Account Manager

Betongindustri AB 07-01-2020

Betongindustri är den marknadsledande tillverkaren och leverantören av fabrikstillverkad betong till byggindustrin och för privatpersoner. Deras arbetssätt bygger på ett kundfokus och att de inte bara levererar högkvalitativ betong utan också levererar lösningar som bidrar till kundens framgång. Made for Sales har nu fått i uppdrag att rekrytera en skarp Account Manager som kommer ansvara för försäljningen i region Öst och utgå från Jönköping med omnejd.

I rollen som Account Manager är ditt huvudsakliga ansvar att driva och utveckla försäljningen mot framförallt befintliga men också nya kunder. I linje med Betongindustris strategiska säljplanering skapas underlag för kundbearbetning och tillhörande prioriteringsordning. Du kommer ansvara för de regionala kunderna parallellt med ditt övergripande ansvar för utvalda kunder där du kontinuerligt arbetar proaktivt och med kunden i fokus. Din roll är konsultativ där du ger teknisk rådgivning samtidigt som du ansvarar för prisuppgifter, offerter och avtalsförhandling. Rollen kräver en förmåga att genomföra kontinuerlig marknadsbearbetning utifrån ett både strategiskt och operativt perspektiv – du är en handlingskraftig säljare som grundar dina aktiviteter på noggrann analys.

Marknad och försäljning genomgår nu en förändringsresa, och du blir en viktig del i den. Med tydligt uppsatta säljstrategier och den stora satsningen Sias (Sales is a science) – kommer du ges alla förutsättningar att ta din och Betongindustris försäljning till nästa nivå. Till din hjälp finns interna stödfunktioner och du kommer jobba nära de olika avdelningarna för att kunna ge så bra service som möjligt till kunderna. Du blir en del av ett säljteam och rapporterar till försäljningschef.

Vi söker dig som har jobbat inom byggbranschen, med en stor nyfikenhet och vilja att lära dig mer om just betong. Du behöver inte ha arbetat med försäljning tidigare, men om du arbetat med koncept och mervärden i en konsultativ säljroll tidigare är det en fördel. Eftergymnasial utbildning är meriterande, men inte ett krav – vi tror att din förmåga att skapa långsiktiga relationer med stort engagemang och ansvarstagande för kunden är mer avgörande i den här rollen.

Som person är du en teamspelare med god samarbetsförmåga, utåtriktad och uthållig samtidigt som du är tydligt ansvarstagande för dina egna och de gemensamma målen. Du är lojal och förtroendeingivande med en förmåga att skapa goda relationer internt och externt oavsett sammanhang. Givetvis har du B-körkort då rollen innebär kundmöten i Jönköping med omnejd. Du är också en van användare av Officepaketet och ditt systematiska arbetssätt har gjort att du både förstår värdet av och trivs med CRM-system som viktigt verktyg i din arbetsdag.

Du erbjuds en spännande tjänst på ett bolag med en stark företagskultur och som värnar om dig som medarbetare och er som team Du får möjligheten att vara med på den spännande förändringsresan som sälj-, och marknadsavdelningen nu påbörjar samtidigt som du representerar ett bolag med starkt varumärke och stor kundnytta. Förutsatt ambition och prestation ges du dessutom mycket goda möjligheter att skapa egen framgång och utvecklas vidare inom organisationen.

Sedan starten 1932 har Betongindustri varit med och utvecklat betongbranschen kontinuerligt och man bidrar med en stark kompetens- och kvalitetsstämpel genom sitt kundfokuserade arbetssätt i alla projekt. De levererar fabriksbetong till byggnader och infrastruktur som utgör grunden i det moderna, hållbara samhället. Nu tar de ytterligare kliv i sin starka tillväxtresa, vill du vara med på den?

Sänd in din ansökan nedan, urval påbörjas i augusti och tjänsten kan tillsättas innan sista datum. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sanna Österström på telefonnummer nedan.

Har du några frågor angående tjänsten?

Sanna Österström

0734747646

Fler lediga tjänster

Ekonomiansvarig

Stockholm

Sales Executive Norsktalande

Stockholm

Business Development Manager

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Kundservicemedarbetare Kallhäll

Stockholm

Kundservice Stockholm

Stockholm

Distriktsäljare Stockholm

Stockholm

Area Sales Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Account Manager

Jönköping

Säljare belysning

Norra Sverige

Account Manager

Göteborg

Webbstrateg

Habo

Channel Partner Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Sales Representative

Stockholm

Applikationsspecialist

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Sales Account Executive

Göteborg

Area Sales Manager

Stockholm

Innesäljare

Stockholm

Säljare

Stockholm

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan