Account Executive

Simployer 01-07-2022

Motiveras du av digitalisering, problemlösning och att ge service av högsta kvalitet? Har du ett passionerat intresse för HR, försäljning, IT och SaaS? Då har vi en perfekt roll för dig som Account Executive hos snabbväxande Simployer med placering i Göteborg. Precis som bolagets namn antyder, brinner Simployer för att göra det enklare att vara en bra arbetsgivare Simply employer. Hos Simployer finns allt samlat under ett och samma tak; HRM-system, utbildning, expertstöd och handböcker inom allt från lagar och regler till processer. Simployer håller sina kunder uppdaterade med det senaste och erbjuder unika HR-lösningar som ser till att ta vara på verksamhetens viktigaste resurs – människorna. Simployer används idag av fler än 1 200 000 ledare och medarbetare i Skandinavien.

I rollen som Account Executive är dina primära arbetsuppgifter nykundsbearbetning och försäljning av Simployer´s tjänster inom de efterfrågade områdena ” Simployer Learn ” där du erbjuder kunderna färdigpaketerade och skräddarsydda kurser och utbildningar, ” Simployer Expert ” expertstöd inom t ex operativ & strategisk HR, arbetsrätt, lön, skatt mm samt ” Simployer Handböcker ” med smarta handböcker inom HR-området. I den här rollen har du ett långtgående konsultativt ansvar ut mot kunden, där du förvaltar och agerar som närmast kundansvarig vilket även innebär att du fångar upp kundernas behov av anpassade HRM-system. För dessa säljprocesser tar du hjälp från någon av dina mer erfarna säljkollegor som har expertkunskap inom just försäljning av Simployers molnbaserade IT-stöd. Du ingår i ett säljteam bestående av sex säljare och rapporterar direkt till försäljningschefen.

Vi söker dig med ett par års erfarenhet av försäljning B2B och med ett genuint intresse för såväl IT och SaaS som HR-frågor. För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du är en prestigelös teamplayer som alltid sätter laget före jaget. Vi tror att du har intresse för och trivs med att möta organisationer och vill bidra till förändring och förbättring. Du är förtroendeingivande och lyhörd för dina kunders behov och har förmåga att mappa ihop dessa med de lösningar och tjänster som Simployer erbjuder. Kanske har du jobbat och sålt någon form av systemlösning inom HR/ekonomi eller jobbat med tjänsteförsäljning där målgruppen varit HR-avdelningar. Du känner att mixen av systemstöd med konsultativa tjänster och färdigpackade produkter inom HR skulle vara givande att kunna erbjuda kunderna och lockas av att jobba i ett snabbväxande SaaS-bolag inom HR.

Du erbjuds en säljroll med frihet under ansvar. Företaget präglas av visionärt tänkande och familjär stämning. Teamkänsla och goda samarbeten är viktigt och en starkt bidragande anledning till framgång. Hos Simployer får du vara med på en riktigt spännande resa in i en framtidsbransch av rang. Tillsammans med ett professionellt och kunnigt team ges här mycket goda förutsättningar att lyckas i din roll som Account Executive. Du erbjuds en stabil grundlön och provision utan tak. För driven säljare finns goda förtjänstmöjligheter. Välkommen med din ansökan!

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag. Simployer har valt att samarbeta med Made for Sales i denna rekrytering och vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lisen Olander.

Do you have any questions regarding this position?

Lisen Olander

0707223346

start-m-ledigajobb

Fler lediga tjänster

Account Executive

Stockholm

Grafisk marknadskommunikatör September till December

Stockholm

Fastighetsmäklare Nacka

Stockholm

Spontanansökan