Hyra interim försäljningschef & key account manager

Hos oss på Made for Sales kan ni hyra försäljningschefer för interimsuppdrag. Är ni i behov av att stärka upp försäljningsavdelningen med en interim försäljningschef eller key account manager? Vi har kompetensen och flexibiliteten som ni behöver när det känns som mest oöverstigligt.

Hyra interim försäljningschef hos Made For Sales

Att hyra interim försäljningschef är väldigt flexibelt. Plötsligt säger någon upp sig, ni får en jätteorder eller ni byter affärssystem som ockuperar allas tid och ni hinner inte med era vanliga arbetsuppgifter. Hur ska man lyckas optimera sin bemanning i ett sådant läge? Det är inte lätt, men det är därför vi finns. Hos Made for Sales kan ni hyra en interim försäljningschef som har rätt kompetens.

Vad gör vi på Made for Sales?

På Made for Sales ligger vårt fokus på affärsnära roller inom framför allt försäljning, men vi hjälper även företag att hitta interim marknadschef och liknande roller. Hos oss får ni möjlighet att bli matchade med en interim säljchef och andra tjänster inom försäljning. I vårt bolag jobbar vi även med rådgivning inom framför allt sälj- och ledarutveckling. Vi hjälper också företag att rekrytera säljare för mer permanenta tjänster.

Tryggt att hyra försäljningschef på interimsuppdrag

När du hyr en key account manager eller försäljningschef på interimsuppdrag av oss kan du känna dig trygg. Våra konsulter har det tryggt och bra hos oss som medlemmar i Kompetensföretagen och som kollektivavtalsanslutna. Det gör att de gärna stannar länge hos oss, vilket i sin tur ökar era möjligheter att få in er favoritkonsult igen.

Fördelar med att hyra interim försäljningschef eller key account manager

  • Kostnadseffektivt – ni betalar endast för faktiskt arbetade timmar.
  • Ni sparar tid – vi löser ert personalbehov och ni kan fokusera på det ni är bäst på – er business!
  • Flexibelt – bemanna bara när ni har behov och håll på så sätt nere era fasta kostnader.
  • Navigera säkrare i tider av osäkerhet – har ni svårt att bedöma ert långsiktiga behov och vilken typ av kompetens ni egentligen behöver? Då är det smidigt att anställa en försäljningschef på interimsuppdrag och när förutsättningarna klarnat, så rekryterar ni över personalen som har jobbat hos er, om behovet kvarstår.
  • Avlastning i personalansvar och utveckling – en konsultchef hos oss blir medarbetarens närmsta chef, vilket gör att du avlastas i frågor som personalansvar, löneadministration, utveckling och uppföljning.
  • Träffsäkerhet – vi är experter på rekrytering, vilket gör att vi minskar er risk för kostsamma felrekryteringar.
  • Tillföra spetskompetens vid specifika behov, då ni inte själva har rätt kompetens internt.

Övriga tjänster som går att bemanna genom oss

Vi erbjuder inte bara möjlighet för företag att hyra försäljningschef eller key account managers på interimsuppdrag, utan även inom flera andra branscher. Ni kan bland annat anställa en interim marknadschef, en interim HR och interim CFO eller andra tjänster inom ekonomi och finans.

Vill du bli kontaktad? Fyll i så återkommer vi till dig snarast.

8 steg för matchning med rätt säljkompetens

Analys av verksamheten

Läs mer

Uppdraget startar genom att vi tillsammans med ledning och nyckelpersoner inom er organisation går igenom de förutsättningar som gäller för den befattning vi rekryterar till. Därefter sätter vi en tydlig kravprofil tillsammans med er där vi både listar utbildnings- och erfarenhetskrav samt önskade personlighetsdrag.

Dokumentation

Läs mer

Identifiering av potentiella kandidater

Läs mer

Intervjufas

Läs mer

Presentation av kandidater/kundintervju

Läs mer

Referenstagning

Läs mer

Avrapportering och anställningsbeslut

Läs mer

Under anställningens gång

Läs mer

”Jag har tidigare varit konsult på Made for Sales men blev sedan överrekryterad av Selecta. Made for Sales är ett seriöst och unikt företag som är mycket professionellt med en familjekänsla. De är engagerade och får dig att känna att du är en i teamet från dag ett.”

Moshtak Jamil

Säljare

Selecta

”Vi började arbeta med Made for Sales våren 2015 då vi hade ett behov av utbildning inom kundtjänst. Genom den utbildningen skapades en relation och sedan dess har vi använt Made for Sales för både bemanning och även rekrytering. Samarbetet har fungerat bra och jag upplever att de är väldigt lyhörda, snabba och effektiva. Rekryteraren har skaffat sig en bra bild av vår verksamhet genom att vara på plats, lära känna arbetet vi gör i kundtjänst och prata med våra medarbetare."

Elisabeth Dabbech

Kundtjänstchef/Växelchef

Ragnsells

1 / 2

The Network – Bli en del av Made for Sales Nätverk

Jobba som interim försäljningschef!

Att vara konsult är annorlunda. Annorlunda och roligt. Du får möjligheten att prova på många olika arbetsmiljöer och när du gör bra ifrån dig kommer du att exponeras för intressanta jobberbjudanden. Vi vill självklart behålla dig så länge som möjligt och under den tid som du tillbringar hos oss kommer vi göra allt för att du ska trivas och utvecklas i linje med din potential! Du kommer att få kontinuerlig kompetensutveckling och en närvarande konsultchef som vill ditt bästa i alla lägen. Vi vill kort och gott vara den bästa arbetsgivaren vi kan vara för dig. Många år efter att du har lämnat tiden hos oss bakom dig, är vår ambition att du fortfarande ska minnas din tid hos oss med ett leende på läpparna. För oss är det viktigt att du har en stabil och trygg anställning hos oss och därför är vi självklart medlem i Kompetensföretagen och har kollektivavtal.

Låter det intressant? Kontakta någon av våra fantastiska konsultchefer nedan och ta första steget mot ditt nästa steg i arbetslivet!

Kontaktpersoner

Kristofer Blixt

Lisen Olander

Executive Search Consultant

lisen.olander@madefor.se
070 722 33 46

”Made for Sales var väldigt flexibla och anträffbara under min rekrytering. Ida finns alltid lätt tillgänglig att kontakta om jag behöver bolla något. Jag känner att jag är i trygga händer som uthyrd konsult. Redan vid min första kontakt med Made fore Sales märkte jag flexibilitet och trovärdighet i företaget. Min uppfattning är de jobbar nära sina kunder med långsiktiga relationer. Jag har alltid fått snabba svar på frågor och funderingar jag haft både under rekryteringsprocessen och min anställning.”

Evelina Hallberg

Konsult

Dustin

”Jag har tidigare varit konsult på Made for Sales men blev sedan överrekryterad av Selecta. Made for Sales är ett seriöst och unikt företag som är mycket professionellt med en familjekänsla. De är engagerade och får dig att känna att du är en i teamet från dag ett. ”

Moshtak Jamil

Säljare

Selecta

”Made for Sales är ett härligt och positivt gäng med inställningen att ingenting är omöjligt. Att ha jobbat som konsult för Made for Sales har varit otroligt lärorikt, har skett på bra villkor och de har alltid funnits där om man behövt bolla idéer. Det är helt enkelt ett företag som både är väldigt duktiga på att se efter sina kunders behov och att ta hand om sina anställda på ett väldigt fint sätt. ”

Markus Hellborg

Kundservicemedarbetare

Dustin

1 / 3

The Network – Bli en del av Made for Sales Nätverk