Executive Search Consultant

MADE FOR 13-08-2019

MADE FOR utökar sitt rekryteringsteam och nu söker vi dig som har gedigen erfarenhet av rekrytering och vill utvecklas vidare i ett Executive search bolag som rekryterar chefer och nyckelpersoner till affärsnära roller. MADE FOR är ett företag med gott renommé, intressanta uppdrag och spännande kunder. Om du känner igen dig i vår beskrivning nedan och lockas av att vara med på resan i ett personligt, passionerat och framåtriktat företag – då vill vi gärna träffa dig!

I rollen som Executive Search Consultant på MADE FOR ansvarar du för att driva dina egna rekryteringsuppdrag framförallt på Executive-nivå. Som en av våra seniora konsulter kommer du även självständigt utveckla och skapa nya affärsmöjligheter hos dina kunder. Då ditt fokus i rollen ligger på search/headhunting kommer du både själv kartlägga och söka upp välmatchade kandidater – men även kunna ta hjälp av våra skickliga researchers. Du genomför intervjuer och tester, presenterar kandidater, producerar välskrivna rapporter både avseende befattningsbeskrivningar och kravprofiler samt kandidatrapporter. Du följer upp både kunder och kandidater och håller i taktpinnen från start till mål. Rollen innebär ett självständigt ansvar för att planera och strukturera din tid för att nå uppsatta mål och deadlines.

Vi söker dig som har en akademisk bakgrund och idag arbetar inom HR/rekrytering. Du är kund- och affärsorienterad och van att både rekrytera och sälja till beslutsfattare på hög nivå. Ditt intresse för personbedömning är gediget och du är en person som inger förtroende hos kandidater såväl som kunder. Vi gillar att du är driven, lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta med andra. För att trivas i vårt team är du uthållig och ger i princip aldrig upp, utan hittar alltid en väg fram till målet. Där krävs både lösningsfokus, nyfikenhet och en stark vilja att alltid lyckas! Du kan med lätthet snabbt prioritera om och behåller fokus även i stressade situationer – du drivs av och trivs med att arbeta mot uppsatta mål och deadlines. Som person är du representativ och är kort och gott duktig på att hantera alla typer av människor och skapar goda relationer snabbt och naturligt. Du har lätt för att formulera dig, både i tal och skrift – även i mer omfattande rapporter. Du trivs i ett entreprenörsdrivet företag, som befinner sig i stark tillväxt.

Hos oss får du möjligheten att vara med i den fortsatta tillväxten av ett framgångsrikt, personligt företag som har gott renommé och goda kundrelationer. Du kommer utgöra en viktig del i ett positivt team med hög energi och starkt driv. MADE FOR har höga målsättningar, vilket innebär att dina ambitioner och goda resultat ger dig möjligheter att utvecklas i takt med att företaget växer.

Är du vår nya kollega? Sänd din ansökan redan idag, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta CEO, Milena Sohlén på 072 728 53 48.

MADE FOR, där även säljrekryteringsföretaget Made for Sales ingår, hjälper företag att förbättra sin lönsamhet och tillväxt genom att rekrytera de bäst matchade kandidaterna som har förmågan att leverera resultat i linje med sin fulla potential. MADE FOR rekryterar och hyr ut erfarna konsulter till affärsnära roller inom marknad, försäljning, ekonomi och HR.

Har du några frågor angående tjänsten?

Milena Sohlén

0727285348

Fler lediga tjänster

Distriktsäljare Göteborg

Göteborg

Distriktsäljare Stockholm

Stockholm

HR-administratör

Stockholm

HR-Business Partner

Stockholm

Utesäljchef

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Sales Manager

Stockholm

Innesäljare

Stockholm

Account Manager

Jönköping

Systemutvecklare

Stockholm

Säljare – Region södra Norrland

Norra Sverige

Account Manager

Stockholm

Interimskonsult

Stockholm

Sales Manager

Habo

Channel Partner Sales

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Sales Representative

Stockholm

Säljare Region Stockholm

Stockholm

Säljare

Stockholm

New Business Sales Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Account Manager

Göteborg

Executive Search Consultant

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Spontanansökan

Spontanansökan