Sales Account Executive

Aaro Systems 02-12-2019

Aaro Systems AB mission är att koncernredovisningen och rapportering hos våra kunder skall vara enklare, snabbare och mer transparent än hos andra koncerner i världen. Efter att ha utvecklat och förfinat sin produkt i 30 år, kan man idag erbjuda ett komplett system som täcker behoven av koncernrapportering, konsolidering, koncernredovisning, verksamhetsuppföljning och analys, hos såväl större som mindre koncerner. Aaro Systems AB är ett självfinansierat, privatägt företag och har idag 105 anställda i Stockholm, Malmö, Göteborg, Kalix, Riga, Helsingfors, Nairobi och Dubai.

Made for Sales har nu fått i uppdrag att rekrytera en Sales Account Executive till Aaro Systems med placering i Göteborg. Vi ser gärna att du är en systemintresserad ekonom som gillar att bygga långsiktiga relationer.

I rollen som Sales Account Executive har du en mycket viktig roll där du hanterar din portfölj av kunder i varierad storlek. Du bygger vidare på och stärker banden med dina kunder genom närvaro, lyhördhet och engagemang. I rollen som Sales Account Executive är din främsta uppgift att vara insatt i dina kunders olika AARO installationer och veta vilka produkter och tjänster de nyttjar. Du ska även vara uppdaterad på de produkter och tjänster vi levererar, för att på så sätt identifiera affärsmöjligheter som gör att kunderna blir mer effektiva i sin rapporteringsprocess. Du ska baserat på detta agera konsultativt kring exempelvis systemuppgraderingar, licenser och tjänster. Fokus i tjänsten är att vårda din befintliga kundstock och upprätthålla dina goda relationer, och det gör du genom löpande dialog med dina kunder och säkra hög kundtillfredställdhet. Du rapporterar till Försäljningschef Sverige.

Vi söker dig med erfarenhet från en liknande roll, där du brinner för att utveckla och vårda dina kunder. Vi ser gärna att du har arbetat hos en systemleverantör eller produktbolag med B2B. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi – erfarenhet från koncernredovisning är meriterande men inte ett måste. Att vara lyhörd och kommunikativ är viktigt – då ett tydligt ansvar i rollen ligger i att identifiera ytterligare behov hos dina kunder och se över det generella samarbetet. Du är en relationsbyggare, som även besitter ett intresse för mjukvara – du både kan och trivs med att vårda dina kunder och planera dina möten långsiktigt. Du är tydligt ansvarstagande och har ett strukturerat arbetssätt. Du lyckas både i ditt individuella arbete men också i arbetet tillsammans med andra. Andra beskriver dig som engagerad och prestigelös, du är förtroendeingivande, ser fler möjligheter än hinder och agerar proaktivt. Vidare uttrycker du dig obehindrat på engelska och svenska, både muntligt och skriftligt.

Vi erbjuder dig

·        Anställning i ett starkt konkurrenskraftigt företag som växer.

·        Arbete med en marknadsledande produkt med spännande kunder inom olika företag och branscher.

·        Ett familjärt bolag med fantastiska medarbetare!

·        Fina lokaler mitt i centrala Göteborg ett stenkast från Centralstationen.

·        Balans mellan yrkesliv och privatliv.

·        Goda personalförmåner, konferensresor, sociala aktiviteter och träningsaktiviteter.

Aaros värdegrund som beskriver företagskulturen är professionalism genom affärsmässighet, pålitlighet och engagemang i en lärande miljö. Självklart delar du våra värderingar.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, rekryteringskonsult Sanna Österström på 073- 474 76 46.

Har du några frågor angående tjänsten?

Sanna Österström

0734747646

Fler lediga tjänster

Ekonomiansvarig

Stockholm

Sales Executive Norsktalande

Stockholm

Business Development Manager

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Kundservicemedarbetare Kallhäll

Stockholm

Kundservice Stockholm

Stockholm

Distriktsäljare Stockholm

Stockholm

Area Sales Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Account Manager

Jönköping

Säljare belysning

Norra Sverige

Account Manager

Göteborg

Webbstrateg

Habo

Channel Partner Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Sales Representative

Stockholm

Applikationsspecialist

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Sales Account Executive

Göteborg

Area Sales Manager

Stockholm

Innesäljare

Stockholm

Säljare

Stockholm

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan