Account Manager

Careerbuilder 10-01-2020

Vill du arbeta hos den ledande onlinerekryteringssajten i världen? CareerBuilder söker nu en driven Account Manager till sin verksamhet i Stockholm med start omgående.

Omfattning: till att börja med 6 månaders konsultuppdrag, därefter chans till direktanställning hos Careerbuilder

Plats: Stadshagen

Arbetstider: Mån-fre 08:00-17:00

I rollen som Account Manager på CareerBuilder erbjuds du möjligheten att arbeta med företagets attraktiva media- och annonseringsprodukter. Du kommer sälja allt från platsannonser, bannerannonser och kandidatattraktiontjänster. Telefonen blir ditt främsta verktyg men du kommer även få möjlighet att initialt följa med ut på fysiska möten och ju varmare du blir i kläderna även ta egna möten. Du kommer att ingå i ett dedikerat säljteam som står för både energi och hög aktivitetsnivå. Ditt arbete kommer att ske i nära samarbete med ditt team, försäljningsansvariga och övriga supportfunktioner i Sverige samt CareerBuilder globalt.

Vi söker dig som tidigare jobbat med sälj i någon form, t.ex. telefonförsäljare eller butikssäljare. Du har en lösningsorienterad ”can do” attityd och har lätt för att bli engagerad i ditt arbete vilket också medför att du tar stort ansvar för att nå resultat. Du är förtroendeingivande och bra på att skapa relation till dina kunder via telefon men även i det fysiska mötet. Du är verbalt duktig och följsam vilket gör att du kan inge förtroende oavsett vem du möter. Vi tror att du drivs både av att nå resultat men också av att vilja utvecklas och alltid sträva efter att bli bättre i ditt säljarbete. Du arbetar målmedvetet med affärer och är kreativ i ditt säljarbete.

Du erbjuds stora utvecklings-och karriärmöjligheter inom försäljning. CareerBuilder är ett globalt och marknadsledande företag som har ett starkt produktutbud med ett gott rykte på marknaden. Du kommer vara del i ett ambitiöst säljteam som precis som du alltid strävar efter att utvecklas. CareerBuilder sitter i fräscha lokaler vid Stadshagen.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta MADE FOR, Consultant- & Interim Manager Frida Cederqvist, 076- 621 80 00.

Detta är ett konsultuppdrag där MADE FOR blir din arbetsgivare. Vi är ett konsultföretag med nära och personliga relationer till våra konsulter och med spännande uppdrag hos intressanta företag. Vi månar om våra medarbetare och är stolta över att kunna erbjuda människor möjligheten att uppnå sina karriärdrömmar.

CareerBuilder är en av Sveriges och världens största aktörer inom segmentet internetbaserad rekrytering och erbjuder helhetslösningar inom kandidatattraktion och kandidathantering. Varje månad publiceras över 12000 lediga tjänster på www.careerbuilder.se vilket gör det enklare för rekryterande företag att attrahera, hantera och återengagera toppkandidater. Ägarna till Careerbuilder utgörs av tre av de största mediekoncernerna i USA (Gannett, Tribune och McClatchy). Med målet att bli den största aktören även i Norden, har företaget vuxit snabbt och kommer att fortsätta expandera under de närmaste åren. CareerBuilder finns nu representerat i 60 länder och har ca 3000 anställda.

Har du några frågor angående tjänsten?

Frida Cederqvist

076 621 80 00

Fler lediga tjänster

Partner Manager

Stockholm

Platschef

Malmö

Inköpschef – Interim

Stockholm

Comp & Ben specialist – Interim

Hela landet

Presale & Bid manager

Stockholm

Sales Manager

Stockholm

Financial Controllers

Stockholm

Redovisningsekonomer

Stockholm

Account Manager

Göteborg

Kundservicemedarbetare

Stockholm

Customer Success Manager

Stockholm

Area Sales Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Ekonomiansvarig

Stockholm

Sales Executive Norsktalande

Stockholm

Business Development Manager

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Account Manager

Jönköping

Säljare belysning

Norra Sverige

Webbstrateg

Habo

Channel Partner Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Sales Representative

Stockholm

Applikationsspecialist

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Innesäljare

Stockholm

Säljare

Stockholm

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan