Applikationsspecialist

Time Care AB 04-12-2019

Det är en spännande tid att jobba hos Time Care, som är marknadsledande inom Workforce Management och har mer än 60% av Sveriges kommuner och landsting som kunder. Företaget växer snabbt, både organiskt och genom förvärv, vilket skapar en livlig, dynamisk miljö och ger goda möjligheter till personlig utveckling.

Vill du vara med på Time Cares fortsatta resa med tydliga visioner och hög innovationstakt i en värdeskapande bransch med mycket stor tillväxtpotential? Made For har nu fått i uppdrag att rekrytera en kund- och serviceorienterad Applikationsspecialist till Time Care– en roll där du erbjuds en spännande, utmanande och internationell miljö.

Rollen som Applikationsspecialist på Time Care innebär en spännande möjlighet att bli en del av ett team med erfarna och professionella medarbetare i ett marknadsledande bolag som ingår i en stor global koncern – Allocate Software. Bolaget är ledande i sin nisch, vilket i sig innebär stora utvecklingsmöjligheter. Din huvudsakliga uppgift kommer vara att agera 1st line support och på ett professionellt och kundorienterat sätt hantera inkommande supportärenden, där kunderna primärt utgörs av kommuner och stora företag.

Vidare innebär rollen:

  • Applikationssupport på Time Cares schema- och bemanningsprodukter Time Care Planering och Time Care Pool.
  • Direktkontakt med kunderna via telefon, epost, fjärrstyrning och kundportal.
  • Göra initial bedömning av inkomna kundärenden, kategorisering, prioritering osv.
  • Samla information om återkommande frågor och fel från kunder i syfte att förbättra och förenkla.
  • Skriva kunskapsartiklar till kundportalen.
  • Fånga upp kunders utbildningsbehov.
  • Vidareförmedla ärenden som rör teknikfrågor, installationer och buggar.
  • Skriva felrapporter på buggar till utvecklingsavdelningen.

Vi söker dig med erfarenhet av roller där kundkontakter, leverantörskontakter eller utbildning av användare har varit i fokus. Du har gedigen erfarenhet av IT system med inriktning mot HR, troligtvis i rollen som super user, systemadministratör eller motsvarande. Om du har kunskap om Time Care Planering, Time Care Pool eller andra schema/bemannings-system – alternativt system kopplat till Lön eller andra delar inom HR-området är det starkt meriterande. Likaså är erfarenhet av ärendehanteringssystem, med fördel Zendesk, meriterande. Som person är du tydligt kund- och serviceorienterad, du motiveras av att lösa dina kunders problem och är ansvarsfull och förtroendeingivande i alla lägen. Du har god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt både på svenska och engelska.

Du erbjuds en intressant roll där du som Applikationsspecialist ges möjlighet att arbeta med ett brett spektrum av kunder och supportärenden, där du ingår i ett litet team med gott samarbete. Time Care har kompetens i hela spektrat från ren IT-teknik till avancerad applikationssupport på funktionsnivå. Motiveras du av en roll som ställer stora krav på eget ansvar där arbetsuppgifterna är omväxlande och ibland utmanande, men där det också finns nära tillgång till hjälpsamma kollegor? Då är kanske rollen som Applikationsspecialist något för dig!

Är du den vi söker? Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar genom att klicka på knappen nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made For, Cecilia Ek på 073 – 474 76 44.

Sedan 2009 är Time Care en del av Allocate Software, Europas ledande företag inom Workforce Management inom vård och omsorg. Koncernen har en hög tillväxt både organiskt och via förvärv. Allocates brittiska huvudkontor finns i London med verksamhet i Sverige, Tyskland, Danmark, Makedonien och Australien. I Sverige finns kontor i Stockholm och Göteborg, där merparten av medarbetarna av de ca 45 anställda utgår från kontoret i Stockholm – beläget i ljusa och fina lokaler på Kungsholmen.

Har du några frågor angående tjänsten?

Cecilia Ek

073 474 76 44

Fler lediga tjänster

Ekonomiansvarig

Stockholm

Sales Executive Norsktalande

Stockholm

Business Development Manager

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Kundservicemedarbetare Kallhäll

Stockholm

Kundservice Stockholm

Stockholm

Distriktsäljare Stockholm

Stockholm

Area Sales Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Account Manager

Jönköping

Säljare belysning

Norra Sverige

Account Manager

Göteborg

Webbstrateg

Habo

Channel Partner Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Sales Representative

Stockholm

Applikationsspecialist

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Sales Account Executive

Göteborg

Area Sales Manager

Stockholm

Innesäljare

Stockholm

Säljare

Stockholm

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan