom byggnation och förmedlar professionell service genom sina konsultativa och kompetenta medarbetare. Läs mer om Hilti på www.hilti.se

Har du några frågor angående tjänsten?

Sanna Österström

0734747646

Fler lediga tjänster

Partner Manager

Stockholm

Platschef

Malmö

Inköpschef – Interim

Stockholm

Comp & Ben specialist – Interim

Hela landet

Presale & Bid manager

Stockholm

Sales Manager

Stockholm

Financial Controllers

Stockholm

Redovisningsekonomer

Stockholm

Account Manager

Göteborg

Kundservicemedarbetare

Stockholm

Customer Success Manager

Stockholm

Area Sales Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Ekonomiansvarig

Stockholm

Sales Executive Norsktalande

Stockholm

Business Development Manager

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Account Manager

Jönköping

Säljare belysning

Norra Sverige

Webbstrateg

Habo

Channel Partner Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Sales Representative

Stockholm

Applikationsspecialist

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Innesäljare

Stockholm

Säljare

Stockholm

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan