Innesäljare

Telinet Energi AB 28-11-2019

Lockas du av en roll, där du erbjuder dina kunder miljövänliga lösningar som ligger i framkant – i ett bolag som befinner sig i stark tillväxt? Om du vidare har en stor säljådra och trivs med mycket frihet under ansvar är detta rollen för dig! Vi söker just nu två duktiga Innesäljare som vill vara med på Telinet Energis expansionsresa i deras moderna lokaler på Karlaplan.

Omfattning: till att börja med 6 månaders konsultuppdrag, därefter chans till direktanställning hos Telinet Energi
Plats: Karlaplan
Arbetstider: Mån-ons 10:15-19:00, tors 09:00-17:45 och fredagar 09:00-16:00

I rollen som innesäljare kommer du spela en mycket viktig roll för fortsatta tillväxt på den svenska marknaden som har stor potential. Du kommer att arbeta med telefonen som verktyg och ditt fokus kommer att ligga på att sälja elavtal från förnybar energi – sol, vind och vatten – till privatkunder. Du har en konkurrensfördel i dina samtal då Telinet vill ge sina kunder Sveriges absolut lägsta priser på förnybar el, något som många redan känner till. Inledningsvis kommer du att välkomna nya kunder med chans till merförsäljning och successivt gå över till helt nya kontakter. Företaget anpassar uppdrag beroende på säljerfarenhet där de uppmuntrar till learning by doing och eget initiativtagande.

Vi söker dig som tidigare jobbat med service i någon form, t.ex. kundtjänst, butiksmedarbetare eller telefonförsäljare. Du har en lösningsorienterad ”can do” attityd och har lätt för att bli engagerad i ditt arbete vilket också medför att du tar stort ansvar för att nå resultat. Det är lätt att få förtroende för dig och du är bra på att skapa relation till dina kunder via telefon. Du är verbalt duktig och följsam vilket gör att du kan inge förtroende oavsett vem du möter. Vi tror att du drivs både av att nå resultat men också av att vilja utvecklas och alltid sträva efter att bli bättre i ditt säljarbete. Du arbetar målmedvetet med affärer och har lätt för att tänka vad du behöver göra steg för steg i syfte att skapa en ny affär. Vi ser gärna att du har ett intresse för miljövänliga lösningar och/eller erfarenhet av telefonförsäljning.

Du erbjuds en spännande innesäljarroll där du har stora möjligheter att påverka dina resultat och får en gedigen introduktion under ca 6 veckor för att kunna axla rollen. Telinet präglas av en familjär stämning med positiv och stöttande atmosfär bland dina blivande kollegor. De erbjuder regelbunden utveckling och teamaktiviteter, både kickoffer, AW:s och andra roligheter. De är mycket angelägna om varje individs utveckling och därför finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget där de på sikt gärna ser att man går över till B2B. Vill du ta nästa utvecklingssteg inom försäljning så är detta en jättefin möjlighet i ett expanderande företag med stort potential.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta MADE FOR, Consultant- & Interim Manager Frida Cederqvist, 076- 621 80 00.

Detta är ett konsultuppdrag där MADE FOR blir din arbetsgivare. Vi är ett konsultföretag med nära och personliga relationer till våra konsulter och med spännande uppdrag hos intressanta företag. Vi månar om våra medarbetare och är stolta över att kunna erbjuda människor möjligheten att uppnå sina karriärdrömmar.

Idag är Telinet Energi inne i en expansionsfas där de växer på den svenska marknaden. De erbjuder 100% miljövänlig el från sol, vind och vatten till ett bra pris. Telinet vill bidra till en bättre miljö, ökad konkurrens och lägre priser på den skandinaviska elmarknaden. Därför pressar de priserna på förnybar energi och har lägre kostnader än de etablerade monopolbolagen. Telinet jobbar varje dag för att kunna erbjuda marknadens bästa priser på förnybar el – med billiga elavtal, enkla tjänster och en kundservice.

Har du några frågor angående tjänsten?

Frida Cederqvist

076 621 80 00

Fler lediga tjänster

Ekonomiansvarig

Stockholm

Sales Executive Norsktalande

Stockholm

Business Development Manager

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Kundservicemedarbetare Kallhäll

Stockholm

Kundservice Stockholm

Stockholm

Distriktsäljare Stockholm

Stockholm

Area Sales Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Account Manager

Jönköping

Säljare belysning

Norra Sverige

Account Manager

Göteborg

Webbstrateg

Habo

Channel Partner Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Sales Representative

Stockholm

Applikationsspecialist

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Sales Account Executive

Göteborg

Area Sales Manager

Stockholm

Innesäljare

Stockholm

Säljare

Stockholm

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan