Area Sales Manager

Vianor AB 13-01-2020

Vianor är en av Europas ledande och snabbast växande verkstadskedjor för bil-, däck- och hjulservice, med fler än 1 400 verkstäder i 24 länder i Europa, USA och Centralasien. De erbjuder både privatpersoner och företag en effektivare serviceupplevelse grundad på lång erfarenhet, djup kunskap och ett personligt engagemang i världsklass.

Just nu söker de en ambitiös Area Sales Manager med några års erfarenhet av B2B-försäljning. Vianor verkar inom flera industrisegment och i den här rollen är du involverad i alla segment och arbetar tätt tillsammans med respektive segmentchef, regionchef och regionens servicecenter för att nå dina säljmål. Som Area Sales Manager har du det fulla budget- och resultatansvaret för all B2B-försäljning i din region.

Det är en delvis ny roll vilket innebär goda möjligheter att påverka och växa i organisationen samtidigt som det ställs krav på att du är en självgående och driven person med hög energi. Det är viktigt att du trivs med att jobba nära kunden och att hitta nya kunder är något som motiverar dig då detta blir din primära uppgift.

Din bakgrund är inte nödvändigtvis från däckbranschen men din kreativa attityd, förmåga att skräddarsy lösningar och att se möjligheter väger tungt. Din lösnings- och anpassningsförmåga blir extra viktig då den viktigaste utmaningen i rollen är att sluta avtal med många olika typer av kunder.

Under en typisk arbetsvecka tillbringar du måndag till torsdag ute hos kund, där många av kundbesöken sker från Stockholmsområdet och norrut. Fredagar ses som kontorsdag med offertskrivning, arbete i CRM och avstämningar. Vianor arbetar i Dynamics 365 samt ett system som hanterar leads, men mycket av rollen innefattar att skapa egna leads och boka egna möten. Som Area Sales Manager har du daglig kontakt med Business Manager B2B.

Rollen ställer krav på en god verbal förmåga och kommunikation både på svenska och engelska. Mycket av arbetet innefattar att skriva och hålla presentationer vilket du också trivs och är bekväm med.

Anställningen passar dig som kan arbeta självständigt i en hektisk miljö, har en hög tro på dig själv, är entusiastisk, vänlig och positiv samtidigt som du har en förmåga att uppnå resultat genom andra.

Har du några frågor angående tjänsten?

Oskar Fredlander

0734747641

Fler lediga tjänster

Ekonomiansvarig

Stockholm

Sales Executive Norsktalande

Stockholm

Business Development Manager

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Kundservicemedarbetare Kallhäll

Stockholm

Kundservice Stockholm

Stockholm

Distriktsäljare Stockholm

Stockholm

Area Sales Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Account Manager

Jönköping

Säljare belysning

Norra Sverige

Account Manager

Göteborg

Webbstrateg

Habo

Channel Partner Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Sales Representative

Stockholm

Applikationsspecialist

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Sales Account Executive

Göteborg

Area Sales Manager

Stockholm

Innesäljare

Stockholm

Säljare

Stockholm

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan