Sales Executive

Aaro Systems 02-12-2019

Aaro Systems AB mission är att koncernredovisningen och rapportering hos våra kunder skall vara enklare, snabbare och mer transparent än hos andra koncerner i världen. Efter att ha utvecklat och förfinat sin produkt i 30 år, kan man idag erbjuda ett komplett system som täcker behoven av koncernrapportering, konsolidering, koncernredovisning, verksamhetsuppföljning och analys, hos såväl större som mindre koncerner. Aaro Systems AB är ett självfinansierat, privatägt företag och har idag 105 anställda i Stockholm, Malmö, Göteborg, Kalix, Riga, Helsingfors, Nairobi och Dubai.

Made for Sales har nu fått i uppdrag att rekrytera en Sales Executive till Aaro Systems med placering i Stockholm.

I rollen som Sales Executive arbetar du med bearbetning av nya kunder på den svenska marknaden. Ditt huvudsakliga mål är att leverera nya kunder till Aaro Systems och detta gör du genom att svara på inkommande förfrågningar och kravspecifikationer, driva marknadskampanjer och vara med på marknadsaktiviteter, bearbeta din prospektlista samt identifiera och bearbeta nya potentiella kunder.

Det är en nyckelroll för Aaro Systems säljavdelning och den ställer höga krav på din förmåga att planera och arbeta proaktivt för att alltid driva ditt eget arbete framåt och hålla löpande koll på din prospektlista och vad som händer på marknaden. Du ska även vara uppdaterad på de produkter och tjänster vi levererar till kund, så att du kan förmedla dess fördelar. Du rapporterar till Försäljningschef Sverige.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du känner dig bekväm i att kommunicera i ekonomiska termer, då samtalen kring Aaro Systems produkter och tjänster handlar om rapportering och ekonomistyrning. Detta i kombination med en säljande och entusiasmerande personlighet ser vi som en framgångsfaktor för den här rollen.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi med erfarenhet av, intresse för och en vilja att identifiera och skapa nya affärer. Du lyckas både i ditt individuella arbete men också i arbetet tillsammans med andra. Tidigare har du:

·        3–5 års arbetslivserfarenhet av försäljning, med fördel komplex systemförsäljning

·        Erfarenhet inom ekonomi som rapportering/koncernredovisning/ekonomistyrning

Som person är du strukturerad, självgående och ansvarstagande. Du utstrålar professionalism och har en förmåga att med lätthet kommunicera med de olika beslutsfattare du möter – din pedagogiska förmåga och sociala kompetens gör att du inger förtroende och etablerar nya relationer på ett naturligt sätt. Vidare uttrycker du dig obehindrat på engelska och svenska, både muntligt och skriftligt. 

Vi erbjuder dig

  • Anställning i ett starkt konkurrenskraftigt företag som växer.
  • Arbete med en marknadsledande produkt med spännande kunder inom olika företag och branscher.
  • Ett familjärt bolag med fantastiska medarbetare!
  • Fina lokaler mitt i centrala Stockholm ett stenkast från Centralstationen.
  • Balans mellan yrkesliv och privatliv.
  • Goda personalförmåner, konferensresor, sociala aktiviteter och träningsaktiviteter.

Aaros värdegrund som beskriver företagskulturen är professionalism genom affärsmässighet, pålitlighet och engagemang i en lärande miljö. Självklart delar du våra värderingar.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, rekryteringskonsult Sanna Österström på 073- 474 76 46.

Har du några frågor angående tjänsten?

Sanna Österström

0734747646

Fler lediga tjänster

Ekonomiansvarig

Stockholm

Sales Executive Norsktalande

Stockholm

Business Development Manager

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Kundservicemedarbetare Kallhäll

Stockholm

Kundservice Stockholm

Stockholm

Distriktsäljare Stockholm

Stockholm

Area Sales Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Account Manager

Jönköping

Säljare belysning

Norra Sverige

Account Manager

Göteborg

Webbstrateg

Habo

Channel Partner Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Sales Representative

Stockholm

Applikationsspecialist

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Sales Account Executive

Göteborg

Area Sales Manager

Stockholm

Innesäljare

Stockholm

Säljare

Stockholm

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan