Distriktsäljare södra Sverige

Devinco 06-10-2020

Devinco är ett Norskt bolag, med huvudkontor i Trondheim, som utvecklar och levererar mobila e-verktyg för hantverkare så som elektroniska körjournaler, utrustningskontroll samt digitala orderhanteringssystem. Devinco är ett branschledande bolag har sedan starten 2002 i Trondheim varit ett spännande och framgångsrikt bolag i framkant samt ett bolag som lägger stor vikt vid kundernas efterfrågan och anpassar sina tjänster och produkter utefter det.

Med ett gott renommé hos sina kunder och partners har man nu tagit hjälp av MADE FOR att rekrytera två Distriktsäljare, en med bas i Stockholm, en med bas i Södra Sverige för att ytterligare stärka sin varumärkespositionering och tillgänglighet på den svenska marknaden. 

I rollen som Distriktsäljare utgör du en viktig roll i Devincos fortsatta tillväxtresa. Du säljer spårningsteknologi för allting ifrån fordon till utrustning och verktyg. Devinco har ett kontor med mötesbokare i Gävle som kommer att vara dina stöttepelare, du utgår hemifrån med bas i eget distrikt. Du kommer att bygga din egen kundstock genom nykundsbearbetning.

Som Distriktsäljare har du ett helhetsansvar för försäljningsprocessen- från första kundkontakt till avslutad affär, samt hålla informations- och igångsättningsmöten med kund. Längden på säljcykeln kan variera från kund till kund.

I dina arbetsuppgifter ligger ditt huvudsakliga fokus på:

  • Nykundsbearbetning och prospektering för att bidra till ökad tillväxt inom affärsområdet försäljning.
  • Kunduppföljning av befintlig kundstock för att vårda kundrelationer samt fokusera på merförsäljning.

Vi söker dig som med minst 3 års erfarenhet av B2B-försäljning och att självständigt leda hela säljprocesser. Tidigare branscherfarenhet är meriterade- men erfarenhet från att kunna slutföra affärer är mer avgörande i den här rollen. Vi ser gärna att du är teknikintresserad och har en grundläggande teknisk förståelse.

För att lyckas i rollen krävs att du är:

  • Affärsmässig och lösningsorienterad med en stark vilja att leverera goda resultat och bidra till företagets tillväxt.
  • Driven och uthållig med en förmåga att hålla dig strukturerad under hela säljprocessen.
  • Målfokuserad- med hög disciplin ser du alltid till arbeta aktivt mot dina mål.

Du erbjuds en viktig och flexibel roll med stort eget ansvar i ett framtidsorienterat branschledande bolag med stark tillväxt. Du kommer att vara del i ett drivet team som tillsammans arbetar mot tydliga och gemensamma mål. Den svenska marknaden har stor potential och i rollen som Distriktsäljare ges du en nyckelroll att tillsammans med Säljchefen och dina kollegor ha möjlighet att utveckla och bygga upp den svenska marknaden. 

Har du några frågor angående tjänsten?

Lisen Olander

0707223346

Fler lediga tjänster

Chief Marketing Officer – Interim

Stockholm

Regionsäljare Norrland

Umeå

Säljare

Göteborg

HR-konsult – implementering av HR-system

Stockholm

Teknisk säljare

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Key Account Manager

Stockholm

Area Sales Manager, Scandinavia

Stockholm

Teknisk säljare

Mälardalen

Managing Director

Stockholm

Rekryteringskonsult – Offentlig sektor

Hela landet

Distriktsäljare södra Sverige

Södra/Västra Sverige

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan