Sales Representative

Time Care AB 10-12-2019

Det är en spännande tid att jobba hos Time Care, som är marknadsledande inom Workforce Management och har mer än 60% av Sveriges kommuner och landsting som kunder. Företaget växer snabbt, både organiskt och genom förvärv, vilket skapar en livlig, dynamisk miljö och ger goda möjligheter till personlig utveckling.

Vill du vara med på Time Cares fortsatta resa med tydliga visioner och hög innovationstakt i en värdeskapande bransch med mycket stor tillväxtpotential? Made for Sales har nu fått i uppdrag att rekrytera en driven och utvecklingsinriktad Sales Representative till Time Care, placering i Stockholm – en roll där du erbjuds en spännande, utmanande och internationell miljö.

Rollen som Sales Representative på Time Care innebär en spännande möjlighet att bli en del av ett team med erfarna och professionella säljare i ett marknadsledande bolag som ingår i en stor global koncern – Allocate Software. Bolaget är ledande i sin nisch, vilket i sig innebär stora utvecklingsmöjligheter. Din huvudsakliga uppgift kommer vara att vidareutveckla befintliga samarbeten och affärsrelationer samt etablera kontakter med nya potentiella kunder, både inom offentlig och privat sektor. Det segment du bearbetar är mindre kunder, men som ofta har potential att utvecklas. Du driver din egen försäljning, primärt via telefon och skype, där ditt erbjudande är mycket attraktivt och efterfrågat av kunderna. I rollen som Sales Representative rapporterar du till Försäljningschef, som sitter i Stockholm.

Vi söker dig som har erfarenhet av och är mycket skicklig i kundkontakt samt är van att använda telefonen som arbetsredskap. Kanske har du haft ett par säljande eller kundvårdande roller och lockas av att ta nästa steg i ett bolag där du erbjuder dina kunder en marknadsledande lösning och blir del i en organisation där du efter en tid kan ta steg vidare i din utveckling. Eller så har du lång erfarenhet av försäljning/kundvård – men trivs bäst i en roll där du är mer stationär och bearbetar kunder från kontoret. Självklart är du tydligt mål- och resultatorienterad och har lyckats väl i dina tidigare roller. Du är konsultativ i ditt sätt att möta kunden, det vill säga att du har förmågan att på ett tydligt sätt kunna förklara fördelarna och nyttan med Time Cares tjänster och trivs med att hålla engagerande presentationer för dina kunder. Vidare är du uthållig och långsiktig eftersom säljcykeln kan vara lång. Du tycker om att bygga och utveckla relationer med dina kunder där du i samtalet är trovärdig och insatt. Genom ditt lösningsorienterade sätt hittar du vägen fram till det bästa erbjudandet för dina kunder och visar handlingskraft samt energi i ditt arbete. Har du erfarenhet av försäljning mot offentlig sektor, i synnerhet kommuner eller landsting utgör det en merit. För att lyckas i rollen krävs att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du erbjuds en intressant roll där du som Sales Representative ges möjlighet att arbeta med en mycket konkurrenskraftig portfölj av tjänster samt ett brett spektrum av kunder. Time Care erbjuder ett roligt och utvecklande säljarbete där du blir en viktig del i bolagets framtida tillväxt och expansion. Time Care är ett bolag som präglas av ett öppet klimat, framåtanda och engagemang samt kompetenta och drivna medarbetare, där du ges utrymme att själv planera och lägga upp ditt arbete – i samråd med och stöttning av försäljningschef.

Är du den vi söker? Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar genom att klicka på knappen nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta kontakta Made For, Cecilia Ek på 073 – 474 76 44.

Sedan 2009 är Time Care en del av Allocate Software, Europas ledande företag inom Workforce Management inom vård och omsorg. Koncernen har en hög tillväxt både organiskt och via förvärv. Allocates brittiska huvudkontor finns i London med verksamhet i Sverige, Tyskland, Danmark, Makedonien och Australien. I Sverige finns kontor i Stockholm och Göteborg, där merparten av medarbetarna av de ca 45 anställda utgår från kontoret i Stockholm – beläget i ljusa och fina lokaler på Kungsholmen.

Har du några frågor angående tjänsten?

Cecilia Ek

073 474 76 44

Fler lediga tjänster

Ekonomiansvarig

Stockholm

Sales Executive Norsktalande

Stockholm

Business Development Manager

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Kundservicemedarbetare Kallhäll

Stockholm

Kundservice Stockholm

Stockholm

Distriktsäljare Stockholm

Stockholm

Area Sales Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Account Manager

Jönköping

Säljare belysning

Norra Sverige

Account Manager

Göteborg

Webbstrateg

Habo

Channel Partner Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Sales Representative

Stockholm

Applikationsspecialist

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Sales Account Executive

Göteborg

Area Sales Manager

Stockholm

Innesäljare

Stockholm

Säljare

Stockholm

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan