Account Manager

Time Care AB 18-12-2019

Det är en spännande tid att jobba hos Time Care, som är marknadsledande inom Workforce Management och har mer än 60% av Sveriges kommuner och landsting som kunder. Företaget växer snabbt, både organiskt och genom förvärv, vilket skapar en livlig, dynamisk miljö och ger goda möjligheter till personlig utveckling.

Vill du vara med på Time Cares fortsatta resa med tydliga visioner och hög innovationstakt i en värdeskapande bransch med mycket stor tillväxtpotential? Made for Sales har nu fått i uppdrag att rekrytera en affärsorienterad och självständig Account Manager till Time Care– en roll där du erbjuds en spännande, utmanande och internationell miljö.

Rollen som Account Manager på Time Care innebär en spännande möjlighet att bli en del av ett team med erfarna och professionella säljare i ett marknadsledande bolag som ingår i en stor global koncern- Allocate Software. Bolaget är ledande i sin nisch, vilket i sig innebär stora utvecklingsmöjligheter. Du driver din egen försäljning, där ditt erbjudande är mycket attraktivt och efterfrågat av kunderna. Time Care är ett bolag som präglas av ett öppet klimat, framåtanda och engagemang samt kompetenta och drivna medarbetare. Din huvudsakliga uppgift kommer vara att vidareutveckla befintliga samarbeten och affärsrelationer samt etablera kontakter med potentiella kunder främst inom offentlig sektor.

Vi söker dig som är konsultativ i ditt sätt att möta kunden, det vill säga att du har förmågan att på ett tydligt sätt kunna förklara fördelarna och nyttan med Time Cares tjänster. Som person är du uthållig och långsiktig eftersom säljcykeln kan vara lång. Du tycker om att bygga och utveckla relationer med dina kunder där du i mötet är trovärdig och engagerad. Genom ditt lösningsorienterade sätt hittar du vägen fram till det bästa erbjudandet för dina kunder och visar handlingskraft samt energi i ditt arbete. Du är även självständig och ansvarstagande i att driva dina egna affärer framåt. Vidare tvekar du inte att använda dina kollegor som bollplank. Har du erfarenhet av försäljning mot offentlig sektor, i synnerhet kommuner eller landsting, ses det som en stark merit. För att lyckas i rollen krävs att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Dina erfarenheter är…

  • minst 5 års erfarenhet av B2B-försäljning.
  • komplex försäljning, där du med fördel har sålt system eller tjänster.
  • att prestera säljresultat på hög nivå – där du överträffat budget och försäljningsmål i tidigare roller.
  • att sätta dig in i verksamhetsprocesser – hur verksamheten kan effektiviseras med hjälp av processer och systemstöd.

Geografiskt bor du förmodligen i Stockholm eftersom du kommer att utgå från Time Cares kontor på Kungsholmen. De kunder du bearbetar, d.v.s. primärt kommuner, är utspridda över landet – därmed är resor ett naturligt inslag i vardagen. Det är därför viktigt att du ser hög kundnärvaro samt resor som en självklar del av din säljvardag.

Du erbjuds en intressant roll där du som Account Manager ges möjlighet att arbeta med ett brett spektrum av kunder. Som Account Manager hos Time Care, erbjuder du hela portföljen av tjänster som finns till buds och det är viktigt att kunna sätta sig in i de olika systemen likväl som konsult- och utbildningstjänster som är kopplade till dessa. Time Care erbjuder ett roligt och utvecklande säljarbete där du blir en viktig del i bolagets framtida tillväxt och expansion. Du arbetar med frihet under ansvar och får stort utrymme att själv planera och lägga upp ditt arbete.

Är du den vi söker? Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar genom att klicka på knappen nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, på nedan telefonnummer.

Sedan 2009 är Time Care en del av Allocate Software, Europas ledande företag inom Workforce Management inom vård och omsorg. Koncernen har en hög tillväxt både organiskt och via förvärv. Allocates brittiska huvudkontor finns i London med verksamhet i Sverige, Tyskland, Danmark, Makedonien och Australien. I Sverige finns kontor i Stockholm och Göteborg, där merparten av medarbetarna av de ca 45 anställda utgår från kontoret i Stockholm – beläget i ljusa och fina lokaler på Kungsholmen.

Har du några frågor angående tjänsten?

Oskar Fredlander

0734747641

Fler lediga tjänster

Ekonomiansvarig

Stockholm

Sales Executive Norsktalande

Stockholm

Business Development Manager

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Kundservicemedarbetare Kallhäll

Stockholm

Kundservice Stockholm

Stockholm

Distriktsäljare Stockholm

Stockholm

Area Sales Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Account Manager

Jönköping

Säljare belysning

Norra Sverige

Account Manager

Göteborg

Webbstrateg

Habo

Channel Partner Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Sales Representative

Stockholm

Applikationsspecialist

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Sales Account Executive

Göteborg

Area Sales Manager

Stockholm

Innesäljare

Stockholm

Säljare

Stockholm

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan