Vi på Made for Sales vill tacka våra följare på Linkedin och som tack till de som följer oss kommer vi att lotta ut tre relevanta priser till våra följare.

Om du inte följer oss i dagsläget så behöver du inte oroa dig! Lottningen kommer att avgöras den 8:e mars så det finns fortfarande tid att börja följa oss på https://www.linkedin.com/company/made-for-sales/.

Eftersom vi ständigt jobbar med att utveckla företag och individer mot bättre resultat så vill vi självklart att även våra priser ska kunna bidra till det.

1:a-pris är en halvdagsutbildning i DISC för arbetsgrupp upp till tio personer. Vår egen Lisen Olander håller i utbildningen och ni får lära er mer hur ni kan fungera bättre som grupp genom att utnyttja era styrkor och förbättra kommunikationen mellan varandra och mot kund.

2:a-pris är en individuell DISC-analys där du får komma in till oss på en personlig återkoppling av vår skickliga säljutbildare Lisen Olander. Du kommer bland annat få konkreta tips på vad du kan tänka på i en kunddialog för att nå fram med ditt erbjudande.

3:e-pris är tre böcker som vi tycker att alla som arbetar med någon typ av sälj bör läsa!

Lycka till!

Vill du veta mer om hur vi jobbar med DISC-analys är du välkommen att kontakta Lisen Olander Grundare, Sälj- och ledarskapstränare
lisen.olander@madeforsales.se
070 722 33 46