Säljare belysning

iGuzzini 06-01-2020

iGuzzini är urprungligen ett italienskt belysningsföretag som designar, producerar, och säljer belysning för både inomhus- och utomhusbruk. Företaget, som grundades redan 1959, har ca 1300 anställda och omsätter idag ca 2,3 miljarder. iGuzzini ingår sedan ett år tillbaka i Fagerhult Belysning AB. iGuzzini i Sverige vill nu stärka sin säljorganisation ytterligare och MADE FOR hjälper därför iGuzzinis svenska verksamhet att rekrytera en säljare med placering i norra Sverige.

I rollen som säljare ingår du i ett team av ca 10 personer som består av både säljare och tekniskt inriktade kollegor. Teamet är fördelat över regionerna Stockholm, Göteborg och Malmö samt Norrland. Som säljare på iGuzzini har du en viktig uppgift i att bearbeta och vårda befintliga kundrelationer samtidigt som du identifierar potentiella nya kunder som t ex arkitekter, ljusdesigners, elkonsulter, kommuner och beställare. Du ansvarar självständigt för hela försäljningsprocessen och bearbetar målmedvetet marknaden för att vinna affärer både på kort och lång sikt. När du vinner affärer får du hjälp av kollegor som ansvarar för att projektledning och installation genomförs. Rollen kräver förmåga att på ett effektivt sätt planera sin tid och du håller produktpresentationer för både mindre och större grupper

Vi söker dig som är van att bearbeta olika typer av kunder och segment för att nå framgång på både kort och lång sikt. Du behöver vara noggrann och strukturerad samtidigt som du håller en hög servicenivå. Vidare har du lätt för att planera din tid och är en problemlösare som har gott tålamod och uthållighet. Du kan på ett professionellt och representativt sätt hålla presentationer för både stora och små grupper. Vi ser att du har erfarenhet av försäljning i kombination med belysning,  alternativt försäljning i en annan bransch där du är van att arbeta mot föreskrivande led. Du vill vinna affärer och är proaktiv samtidigt som du har en önskan att bygga upp relationer och tillhandahålla den bästa servicen. Vi förväntar oss att du är duktig på att inspirera kunder och skapa förtroende hos dem. För att kunna kommunicera på bästa sätt, både externt och internt, behöver du behärska svenska flytande i tal och skrift samt kunna utrycka dig väl på engelska. 

Du erbjuds ett härligt team med kollegor, fast lön med bonusavtal och tjänstebil m m. Det kommer även att finnas möjlighet för resor till Italien i affärs- och utbildningssyfte. Du kommer att kunna ge dina kunder ett mycket starkt erbjudande med produkter som ligger i framkant. iGuzzini ägs numera av Fagerhult som tillsammans med iGuzzini utgör en stor belysningskoncern med stora utvecklingsmöjligheter för den som visar intresse och framåtanda.

iGuzzini designar, producerar, och säljer belysning för ljussättning både inomhus och utomhus. segmenten. Företaget grundades 1959 i Italien och har ca 1300 anställda med en omsättning på ca 2,3 miljarder. Sedan början av 2019 ägs iGuzzini av Fagerhult Belysning AB.

Har du några frågor angående tjänsten?

Göran Fryklund

0732-043224

Fler lediga tjänster

Partner Manager

Stockholm

Platschef

Malmö

Inköpschef – Interim

Stockholm

Comp & Ben specialist – Interim

Hela landet

Presale & Bid manager

Stockholm

Sales Manager

Stockholm

Financial Controllers

Stockholm

Redovisningsekonomer

Stockholm

Account Manager

Göteborg

Kundservicemedarbetare

Stockholm

Customer Success Manager

Stockholm

Area Sales Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Ekonomiansvarig

Stockholm

Sales Executive Norsktalande

Stockholm

Business Development Manager

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Account Manager

Jönköping

Säljare belysning

Norra Sverige

Webbstrateg

Habo

Channel Partner Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Sales Representative

Stockholm

Applikationsspecialist

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Innesäljare

Stockholm

Säljare

Stockholm

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan