Säljare

Lumon 05-09-2019

Lockas du av en roll, där du erbjuder dina kunder lösningar som ligger i framkant – i ett bolag som befinner sig i stark tillväxt, nationellt såväl som internationellt? Nu fortsätter Lumon sin expansion och som ett led i detta söker man nu två duktiga säljare som drivs av att skapa resultat i en framgångsrik organisation som är marknadsledande inom balkonginglasning.

I rollen som säljare kommer du spela en mycket viktig roll för Lumons fortsatta tillväxt på en marknad med stor potential. Du kommer ansvara för ett eget distrikt i Stockholm och blir en stark ambassadör för Lumon på din marknad. I rollen kommer du arbeta både med nykundsförsäljning och försäljning mot befintliga kunder med fokus på framförallt bostadsrätts-föreningar där du har dialog med både styrelser och privatpersoner. Till viss del kommer du även ha kontakt med kommunala bostadsbolag och fastighetsbolag. Du får stor frihet under ansvar i hur du lägger upp ditt säljarbete och stor del av din tid kommer tillbringas ute på fältet. De administrativa uppgifterna kan du också styra om du vill hantera dem från huvudkontoret i Vällingby eller hemifrån.

Dina huvudarbetsuppgifter kommer vara:

  • Marknadsbearbetning, t ex utskick och annonsering
  • Visningar
  • Kundbesök
  • Förhandla och slutföra affärer

I rollen som säljare rapporterar du till den regionala försäljningschefen i Stockholm.

Vi söker dig som förmodligen arbetar med försäljning i någon form, du kanske t ex arbetar som butikssäljare inom bygghandel eller som fältsäljare inom Telecom. Du har en ”can do” attityd och har lätt för att bli engagerad i ditt arbete vilket också medför att du tar stort ansvar för att nå resultat och att dina enskilda affärer håller hög kvalité. Det är lätt att få förtroende för dig och du är bra på att skapa relation både till dina kunder och till dina kollegor. Vi tror att du drivs både av att nå resultat men också av att vilja utvecklas och alltid sträva efter att bli bättre i ditt säljarbete. För dig känns det naturligt att göra presentationer för lite större grupper som t ex medlemmarna i en bostadsrättsförening. Du arbetar målmedvetet med affärer och har lätt för att tänka vad du behöver göra steg för steg i syfte att skapa en ny affär. Vidare har du en praktisk och noggrann sida där du trivs med, och har intresse för, att hjälpa dina kunder till bra tekniska lösningar. 

Du erbjuds en spännande säljroll där du har stora möjligheter att påverka både dina resultat och hur dina arbetsdagar skall se ut. Som medarbetare är du företagets viktigaste resurs och Lumon är mycket angelägna om varje individs utveckling. Det finns därför goda utvecklingsmöjligheter inom företaget och det är en positiv och stöttande atmosfär bland dina blivande kollegor. Vill du ta nästa utvecklingssteg som säljare så är detta en jättefin möjlighet i ett internationellt marknadsledande företag.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande.

Lumon idagIdag är Lumon en ledande aktör och internationell specialist på balkong- och terrassfasader. Vår moderna signatur syns på många håll runt om i städerna där vi verkar, både på balkongfasader och terrasser. Vi på Lumon tror på innovation, teknik och samarbete – och på att aldrig sluta utvecklas. Lumon omsatte totalt ca 130 miljoner euro 2018 och i koncernen arbetar drygt 1000 personer. I Sverige är vi i dagsläget ca 80 anställda och vi har kontor i Stockholm och Göteborg.

Lumon imorgonVi på Lumon ser vår roll i framtiden som en verklig nyskapare av den europeiska stadsbilden. Arkitekter och byggherrar från hela världen visar intresse i våra innovationer, och vi expanderar konstant. Vi är i ständig rörelse framåt, och har inga planer på att stanna upp. Läs gärna mer om oss på www.lumon.se

Har du några frågor angående tjänsten?

Cecilia Ek

073 474 76 44

Fler lediga tjänster

Ekonomiansvarig

Stockholm

Sales Executive Norsktalande

Stockholm

Business Development Manager

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Kundservicemedarbetare Kallhäll

Stockholm

Kundservice Stockholm

Stockholm

Distriktsäljare Stockholm

Stockholm

Area Sales Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Account Manager

Jönköping

Säljare belysning

Norra Sverige

Account Manager

Göteborg

Webbstrateg

Habo

Channel Partner Manager

Stockholm

Account Manager

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Sales Representative

Stockholm

Applikationsspecialist

Stockholm

Sales Executive

Stockholm

Sales Account Executive

Göteborg

Area Sales Manager

Stockholm

Innesäljare

Stockholm

Säljare

Stockholm

Vill du bli matchad mot befintliga och framtida uppdrag?

Vill du bli Interimskonsult

Stockholm

Spontanansökan