Bli konsult

Världens roligaste jobb!

Att vara konsult är annorlunda. Annorlunda och roligt. Du får möjligheten att prova på många olika arbetsmiljöer och när du gör bra ifrån dig kommer du exponeras för intressanta jobberbjudanden. Vi vill självklart behålla dig så länge som möjligt och under den tid du tillbringar hos oss kommer vi göra allt för att du ska trivas och utvecklas i linje med din potential! Du kommer att få kompetensutveckling kontinuerligt och en närvarande konsultchef som vill ditt bästa i alla lägen. Vi vill kort och gott vara den bästa arbetsgivaren vi kan vara för dig och många år efter att du lämnat tiden hos oss bakom dig, är vår ambition att du fortfarande minns tiden hos oss med ett leende på läpparna. För oss är det viktigt att du har en stabil och trygg anställning hos oss och därför är vi självklart medlem i Bemanningsföretagen och har kollektivavtal.

Låter det intressant? Kontakta någon av våra fantastiska konsultchefer nedan och ta första steget mot ditt nästa steg i arbetslivet!

Kontaktpersoner

Sara Sollerman

Försäljningschef Göteborg
sara.sollerman@madeforsales.se
073 142 48 89

Erica Ejnestrand

”Made for Sales var väldigt flexibla och anträffbara under min rekrytering. Ida finns alltid lätt tillgänglig att kontakta om jag behöver bolla något. Jag känner att jag är i trygga händer som uthyrd konsult. Redan vid min första kontakt med Made fore Sales märkte jag flexibilitet och trovärdighet i företaget. Min uppfattning är de jobbar nära sina kunder med långsiktiga relationer. Jag har alltid fått snabba svar på frågor och funderingar jag haft både under rekryteringsprocessen och min anställning.”

Evelina Hallberg

Konsult

Dustin

”Jag har tidigare varit konsult på Made for Sales men blev sedan överrekryterad av Selecta. Made for Sales är ett seriöst och unikt företag som är mycket professionellt med en familjekänsla. De är engagerade och får dig att känna att du är en i teamet från dag ett. ”

Moshtak Jamil

Säljare

Selecta

”Made for Sales är ett härligt och positivt gäng med inställningen att ingenting är omöjligt. Att ha jobbat som konsult för Made for Sales har varit otroligt lärorikt, har skett på bra villkor och de har alltid funnits där om man behövt bolla idéer. Det är helt enkelt ett företag som både är väldigt duktiga på att se efter sina kunders behov och att ta hand om sina anställda på ett väldigt fint sätt. ”

Markus Hellborg

Kundservicemedarbetare

Dustin

1/3

The Network – Bli en del av Made for Sales Nätverk