Key Account Manager

Skola24 20-06-2019

Skola24 är ett IT- och kunskapsföretag som är marknadsledande inom det skoladministrativa området.  Företaget brinner för skolan och vill göra det möjligt för skolorna att leva upp till sitt uppdrag och omvärldens förväntningar och krav. Genom sin långa erfarenhet av hur man organiserar verksamheten på både grundskolor och gymnasieskolor är Skola24 experter och ledande i Sverige på skolans arbete med schemaläggning, närvaro och omdöme. Skola24 är innovativa och utvecklar moderna IT-lösningar som gör skillnad och förenklar närvaro. Nu stärker man ytterligare sin varumärkespositionering och tillgänglighet i Stockholmsregionen genom att, med hjälp av Made for Sales, rekrytera en Key account manager med placering i Stockholm.

I rollen som Key account manager spelar du en mycket viktig roll i Skola24’s fortsatta tillväxt – med fokus dels på att ansvara för befintliga kunder inom Stockholmsregionen och Mellansverige, men att också genom proaktivitet och närvaro utveckla relationer och försäljning hos de kunder som idag använder sig av andra plattformar. Genom att samverka med dina kunder utifrån behov, utmaningar och önskemål på både kortare och längre sikt vinner du deras förtroende. I tjänsten som Key account manager erbjuder du lösningar utifrån företagets kompletta palett av funktionslicenser och tjänster/utbildningar med utgångspunkt från dina kunders behov och Skola24´s säljstrategi och säljplaner. Du arbetar taktiskt med säljplaner för dina kunder som ligger i linje med företagets affärsmål och affärsstrategi. Tillsammans med Bid Manager hanterar och svarar du på upphandlingar inom segmentet Skola (kommuner). Du är en engagerad Skola24-ambassadör i ditt arbete att stärka bolagets varumärkespositionering, där du erbjuder dina kunder en lösning som skapar stort värde och kundnytta. I rollen som Key account manager rapporterar man till Försäljningschef.

Vi söker dig med erfarenhet av konsultativ försäljning – du har troligtvis sålt lösningar mot eller själv varit anställd inom skolans värld. Du är självgående och upplevs trygg samt har en förmåga att lyssna in och förstå dina kunders behov. Du har erfarenhet av försäljning/implementeringar av IT-lösningar och arbete inom eller till offentlig sektor. Vidare är du proaktiv och förstår vikten av att i ett tidigt skede föra dialog, bearbeta och vara värdeskapande för dina kunder.

Du är långsiktig och uthållig samt har en struktur och systematik i ditt sätt att arbeta som leder till att du snabbt ser nya möjligheter och kan agera proaktivt. Du affärsmässig och har ett tydligt resultatfokus och lockas av möjligheten att få bidra till att kunder inom segmentet Skola får ta del av en ledande digital lösning.

Du erbjuds en mycket viktig och spännande roll som Key Account Manager inom Skola24, där du får möjlighet att bidra till den fortsatta utvecklingen i ett företag som ligger i framkant. Man har inom Skola24 en offensiv tillväxtplan där man tänker nya marknader både nationellt och på sikt även internationellt. Kulturen internt är präglad av ett ödmjukt självförtroende med ett stort mått av mänskligt perspektiv och ambitionerna och förväntningar på framtiden är höga. I rollen som Key Account Manager kommer du spela en mycket viktig roll i Skola24’s fortsatta tillväxt.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, Emelie Jorland på 072-066 02 98.

Skola24 har sedan starten haft skolan och framförallt eleven i fokus. Elever ska gå i en skola där allt är möjligt. Man är experter på skolans arbete med schemaläggning, resursoptimering, tjänstefördelning och närvarohantering där man ser att närvaro börjar med ett flexibelt schema. Skola24 har funnits sedan 1985 och har sitt huvudsäte i Falköping. I dagsläget är man cirka 70 anställda.

Har du några frågor angående tjänsten?

Emelie Jorland

0720660298

Fler lediga tjänster

Account Manager

Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Key Account Manager

Stockholm

Sales Manager

Habo

Försäljningschef

Stockholm

Mötesbokare

Stockholm

Säljare

Stockholm/Mälardalen

Sales Manager

Stockholm

Researcher

Stockholm

Rekryteringskonsult

Stockholm

Digital marketing manager

Linköping

Systemutvecklare

Stockholm

Innesäljare

Stockholm

Regionsäljare Norrland

Stockholm/Norra Sverige

Säljare

Stockholm

Key Account Manager

Stockholm/Mälardalen

Utesäljchef

Stockholm

Sales Manager

Stockholm

Sales Manager

Stockholm

Innesäljare

Stockholm

Affärsansvarig rekryteringskonsult

Stockholm

Produktchef

Stockholm

Verksamhetskonsult

Stockholm

Teknisk innesäljare

Stockholm

Sommarjobb Visual Merchandiser

Småland

Spontanansökan

Spontanansökan